In het Flevoziekenhuis in Almere heeft prinses Laurentien vandaag een spreekuur geopend voor mensen met taalproblemen. Voor de gelegenheid koos de prinses een broek met een drukke print en combineerde die (heel verstandig) met een eenvoudig jasje en een blouse in bijpassende kleur. Laurentien zou Laurentien niet zijn als er niet een bijzonder detail werd aangebracht en ditmaal waren het de franjes bij de hals van de blouse. Over de outfit ben ik gemengd positief. Vind de kleding heel erg leuk, maar de combinatie tussen de 7/8 broek en de schoenen vind ik minder geslaagd. Het kapsel van de prinses is momenteel lekker blond en kort, wat zorgt voor een pittige look. Prima! Wat vinden jullie van deze outfit?

Broek en jasje droeg Laurentien eerder op 17 mei 2013 tijdens een bijeenkomst van Missing Chapter Foundation. Vanuit de verte lijken me de pumps die Laurentien toen droeg beter staan onder deze broek. 

Foto's met dank aan: 

Twitter 
Flevoziekenhuis

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 19 sep 2013 - 22:45

Het haar van Laurentien is mooi geknipt maar te licht gekleurd. Past niet bij haar, van nature, donkere wenkbrauwen. De broek is mooi en zij kan die goed dragen met haar slanke figuur en mooie benen, maar is niet geschikt voor zo`n gelegenheid. Leuk voor thuis of een middagje shoppen. De blouse is super maar past niet bij de broek. Hierop zou ze een rustigere, minder de aandacht trekkkende top moeten dragen. Doe er een driekwart jas bij en trek een paar schoenen uit de kast en je incasseert een vier als ik er een punt voor zou moeten geven.

afbeelding van Janette

Janette

donderdag 19 sep 2013 - 21:11

Pff , je vind het super mooi of gewoon lelijk , ik het laatste . Het haar lijkt wat op te knappen , wat minder pieken. Jammer van zo'n mooie vrouw , op Prinsjesdag echt top , en nu dit ! Wat ik wel waardeer zijn de gedekte tinten die ze draagt na het overlijden van haar zwager , dat zegt wel iets over haar persoon vind ik .

afbeelding van BBB

BBB

donderdag 19 sep 2013 - 19:50

Ik vind de kleding best leuk maar de schoenen deden mij denken aan Pipo de Clown en Mama Lou:)

afbeelding van Zara 2

Zara 2

donderdag 19 sep 2013 - 13:44

De afzonderlijke onderdelen van haar outfit zijn wel oké, maar de combinatie is misschien minder geslaagd (zo'n 'officieel donker colbert en schoenen met een meer frivole blouse en broek) . Ik vind haar kapsel heel erg leuk, en jammer dat je de interessante zalmkleurige blouse niet wat beter kunt zien. Persoonlijk zou ik Laurentien graag in een mooi broekpak in een -en- dezelfde heldere kleur (blauw!) willen zien bij zulke gelegenheden.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 19 sep 2013 - 00:02

Nee dit vind ik geen mooie outfit van Laurentien,en ik hoef hem dan ook niet meer terug te zien. En die broek,het lijkt wel of ze in een hoogwaterbroek loopt. Nee ze krijgt van mij een dikke onvoldoende voor deze outfit.

afbeelding van chantal

chantal

woensdag 18 sep 2013 - 20:56

op de tweede foto lijkt het haar wel leuk maar op die eerste foto, afschuwelijk! veel te kort, zo mannelijk. ze kan er zoveel charmanter uitzien. Haar iets donkerder inderdaad, en dan misschien wel een lichtere lok aan de voorkant om het beetje excentrieke te houden, maar verder op een lengte, achterkan een beetje korter. beetje zoals cecile nerinx van de ELLE. maar dan met een lichte pluk misschien aan de voorkant. verder die wenkbrauwen niet meer epileren maar gewoon vol laten zijn, dat is uiteindelijk minder streng. en dan denk ik dat ze er onwijs goed uitziet. Ze heeft prachtig figuur en is gewoon een getalenteerde, interessante vrouw. Ik vind de manier waarop zij zich kleed na het overlijden van Friso zeer goed. Gisteren ook weer, prachtig, gewoon een mooie jurk nog een keer dragen. Maxima is een prachtige koningin maar naar mijn idee neigt ze de laatste tijd naar overdone! heeft ze niet nodig en vind ik ook stijlloos.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 18 sep 2013 - 18:56

Nee, dit is echt niet mijn smaak. Die jas en blouse staan haar prachtig, maar die broek vind ik niet mooi. Vooral die lengte stoort me. Het kapsel vind ik ook niet alles. Ik zou haar wel weer eens willen zien met het lange haar dat ze voor haar huwelijk ook had.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 18 sep 2013 - 18:45

Wat een super leuke outfit! Helemaal Laurentien.
De broek en blouse zou ik zo willen hebben. Volgens mij worden 7/8 broeken een trend deze winter. Ik ben benieuwd naar de schoenen die ze er vandaag bijdraagt. Jammer dat die niet goed te zien zijn.
Van mij mag haar haar wat tinten donkerder, maar het model staat haar super!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 18 sep 2013 - 18:46

Ik hoop het niet, want dat wordt kou lijden ;-)

afbeelding van AnneK

AnneK

woensdag 18 sep 2013 - 18:36

Niet echt mijn smaak, maar ze ziet er wel verzorgd uit. De jas vind ik wel mooi, evenals haar kapsel.

afbeelding van Krissi

Krissi

woensdag 18 sep 2013 - 18:13

Vindt bij Laurentien haar wenkbrauwen altijd zo in schril contrast dan met haar haar, spijtig, veel te donker de wenkbrauwen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 18 sep 2013 - 18:26

Dat heeft haar dochtertje ook. Vraag me af of Laurentien ze donkerder maakt, ik gok van niet...

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 18 sep 2013 - 17:19

Ik vind het wel grappig! Gelukkig heeft ze haar haar iets langer aan de voorkant, misschien weer op weg naar een mooie boblijn??
Wel nog steeds veel te licht, niet mooi, maar dat is persoonlijk! ;>))

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 18 sep 2013 - 17:05

Vreselijk, zoals ze er uit ziet. Dit kan toch echt niet, vind ik. Zo smaakvol als ze gisteren was, zo afschuwelijk vandaag. Nee, dit is niet mijn stijl.

afbeelding van Els

Els

woensdag 18 sep 2013 - 17:05

Zo geweldig ik Laurentien vind met haar gala-japonnen en echte chique gelegenheden, met meer casual-kleding slaat ze plank toch nog wel eens mis. Je moet zo uitkijken met gebloemde broeken, en de schoenen van vandaag staan er helemaal niet bij.
Heel jammer, ze kan het nl. wel. Of wordt ze bij gala-gelegenheden geholpen door een stylist?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?