In Den Haag vond gisteren de première plaats van Mr. Finney, een musical over het gelijknamige boek van prinses Laurentien. Voor de gelegenheid, die niet was aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst, koos de prinses een casual outfit. De ontwerper van Laurentiens top heb ik nog niet kunnen vinden, maar uiteraard hou ik me aanbevolen als iemand het ontwerp herkent. De rok die de prinses droeg is een favoriet kledingstuk en zagen we al diverse keren voorbij komen. De gouden creolen zien ook geliefd en zien we al enkele jaren regelmatig opduiken. 

Bekende rok:

Favoriete creolen:

Van Francesca Romana Diana, waar Máxima en Mathilde ook diverse sieraden van hebben. Aangezien de ontwerpster ook via modehuis Natan verkoopt, denk ik dat ze daar de juwelen van Francesca hebben gekocht. 

Foto's met dank aan: 

DPP 
PPE 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maike

Maike

maandag 25 nov 2013 - 10:20

Prachtige rode jas!
Leuke hippe top, ideaal voor deze gelegenheid. Ik had hem alleen gecombineerd met een strakke zwarte rok of een mooie zwarte broek.
Het haar is ook leuk zo, en ach wat maakt die bril nou uit......

afbeelding van Zara 2

Zara 2

zaterdag 02 nov 2013 - 09:32

Ja, prachtig jasje! Laurentien kan heldere kleuren ook heel goed hebben. En inderdaad, het is een gelegenheid voor jonge kinderen, dus het hoeft allemaal niet zo 'opgeprikt' te zijn (hoewel ik de rok ook te kort en enigszins gedateerd vind). De jurk op de andere foto staat haar trouwens geweldig! Mag ze vaker dragen.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 01 nov 2013 - 16:49

Ik ben niet echt een fan van de kleding van Laurentien. Ik heb iedere keer het gevoel dat ze zo nodig hip moet doen, maar ja ik kan me vergissen.Vaak erg korte rokken of super strakke broeken. Nee, niet echt mijn smaak. De rode jas vind ik wel mooi.

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 01 nov 2013 - 16:26

Ik heb een andere smaak dan Laurentien, maar dat deert niet.
De situatie is hier feestelijk en vol met kinderen. Wat mij betreft een typische gelegenheid om lekker iets aan te doen wat je zelf leuk vindt, wat lekker zit, lekker fleurig (die kinderogen willen ook wat) en die bril - die kan er ook nog bij.
Sorry, ik vind het ook ietwat gemiep hierboven. En wat ik als gemiep interpreteer is voor de ander je mening geven. Ik heb bij dezen mijn mening gegeven en ook ik vind dat ik nu ook bij de miepers hoor.
Neem het me niet al te kwalijk, ik moet ongesteld worden.
O, ja, en ondanks elke keer weer de andere smaak als Leontien (laten hoor Leontien, blijf jezelf!) lijkt het me een top mens! Go girl, go!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 07 nov 2013 - 19:44

Helemaal me eens. Laten we ook eens lekker ongecompliceerd blijven.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 06 nov 2013 - 19:51

Hier sluit ik me bij aan. Het gaat echt helemaal nergens over.

afbeelding van Annet

Annet

vrijdag 01 nov 2013 - 21:43

Ha, dat vind ik nou een goed idee. Laten we bij een onzinnige of drammerige discussie volstaan met de reactie: miep, miep.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

zaterdag 02 nov 2013 - 08:56

miep miep

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 01 nov 2013 - 16:51

De tranen rollen over mijn wangen van de lach!!! Hahaha, vind dit zo'n grappige reactie over je ongesteld worden. Heel herkenbaar, hahaha.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 01 nov 2013 - 09:13

Kijk! En dat vind ik nou juist zo mooi en sterk aan Laurentien! Zij houdt vast aan haar eigen stijl en smaak ondanks kritiek en commentaar, wat zij ongetwijfeld ook wel eens zal lezen/horen. En laten we eerlijk zijn, als ze kleding als maxima zou dragen zou het nog niet goed zijn en zou ze weer een "na-aper" gevonden worden..

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 31 okt 2013 - 22:58

Nee deze outfit met die laarzen eronder vind ik foeilelijk. Een veel te korte rok met een lelijke top. Nee dit kan vele male beter.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 31 okt 2013 - 18:50

Leuke kleding draagt ze hier. Ik vind het rokje eigenlijk iets te kort voor iemand van 47 jaar. Op de knie zou mooier geweest zijn. Ook de zonnebril op haar hoofd staat niet echt mooi. Ze had hem idd beter af kunnen zetten.

afbeelding van Caren

Caren

donderdag 31 okt 2013 - 15:07

Wat doen jullie moeilijk zeg, over die zonnebril. Ze kan hem gewoon vergeten zijn, en anders: wat maakt het uit? Je hoeft toch niet alles mooi te vinden? En Ineke, het is helemaal geen officiele gelegenheid, dus waarom zou ze zich dan niet gewoon aankleden zoals ze wil? Kijk, een echt officiele gelegenheid, daar hoort ze wel wat rekening te houden met wat ze aantrekt.
Goed dat ze de rok vaker draagt in deze tijden! Vind het altijd leuk om te zien dat prinsessen hun kleding vaker dragen, waarom zouden ze niet?:)
En Josine, wanneer heeft ze de creolen vaker ingehad, ze had daar zo'n leuk jasje (of jurkje?) aan! Nog nooit eerder gezien, vandaar.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 07 nov 2013 - 20:00

Inderdaad Ineke, je hoeft niet alles mooi te vinden. Ik ben het helemaal met je eens.
Zijn wij dan allemaal zo perfect gekleed? Als iemand denkt dat hij/zij perfect gekleed gaat, dan zou ik hiervan graag een foto op deze website zien :)

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 31 okt 2013 - 16:45

Kijk, dat is nou mooi!

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 31 okt 2013 - 15:19

Moeilijk doen is toch iets anders dan je persoonlijke mening geven?

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 31 okt 2013 - 14:09

Een bij elkaar geraapt zooitje. Sorry, maar meer is het niet naar mijn idee. Rode jasje is wel o.k, maar zit ook niet heel mooi.
Hier in Limburg was het gisteren overigens ook stralend herfstweer (maar ik droeg de zonnebril niet in mijn haar, maar ter bescherming voor mijn ogen) :) Ja sorry, maar dit kan echt niet vind ik.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 31 okt 2013 - 12:24

Weer een keer een modemisser...de zoveelste al...Rok is te kort, lelijk in combinatie met de over-the-knee laarzen. De top zou met carnaval niet misstaan, zeker niet met de kanariegele achterkant (foto`s PPE). Daarbij een korte jas die veel beter bij een skinny broek zou staan. Nee, Laurentien is hopeloos wat modegevoel betreft. De oorstekers zijn leuk.

afbeelding van Annebel

Annebel

donderdag 31 okt 2013 - 10:54

Ik vind dit niet zo geslaagd. Rok niet meer van deze tijd met dat klokkende, doet ook niet iets voor haar figuur. Top en rok geen goede combinatie. Top onrustig, ik houd niet van zo'n ontwerp. De over de knie laarzen vind ik ook niet zo chique zeker niet in combinatie met het setje erboven. En de zonnebril als diadeem binnen gebruiken.... dat kan echt niet meer.

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 31 okt 2013 - 13:52

Helemaal mee eens

afbeelding van Krissi

Krissi

donderdag 31 okt 2013 - 10:15

Ik ben nieuwsgierig wat er in die creolen gegraveerd staat?? Outfit mooi maar hou niet van zonnebril op hoofd

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 31 okt 2013 - 10:12

Niet bepaald fraai... Slecht gecombineerd. Heb geen problemen met een zonnebril als je dat nodig hebt tegen de zon, maar zet hem dan OP. Als je hem afzet voor de fotografen, zet hem dan NIET op je hoofd....

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 31 okt 2013 - 10:06

Ik heb gister ook veel met mijn zonnebril op gelopen hoor! Als ze gevoelige ogen heeft snap ik die zonnebril absoluut en prima dat ze m dan afdoet voor de fotografen.
Ik vind het een mooie top, staat haar goed. Ik had zelf een zwarte kokerrok mooier gevonden bij de blousende top.
En wat een prachtige kleur jas!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 31 okt 2013 - 09:34

Ja, volgens mij was het in Den Haag beter dan hier, want hier was geen straaltje zon te zien :P

afbeelding van Elly

Elly

donderdag 31 okt 2013 - 09:33

Zoals ik het nu zie, vind ik het shirt lelijk. Een zonnebril op je hoofd snap ik zowiezi niet in de herfst.

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 31 okt 2013 - 09:31

Ik vind het echt een hele mooie outfit. Die zonwerende diadeem maakt het af ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?