Gisteren was het de Dag van de Duurzaamheid en dan kan een optreden van prinses Laurentien natuurlijk niet achterwege blijven. In Den Haag bezocht de prinses een basisschool, waar ze voorlas en praatte over het onderwerp duurzaamheid. Voor de gelegenheid koos Laurentien een witte blouse, zwarte broek en hippe zwarte laarsjes. Omdat ze de basis heel rustig had gehouden kwam haar prachtige mantel met opvallende print goed uit. Less is more en dat bleek ook gisteren weer uit de outfit van de prinses. Zo zie ik haar graag! Hip, trendy en vooral gepassioneerd voor het werk dat ze doet. 

Totaalplaatje:

Oorbellen van Dori Csengeri:

Exact dezelfde oorbellen heb ik niet kunnen vinden, maar uit onderstaande foto blijkt wel dat de ontwerpster vaken werkt met deze stijl, vormen en materiaal. Naast Laurentien zagen we ook koningin Mathilde met sieraden van Dori

 

Ik heb mijn archief doorgebladerd om te zien of Laurentien de mantel vaker heeft gedragen. Ik kwam hem niet tegen, maar wellicht gaat er bij jullie een lampje branden? 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

maandag 14 okt 2013 - 13:48

Leuke hippe outfit, mooie bellen en schoenen, mooie make-up, maar dat haar........dat moet ze echt een tint warmer laten kleuren, dat past beter bij haar gezicht!

afbeelding van Willie

Willie

maandag 14 okt 2013 - 13:56

Helemaal mee eens wat betreft haar en dan in combinatie met de zwarte make- up en de zwarte wenkbrauwen maakt het erg hard, jammer.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 11 okt 2013 - 21:31

Dit vind ik een mooie outfit die Laurentien hier draagt,maar over haar make-up en haar zullen we het maar niet hebben want dat vind ik net zoals de meeste hier niet goed en mooi gedaan.

afbeelding van Myrte

Myrte

vrijdag 11 okt 2013 - 20:42

Misschien wat off-topic maar wat GEWELDIG dat ze in een Greenwheels auto komt voorrijden (zag ik op PPE).

Ik vind haar outfit mooi ingetogen chic en heel verzorgd en de oorbellen vind ik prachtig! Haar make-up moet beter kunnen. Het is inderdaad zo hard en gekleurd allemaal. Het ziet er bijna eng uit op sommige foto's. Vond ik 4 oktober in Utrecht ook al.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 11 okt 2013 - 18:00

Ik vind dat de kleuren allemaal heel passend gecombineerd zijn, alleen vind ik de laarsjes en de broek niet mooi. Een rok/jurk staat veel netter bij prinsessen. De oorbellen vind ik ook veel te groot.

afbeelding van Eleonore

Eleonore

vrijdag 11 okt 2013 - 16:35

Haar husband is vandaag jarig trouwens...

afbeelding van Eleonore

Eleonore

vrijdag 11 okt 2013 - 16:27

De kleuren in haar gezicht zijn er teveel en het is erg onrustig om naar te kijken. Make-up lijn is ook duidelijk te zien (bij de zoenfoto van Viktoria ook trouwens). Prinsessen van over de veertig kunnen echter niet meer zonder makeup op de foto, worden ze zo bleek. Maar de make-up (het spul op de wangen) is niet erg mooi hier. Dat kan zoveel beter. De haarkleur is koud en maakt hard. Zijn allemaal dingen die gemakkelijk verholpen kunnen worden. En gewoon lekkere witte parels in de oren, of diamond studs.

Kleding -- een lekker cashmir grijs lang vest was mooier geweest, zo'n lekkere lange op zo'n koude dag. Maar verder kleding wel OK.

afbeelding van Elly

Elly

vrijdag 11 okt 2013 - 14:30

Ze ziet er prachtig uit. Ook mooie make up, niets mis mee....
Maar het zal nooit goed zijn ben ik bang, in een spijkerbroek komt er ook weer veel kritiek
Moeilijk voor ze, om altijd maar bekritiseerd te worden. Ik vind het leuk en ze straalt

afbeelding van Anoniem

Anoniem

vrijdag 11 okt 2013 - 14:57

Ze worden meer bejubeld dan bekritiseerd Elly , dat valt erg mee hoor , dit is een modeblog , waar iedereen een mening heeft over kleding en alles wat erbij hoort . Niks mis mee , met alle respect !

afbeelding van Anoniem

Anoniem

vrijdag 11 okt 2013 - 13:54

Laurentien is een leuk mens. Maar wat ik niet zo goed begrijp is dat ze zo 'opgedoft' naar een basisschool gaat. Trek gewoon een spijkerbroek of iets dergelijks aan met een vest en gebruik niet te veel make-up. En laat zo'n grote oorbellen achterwege.
Ik vind dit een beetje overdressed. En een donkere haarkleur staat haar echt mooier.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 11 okt 2013 - 18:26

Ik ken genoeg juffen die vergelijkbare kleding voor de klas dragen in het PO. Ik vind dit een prachtige outfit, staat haar goed.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 11 okt 2013 - 16:14

Een spijkerbroek? Zullen de meisjes die dromen over een echte prinses niet leuk vinden ;)

Maar ik vind dit absoluut niet overdressed. Dat vind ik een mantelpakje met handschoenen/hoed, oid. Maar meningen kunnen daarin idd verschillen. Maar ik zou dit bovenstaande ook gerust aantrekken, ook tijdens een boodschapje halen bij de AH :)

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 11 okt 2013 - 13:50

Dit vind ik een top outfit! Echt van deze tijd

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 11 okt 2013 - 13:13

Op deze foto's gaat het nog wel , maar er staan foto's op ppe , waar het echt lelijk is , heel rare make - up , sorry maar ik dacht ook gelijk aan een clown. Dacht daar te zien dat ze een blauw oog had , maar dat zal ook wel de make-up zijn . En de outfit , smaken verschillen hoor , maar ik houd hier niet zo van , hoewel het wel bij haar past . Het kapsel dan ,volgens mij kan dat ook veel mooier , maar wellicht zijn er mensen die hier wel van houden.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 11 okt 2013 - 12:29

Ik zie dat clowneske echt niet. Vind haar er erg hip, jong en verzorgd uitzien. Ze heeft donkere wenkbrauwen, maar ik vind dat contrast met het blonde haar juist leuk. Het enige wat ik zou willen veranderen is iets langere plukjes over haar oor. Vind oren altijd zulke lelijke dingen, hoe groot of klein ze ook zijn :)

afbeelding van Christel1

Christel1

vrijdag 11 okt 2013 - 12:15

Ik zag net de foto's bij PPE en ik dacht ook meteen aan het woord clownesk. De make-up is veel te zwaar lijkt het. De vorm en kleur van de wenkbrauwen kan een goede schoonheidsspecialist toch wel meer in vorm en op kleur krijgen? Haren wat donkerder en voila.

Op de kleding niets aan te merken. Mooi rustig, hip en apart. Oorbellen passen bij motief in het jasje.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 11 okt 2013 - 12:06

Erg leuk! Typisch Laurentien, heel gepast, hip en toch netjes!! Helemaal niks op aan te merken.

Ik zag trouwens laatst een interview met Laurentien in "Blauw Bloed", en ik vond haar echt heel professioneel, kundig en gepassioneerd overkomen. Complimenten!

afbeelding van sylviawillemien

sylviawillemien

vrijdag 11 okt 2013 - 11:48

Mooi verzorgd plaatje!!!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 11 okt 2013 - 11:28

Deze outfit vind ik best mooi en ook passen bij Laurentien. Niet zo schreeuwerig maar lekker rustig. De oorbellen had ze achterwege mogen laten van mij. Op zich vind ik ze wel o.k, maar ik vind ze niet zo mooi staan bij Laurentien. De oorbellen op het fotootje vind ik overigens een stuk mooier.
Wat betreft het haar en de wenkbrauwen ben ik het eens met Clara. Het contrast is te groot en dat is echt niet mooi.
De jas doet bij mij overigens geen belletje rinkelen Josine. Ik vraag me wel af wie hem ontworpen zou kunnen hebben.

afbeelding van Rechie

Rechie

vrijdag 11 okt 2013 - 11:20

Wat een mooie oorbellen, passen goed bij de mantel!! Heel eigentijds deze kleding.

afbeelding van Clara

Clara

vrijdag 11 okt 2013 - 11:13

Haar haren zijn veel te wit. In combinatie met de bijna zwarte wenkbrauwen, het zwarte oogpotlood en de lippenstift begint ze een clownesk hoofd te krijgen. Ik vind het niet mooi. De kleding is op zich netjes, maar wat zakelijk voor de gelegenheid.

afbeelding van BBB

BBB

vrijdag 11 okt 2013 - 22:07

Helemaal mee eens, haar make-up zou wat "zachter" moeten zijn.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 11 okt 2013 - 11:13

Ligt aan de foto, want op foto's van andere fotografen lijkt ze juist weer heel bruin :)

afbeelding van Anna Laura

Anna Laura

vrijdag 11 okt 2013 - 10:52

Ja, echt laurentien kleding! Ligt dat aan mij of maakt de kleding haar wel heel wit. Het lijkt net of ze echt heel wit in haar gezicht is. Dat heb ik ook .Ik heb ook blond haar en als ik dan zwart draag dan lijk ik best wel wit. Zeker op de eerste foto is dat zo. Verder ziet ze er wel heel leuk uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?