Net als Koningin Máxima, heeft ook Prinses Mathilde de bekende 'The Knot' clutch van Bottega Veneta. Koningin Máxima heeft een rood exemplaar, Prinses Mathilde koos voor een iets subtielere kleur, namelijk paars-grijs.

Dat prinses Mathilde deze clutch heeft, is op zich wel bijzonder. Met uitzondering van Giorgio Armani, bij wie de Prinses vaak langsgaat, hebben we haar namelijk nog maar amper met een niet-Belgisch merk zien rondlopen. De Prinses is op dat vlak heel consequent in haar keuzes, en zal altijd weer naar de Belgische merken teruggrijpen. Deze clutch vormt hierop dus een uitzondering, en dat is dus wel opmerkelijk.

 

De clutch staat momenteel te koop op Net-à-Porter voor €1100.

Foto's via DPP en Net-à-Porter

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 26 jun 2013 - 00:06

olala dat is wennen ik ben niet zo goed met de pc
maar het is veel te mooi om te stoppen
proficiat met wat je allemaal doet
ik moet even heel erg zoeken

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 25 jun 2013 - 13:16

Dank je wel :) Ik denk dat we allemaal moeten wennen, maar net als bij de vorige website komt het uiteindelijk allemaal goed ;)

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 25 jun 2013 - 12:44

ha Josine,
Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik deed net een refresh op je oude en toen kwam ik eerst in alleen maar tekst en bij de volgende poging zat ik in de nieuwe! Even wennen, maar dat komt vast goed! ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?