Ooit een prinses gezien die twee verschillende schoenen droeg? Laurentien durfde het ;-).

Begin mei 2014 was Prinses Laurentien in Australië. Ze was hier aanwezig in haar functie als voorzitter van de Fauna & Flora International, een Internationale Natuurorganisatie. Naast het hoofddoel van het bezoek, bracht Prinses Laurentien ook een bezoek aan de Royal Botanic Gardens in Sydney. De Prinses mocht hier een boom planten.

Dat was nogal lastig voor haar, omdat ze eerder in die week haar enkel verstuikt had. Daarom liep ze met een kruk, en met twee verschillende schoenen. Een pump en een ballerina. Wat mij betreft mocht ze wel twee dezelfde ballerina's dragen, die pasten prima bij haar kleding!

Overigens, vond ik haar kleding helemaal geweldig! Ik hoop dan ook dat we haar in Nederland nog verschillende keren met dit setje gaan zien.

Outfit van Hoss Intropia (dank Alida voor het melden!), waar Laurentien wel meer kleding van heeft. Inmiddels heb ik de cardigan en de jurk (het is dus geen rok!) gevonden op internet, naar aanleiding van de tip. Later hoop ik jullie meer van Hoss Intropia te laten zien!

                     Alle foto's met toestemming van ©Royal Botanic Gardens & Domain Trust, Simone Cottrell

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 24 jun 2014 - 09:34

Nog even wat betreft de schoenen: ik denk dat ze een weddenschap met Maxima heeft verloren (of dat ze 'm nu juist gewonnen heeft). Die dames hebben volgens mij heel veel humor.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 24 jun 2014 - 09:24

Met deze outfit heeft Laurentien mij echt verrast!

afbeelding van Suyari

Suyari

maandag 23 jun 2014 - 23:35

gewoon mallotig om twee verschillende schoenen met afwijkend hakhoogte te dragen. Dan wil je aandacht vragen. Het setje vind ik leuk, kort, maar ach...ze heeft benen om jaloers op te zijn toch?

afbeelding van Doro

Doro

maandag 23 jun 2014 - 23:23

Veel te kort! En inderdaad beter voor een twiggy type, Marilene!
Wel leuk jasje overigens met witte broek of donkere broek.
Schoenen heel vreemd!,

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 23 jun 2014 - 22:31

Prachtige outfit! Wel veel te kort vind (ook) ik. Ik heb vaker gemerkt dat Spaanse kleding te kort is voor een gemiddelde Nederlandse lengte. De vrouwen daar zijn toch vaak een kop kleiner. Twee verschillende schoenen is wel heel vreemd. Bijna hilarisch.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 23 jun 2014 - 20:56

Twee verschillende schoenen, ach, daar kan ik humor wel van inzien. Ik ben niet zo weg van het ensemble, het maakt haar een beetje breed. Wel leuk lijkt me alleen het vest met een zwarte broek eronder, dat is wat pittiger en benadrukt haar lengte. Dat soort combi's (nette broek met iets langs erover) staat haar vaak erg goed. Zo'n damesachtig ensemble tot boven de knie vind ik meer iets voor een twiggy-achtig type als Letizia. De oorbellen vind ik prachtig, die zouden nog beter tot hun recht komen bij een eenvoudige donkere top of jurk.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 23 jun 2014 - 18:23

Afgezien van de 2 verschillende schoenen, echt maf, echt Laurentien, weet iemand waarom ze met een kruk loopt?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 jun 2014 - 19:33

Zie de tekst in het artikel ;-).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 23 jun 2014 - 18:00

Super leuk deze outfit! Hoss Intropia is 1 van mijn favoriete Spaanse winkels waar veel moois voor betaalbare prijzen te vinden is. Van mij mag ze hier vaker shoppen! Hoe mooi de pumps ook zijn, van mij had ze voor de ballerina's mogen kiezen. Dat loopt vast ook een stuk prettiger.

afbeelding van Els

Els

woensdag 25 jun 2014 - 10:53

Zie toch liever onze iets gevuldere dames dan deze magere Laetitia. Sorry, maar op geen van bovengenoemde foto's doet Laetitia het ontwerp echt recht. Zo mager, er zit geen vorm meer in.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 23 jun 2014 - 17:52

Het is niet direct te vinden in de collectie, volgens de website alleen in de winkels te krijgen maar kijk in het gedeelte summer 2014 collectie, het lookbook en je zult de foto's vinden!

afbeelding van Alida

Alida

maandag 23 jun 2014 - 17:31

Ik denk dat de outfit van prinses Laurentien van Hoss Intropia is. Een jurkje met zijden bovenstuk, daarover een los vest.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 jun 2014 - 19:31

Geweldig! Dank je wel voor je tip, Alida!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 23 jun 2014 - 17:39

Wat goed gevonden! Ik vind dat zo'n leuk merk!!
;-))

afbeelding van mmvh

mmvh

maandag 23 jun 2014 - 17:25

Ik denk dat Laurentien 2 verschillende schoenen droeg omdat ze de ballerina's in een grotere maat heeft moeten kopen (vanwege de dikkere enkel of gezwollen voet) en dat die maat van haar gezonde voet zou zijn geglipt. Want het is wellicht te veel van het goede om 2 nieuwe paren ballerina's te kopen voor 1x dragen.

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 24 jun 2014 - 09:32

Haha, dat is heel goed bedacht! Maar is dat niet juist wat prinsessen zich kunnen permitteren, één paar voor niets kopen? En dan geeft ze dat grotere paar toch gewoon aan haar schoonzus, stel ik me zo voor ;).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 jun 2014 - 19:34

Dat zou ook heel goed zo kunnen zijn!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 23 jun 2014 - 15:48

Sommige voetballers dragen ook twee kleuren schoenen op het wk. Roze en blauw. Maar dit gaat wel erg ver. Ik vind het heel erg raar en had voor de ballerina's gekozen. Dit voelt wel heel erg als 'ik had de pumps erbij bedacht en moet en zal die dingen dragen, ook al is het er maar eentje'. Afstappen van het oorspronkelijke plan is geen schande, toch?!

Verder vind ik het een erg leuke outfit! Maar de rok vind ik toch echt een tikkie te kort.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 23 jun 2014 - 14:18

Kan er niets aan doen, maar ik houd absoluut niet van de kledingstijl van Laurentien.
En deze outfit vind ik bovendien veel te kort.Boven een bepaalde leeftijd ,rekening houden met "klotsknieën".Geldt voor alle vrouwen.Die 2 verschillende schoenen, mss. advies opgevolgd van Youp met zijn 2 verschillende sokken :-)

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 23 jun 2014 - 14:12

Erg leuke outfit is dit! Een van de weinige kleding van haar die ik echt leuk vind.
Erg raar ja, twee verschillende schoenen. Als ik haar was had ik gewoon het paar ballerina's aangetrokken.
En als ze die schoenen speciaal bij deze kleding of accessoires heeft gekocht, kan ze het toch gewoon nog een keer dragen! Zo'n ramp is dat lijkt mij niet...

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 23 jun 2014 - 14:06

Zou graag eens de werkelijke reden willen weten van 2 verschillende schoenen.......... daar moet een reden voor zijn geweest ,dit doe je toch niet zomaar??
Wat Laurentien hier draagt is voor haar doen leuk, niet zo extreem gelukkig, wel vind ik dat ze op haar leeftijd de rokken iets langer mag gaan dragen. knieen zijn al niet de mooiste lichaamsdelen en al helemaal niet als je boven de 40 bent.
Wat mij opvalt zijn haar handen,, ze lijken al zo oud, maar misschien komt het door de foto??

afbeelding van zita

zita

maandag 23 jun 2014 - 14:03

Kleur en stof zijn prima. Twee verschillende schoenen dragen totaal onbegrijpelijk. Doe dan gewoon aan allebei je voeten de ballerina's. De jurk/rok is te kort, zeker gezien de activiteit. Bukken met een korte rok geeft bepaald geen fraai plaatje.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 jun 2014 - 13:57

Ik heb er nog eens over nagedacht, over die twee verschillende schoenen. Ze draagt donkergroen qua accessoires (ring, clutch, oorbellen). Waarschijnlijk heeft ze de schoenen speciaal bij de andere accessoires en de kleding gekocht, en vond ze het erg jammer om ze dan niet te dragen. Zomaar een idee hoor.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 23 jun 2014 - 13:42

Heel leuk setje, staat haar goed. Maar idd twee verschillende schoenen dragen???? Beetje raar .

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 23 jun 2014 - 12:59

Leuk gevonden! Het jurkje is prachtig! De veelkleurige pumps passen perfect bij haar stijl...

afbeelding van Kate

Kate

maandag 23 jun 2014 - 12:58

De kleding vind ik deze keer mooi !
Maar twee verschillende schoenen is onnodig de aandacht erop vestigen ,dat hoeft van mij niet .
Doe gewoon de ballerina's aan ,denk ik dan....

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 23 jun 2014 - 12:56

Slim gedaan, hoop dat ze zo lekker loopt, maar daar zal ze wel over nagedacht hebben.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

maandag 23 jun 2014 - 12:34

Ik begrijp de keus van twee verschillende schoenen niet. Sowieso, het is toch helemaal niet makkelijk lopen met 1 hak? Ze ziet er wel erg leuk uit verder, hele mooie outfit.

Hopelijk heeft ze er wat vakantiedagen aan kunnen plakken. Sydney is nogal een eind vliegen om even een boompje te planten. ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 23 jun 2014 - 12:52

Ze was een aantal dagen later alweer in Athene, dus helaas voor haar... Gelukkig was ze er niet alleen naar toe om een boompje te planten. In het artikel staat dat ze naast het hoofddoel een boom plantte. Gelukkig maar inderdaad, want dat zou te ver gaan.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 23 jun 2014 - 12:34

De kleding van Laurentien vind ik vaak vreselijk maar dit staat haar goed. Of het een rok of jurk is, kan ik niet zeggen. Ze had inderdaad beter allebei de ballerina`s kunnen dragen want dit ziet niet uit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?