Op 28 juni reikte prinses Laurentien een bijzondere prijs uit. De N239 Weg van de Toekomst ontving uit handen van de 'groene' prinses de HIER Energie Nul prijs. Het lijkt erop dat Laurentien het onderwerp natuurbehoud en millieu, naast het onderwerp Analfabetisering, graag op de kaart wil zetten in Nederland. Een goed streven dat wel wat koninklijke aandacht kan gebruiken. Voor de gelegenheid koos Laurentien voor een zwarte broek en top, gecombineerd met een feloranje blazertje. Een leuke combinatie, die de prinses goed staat. Ook vandaag was de prinses weer op pad en sprak ze over onderwijs en de toekomst. Laurentien benadrukt al jaren dat kinderen meer moeten worden betrokken bij de natuur, het onderwijs en hun eigen leerproces. Voor de gelegenheid koos de prinses voor een knalgele outfit, die wel wat weg heeft van Máxima's broekpak van Max Mara. 

Laurentien vandaag:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maartje

Maartje

vrijdag 05 jul 2013 - 13:36

Wat een erg leuke outfit. De wijde broek staat Laurentien echt goed. Het jasje geeft het geheel wat kleur en pit. Top gedaan!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 05 jul 2013 - 00:43

De eerste outfit vind ik heel mooi en krijgt va mij een dikke 10. De gele outfit ben ik niet zo weg van. En Josine in een andere reactie had ik een vraag gesteld die nu actueel is. En dat is het volgende. Nu Beatrix,de Emir van Qatar Paus BenedictusXVI zijn afgetreden en koning Albert II gaat aftreden zou ik het leuk vinden als je nu een stelling op je site plaatst waarop wij kunnwn reageren. Ende stelling is Moet je als Koning of Koningin blijven zitten tot je bent overleden of moet je na 35 jaar aftreden zodat je opvolger(ster) niet te oud is om nog konig of koningin te worden zoals nu het geval is in Groot Brittannië waar Charles al 61 jaar wacht. En waar ben jij een voorstander van? Dus gewoon een stelling plaatsen bij actuele gebeurtenissen zoals ik hierboven heb beschreven.

afbeelding van annetje

annetje

donderdag 04 jul 2013 - 22:13

Laurentien ziet er altijd goed uit,soms wat over de top,maar geheel in haar eigen stijl: extravagant.
Haar zwarte pak met knaloranje blazer staat haar leuk. Vind alleen de broek te lang. Haar gele pak, kan het ook niet goed zien. Leuk ,zomers, fris.

Over je site ,Josine.... Het is een weldaad om elke dag weer even op je site te kijken. Je bent zo onvoorstelbaar goed bezig, ook samen met Jelka. Er is elke dag wel weer iets nieuws te zien.
Onvoorstelbaar!!!!!! Op je vorige site heb ik je al wat suggesties gegeven voor nieuwe items, ik hoop dat je dat ergens hebt opgeslagen en misschien ooit gaat plaatsen. Nogmaals, ik geniet elke dag en mijn mede kijkers ook. Zoals ik volgen via de vele commentaren, reacties.
Ikzelf vind het enig om meerdere meningen te horen,niemand hoeft het met elkaar eens te zijn, de mogelijkheid te communiceren op je site is een meerwaarde. En gelukkig lig je er nu met je nieuwe site niet te snel uit, hoop ik voor je.
NOGMAALS HEEL VEEL DANK, JOSINE .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 05 jul 2013 - 00:10

Wat leuk om te horen Annetje, dank je wel! Alle suggesties schrijf ik altijd op en de planning voor de komende vier weken is al grotendeels af, dus grote kans dat de aanvragen daar tussen zitten. Enig idee nog welke aanvragen je precies hebt gedaan? Dan kijk ik het even na :)

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 04 jul 2013 - 22:03

Zo'n wijde broek zien we niet zo vaak bij haar, ik vind het haar goed staan!
Leuke knalkleurtjes!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 04 jul 2013 - 20:41

De zwart/oranje combinatie kan me wel bekoren, alleen de ketting die ze erbij draagt niet. Over het gele pak kan ik geen goed oordeel vellen omdat ik het maar half kan zien. Maar van wat ik zie, ben ik niet echt gecharmeerd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?