Op 6 januari waren koning Felipe en koningin Letizia aanwezig bij de nieuwjaars militaire parade, Pascua Militar. Letizia droeg een blauwgroene lange jurk met aan de zijkanten borduurwerk en een met kraaltjes afgezette riem in de taille van haar favoriete ontwerper Felipe Varela. Ze combineerde het met pumps en clutch van Magrit in een zelfde kleur en oorhangers van het merk TOUS. De jurk droeg ze vorig jaar op 5 februari voor het eerst tijdens het jaarlijkse Corps Diplomatique.

Onderstaande beelden van Pascua Militar komen uit video's van CasarealTV, welke hier en hier te bekijken zijn. Voor een beter zicht op de outfit is er via deze link een duidelijke serie met foto's te bekijken.

Koningin Letizia, Pascua Militar, 6 januari 2015

Koningin Letizia, Pascua Militar, 6 januari 2015

Het Spaanse koningspaar hield op 9 januari een tweetal audienties op het Zarzuela Paleis te Madrid. Koningin Letizia koos voor een kleurrijk jasje van het Spaanse merk UTERQÜE, waar ze sinds februari 2012 al heel wat keren mee in het openbaar is verschenen en waar ze ook een rok van heeft. Ze combinbeerde het met een zwarte broek en fuchsia blouse. De pumps zijn van het merk Carolina Herrera.

De beelden hieronder komen wederom uit filmpjes van EFE via CasarealTV, te bekijken via de deze en deze link. Een duidelijke foto van de gehele outfit.

Koningin Letizia, audiëntie, zarzuela paleis

Letizia, zarzuela paleis, 9 januari 2015

Op 12 januari reikte koningin Letizia, gekleed in een zwart witte outfit, tijdens de derde editie de 'Telefonica Ability Awards 2015' uit. De prijs wordt uitgereikt aan organisaties en bedrijven die duurzame bedrijfsmodellen hebben opgezet waarbij mensen met een handicap betrokken worden. De blouse en clutch zijn van Hugo Boss, pumps van Magrit en oorhangers vermoedelijk van Grisogono.

De volgende screenshots komen uit dit filmpje van CasarealTV. Een scherpe foto van de outfit is hier te zien.

Koningin Letizia, Telefonica Ability Awards, 12 januari 2015

Letizia, Telefonica Ability Awards, close-up

Bron: Screenshots CasarealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zondag 18 jan 2015 - 10:53

Ik denk dat ze er in een jeans nog stijlvol en elegant uitziet☺

afbeelding van Henny

Henny

zondag 18 jan 2015 - 09:18

Ik vind haar één van de bestgeklede koninginnen.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 18 jan 2015 - 10:18

Ja mee eens. Ze heeft mooie, sobere en zakelijke stijl. Past goed bij de huidige positie van het Spaanse koningshuis, dat nogal aan kritiek onderhevig is (Juan Carlos, Christina). Ik denk dat Letizia en Felipe dat goed aanvoelen en daar rekening (ook op kledinggebied) mee houden.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 jan 2015 - 22:35

Lange jurk vind ik erg mooi, maar de zwart/witte outfit is geweldig: die wil ik ook!!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 jan 2015 - 22:49

Wat een leuk gezin. Grappig om te zien dat deze mensen er gewoon heel charmant uitzien, ook in hun vrije tijd. ( wat een verschil met ons kon.gezin). De koning ziet er top uit in spijkerbroek met jasje. Het viel me op dat Letizia op de foto's wel erg mager is. Een zeer spitse neus, doet me denken aan Victoria destijds.

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 15 jan 2015 - 20:33

In tegenstelling tot Maxima heeft Letzia ook een super smaak voor haar 2 prachtige dochters .
Hun meisjes zul je nooit betrappen op een " bat hair day " of een " snel even uit de kast getrokken outfit " en dat vind ik maxima soms wel , het is gewoon een kwestie van smaak .
Ik vind maxima uitbundig , modern , een tikje sexy , nonchalant maar zeker smaakvol .
Letzia is Klassiek , Spaans , chique maar ook zeker smaakvol .
De verschillen waren vooral te zien tijdens het kennismakingsgesprek tussen Spanje aan Nederland .
Maxima uitbundig met een grote ketting en een hoed en Letizia in een simpel ensemble .
Zo zie hoe over smaken niet te twisten valt en nu ze allebei koningin zijn geworden niet dichter naar elkaar toe zijn gegroeid qua stijl maar nog altijd hun even andere smaak zijn blijven houden

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 jan 2015 - 20:52

Máxima had van mij meer mogen kijken naar Nederlandse merken in de tijd dat haar meisjes nog klein waren. Z8, Jottum, etc. Er zijn zoveel leuke merken! En ja, beide dames zijn heel verschillend en ik vind dat leuk om te zien. Ik waardeer de stijl van Letizia heel erg, maar Máxima bezorgt me vaak een lach op mijn gezicht en dat zou ik niet willen missen ;)

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 15 jan 2015 - 17:58

De blauwe jurk vind ik erg goed staan. Elegant en hij straalt een bepaalde allure uit, passend bij een koningin. Maar ik weet niet of hij andere vorstelijke dames ook zo goed zou staan. Dankzij haar ranke en rechte figuur staat dit Letizia erg mooi zonder dat het tuttig wordt en kan het ook goed overdag gedragen worden. Als je iets volumineuzer bent en/of meer sieraden draagt gaat het misschien teveel op een avondtoilet lijken, wat geassocieerd wordt met diners, recepties en dansen in plaats van met een representatieve verplichting.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 15 jan 2015 - 17:53

De zwart-witte outfit vind ik stijlvol en mooi. Het jasje met de broek en top vind ik uitermate saai en de jurk vind ik niet mooi staan. De jurk doet niks voor haar, maar zij doet ook niks voor de jurk. Je mag bij zo'n jurk geen grammetje te veel hebben, maar je moet wel vormen hebben en dat heeft Letizia helaas niet meer. Erg jammer, want ze was eens een prachtige vrouw.
De zwarte Carolina Herrera pumps zijn overigens echt 'to die for'!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 jan 2015 - 20:01

Wat leuk om ook de kleding van Letizia op dit blog te zien! Misschien handig om het blog dan Modekoninginnen te noemen...
De outfits van Letizia vind ik Spaans chique, soms een beetje te statig / klassiek voor mij. De blauwe jurk vind ik een plaatje. De outfits met broek/ rok jasje en blouse zijn mij iets te braaf/ degelijk. Prachtige schoenen trouwens! En het losse haar staat haar altijd mooi.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 15 jan 2015 - 16:55

De blauwe jurk was me al opgevallen. Door het borduursel, met name op de mouwen (net als bij toreadors) heeft het een mooie statige Spaanse uitstraling gekregen. Tenminste... die associatie had ik dan! ;-)

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 15 jan 2015 - 16:50

Heel erg leuk om eens wat van Letizia te lezen!!
Naar de kleding van Victoria, Mary en Mette-Marit ben ik ook benieuwd :)

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 15 jan 2015 - 16:44

Ik vind alles eigenlijk wel mooi zowel de jurk als de rok evenals de broek ! .

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 15 jan 2015 - 16:42

Ik vind dit een erg leuk initiatief en hoop dat ook andere Europese prinsessen zoals Mary of Kate onder de loep worden genomen want dat vind ik ook naast litizia en maxima hele stijlvolle royals .

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 15 jan 2015 - 16:38

Die blauwe jurk vind ik ook geweldig alleen vind ik de jurk op Letitzia niet zo mooi uitkomen. Ik denk dat hij op een iets langere en tikje zwaardere dame iets glamoureuzer had gestaan.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 15 jan 2015 - 16:37

Letizia vind ik altijd uiterst netjes:). Net niet mijn stijl.. DE lange jurk vindt ik mooi, al had ik de print een andere kleur gedaan bijv. wit:-). Het jasje Uterque vind ik erg mooi! DE schoenen ook! DE volgende outfit vindt ik best wel eenvoudig, maar door de band bovenop de rok, toch mooi!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 15 jan 2015 - 16:37

En Josine, zal het hier op deze site in gevolg alleen over Mathilde, Máxima en Letizia gaan, of komen prinsessen uit Europa ook aan bod?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 jan 2015 - 18:09

Het hangt heel erg af van de beelden die we kunnen krijgen. Dus het gaat sowieso over Máxima, Laurentien en kinderkleding. De rest is een cadeautje ;)

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 15 jan 2015 - 16:35

Ik vind dit blauwe jurk echt geweldig. Bij mij zal hij niet staan, maar Letizia heeft hier echt het perfecte figuur voor.
Die zwarte rok met witte blouse vind ik ook prachtig. Ze staan haar allebei erg goed. Ze geven haar ranke figuurtje net wat meer. Ik zag dat Mary van Denemarken deze outfit ook heeft. Ik vind hem bij zowel Letizia als Mary erg mooi staan.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 jan 2015 - 12:23

Oh, die zwarte pumps wil ik hebben! Wat een verfijnde schoentjes! Helemaal mooi! Zwart/witte outfit is ook erg mooi. Bij mij staat Letizia hoog in de lijst met bestgeklede koninginnen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?