Deze week bracht Catherine, de Hertogin van Cambridge, een bezoek aan het plaatsje Portsmouth. Catherine bezocht Ben Ainslie Racing, het hoofdkwartier van de 1851 Trust en was aanwezig bij een meeting met locale leiders in de Spinnaker Tower.

 

Catherine was gekleed in een donkerblauw jurkje van Somerset by Alice Temperley. Het jurkje is bedrukt met wit met rode zeilbootjes. Uiteraard is het jurkje, zoals gebruikelijk bij alles wat de hertogin draagt, al lang weer uitverkocht! De verkoopprijs is rond de E 200.

 

De jas die Catherine droeg is een cremekleurige jas van het merk MaxMara. De MaxMara Beige Gilles Coat, zoals de jas wordt genoemd, kostte in eerste instantie E 972, volgens Lyst is de jas via MatchesFashion nog verkrijgbaar voor E 583. Maar, na het doorklikken van deze link volgt ook hier: Niet meer verkrijgbaar. 

 

Ongelooflijk dat de kleding van de hertogin steeds opnieuw zo snel is uitverkocht. Mogelijk toch ook omdat het wat meer standaard kleding is. Maar toch, als ik kijk naar de prijzen, dan vind ik het nog hele bedragen. Wat vinden jullie van deze kleding van de hertogin? En zouden jullie het zelf willen kopen?

 

 

De beelden komen uit een video van Telegraph en een video van ITNsourceInfo met dank aan Dailymail.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 feb 2015 - 09:25

Prachtig merk Max Mara. :) De crèmekleurige jas vind ik erg mooi. Ik mag aannemen dat het een wol kwaliteit is. Het jurkje is heel eenvoudig, maar toch leuk. :)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 17 feb 2015 - 16:54

Daar hebben we 'dom bontje' :))) Wat een mooie jas! Maar wit, nee dat zou ik zelf niet aan trekken, maar dat is voor Catherine goed te doen! Het jurkje is ook leuk en mooi gecombineerd zo! Top!

afbeelding van Helene

Helene

maandag 16 feb 2015 - 18:01

Ik vind die witte jas zó leuk!
En ik snap ook best dat alles wat zij aan heeft gehad, gelijk uitverkocht is!
Maar het zijn soms best wel hoge bedragen!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 17 feb 2015 - 16:43

Een prikkie als je het vergelijkt met jurken die Maxima soms draagt. Voor een Valentino tel je een bedrag neer van meer dan duidend euro. En soms staat het haar ook nog beroerd!

afbeelding van Helene

Helene

dinsdag 17 feb 2015 - 19:06

JA die bedragen vind ik echt te
Maar aan de andere kant, ze zijn wel van het koninklijk huis
Gelukkig hoeven wij daar niet over te beslissen

afbeelding van elise1

elise1

maandag 16 feb 2015 - 16:32

Ik ben een liefhebber van de kledingstijl van Kate. Mooi, niet al te opvallend en toch altijd representatief. En zo te zien geeft ze ook een bakken met geld uit aan haar kleding. Volgens mij hoort het zo. Een prinses of koningin hoort geen 'modekoningin', of stijlicoon te zijn. Laat dat over aan filmsterren, celebrities en al die andere mensen die om wat voor redenen graag in de spotlights staan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 16 feb 2015 - 16:43

Dat ben ik nu eens helemaal met je eens. Het is me een raadsel waarom de prinsessen (en koninginnen) sinds een paar jaar (althans zo beleef ik het) opeens in Valentino en aanverwante merken moeten lopen. Wat is er tegen normale merken? Wat dat betreft doet Kate het een stuk sympathieker inderdaad. Al die dure kleding hoeft wat mij betreft niet, zeker niet als ik zie hoe slecht het regelmatig past/zit. Ik zal gisteren wat te lezen bij royalfanvivian en zag daar foto's van Beatrix in haar jongere jaren - ja, ik weet dat ze een eigen naaister had, heb ik geen enkel probleem mee - en het viel me op wat een mooie kledingstukken daar bij zitten.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 16 feb 2015 - 16:41

In principe ben ik het met je eens elise1 maar het feit dat wij hier de kleding bespreken van koninklijke dames maakt die persoon natuurlijk wel een soort 'modekoningin'. Ik denk dat je daar heden ten dage bijna niet meer onderuit kunt. En de persoon in kwestie zal er ook niet ongevoelig zijn voor de aandacht die er is voor hoe ze zich kleedt en daar dus ook extra aandacht aan besteden, zo wordt het een vicieuze cirkel denk ik.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 16 feb 2015 - 15:07

Ik vind het een erg leuke outfit! Netjes, maar toch met een 'speelse twist'. Leuke afwisseling voor de vaak zakelijke outfits die ze vaak draagt. Die vind ik ook niet lelijk hoor, ik houd er wel van, maar zo nu en dan vind ik het ook erg leuk om haar in iets 'speelsere' kleding te zien.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 16 feb 2015 - 12:47

Ik ben een enorme liefhebber van de kleding van Max Mara en bijbehorende merken. Super mooi!!
Toch vind ik deze mantel wat degelijk en saai bij Catherine. Doe er bv. een mooie sjaal/shawl bij.
En - ik weet dat velen het anders zien / prima ;-) - ik vind dat ze geen gemakkelijk figuur heeft. Ze is slank, maar heeft nauwelijks taille. Veel van haar kleding valt lijzig. Dat in combinatie met de weinig spannende styling maakt het voor mij toch vaak minder.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 15 feb 2015 - 20:00

Leuk jurkje, leuke jas. En natuurlijk doet ze wat er van haar verwacht wordt. Ik mag toch hopen dat daar voor het huwelijk goed over is nagedacht. Ik bedoel: dat geldt toch voor alle kroonprinsessen? Het is nogal wat om je vrijheid op te geven voor een leven in de schijnwerpers.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 15 feb 2015 - 20:39

Maar dat doe je dan wel min of meer vrijwillig. Dat dit leven tegen kan vallen, hebben we bij die arme (in mijn optiek) Diana gezien, helaas. Zij groeide weliswaar op in een redelijk bekende familie maar was toch niet bestand tegen het felle schijnwerperlicht. Plus natuurlijk de niet echt (of beter: echt niet) gelukkige relatie met haar man. Maar dat terzijde. Kate en William zien er "samen" zoooo anders uit, dan zijn ouders, gelukkig! Desalnietemin wacht Kate, als (ooit) toekomstige koningin een leven in de spotlights. Ze houdt zich, schijnbaar zonder moeite, aan alle regels. Ik hoop zelf dat ze ooit ook iets van het flamboyante van haar (echte) schoonmoeder durft te laten zien! Dat zou haar goed staan als ze maar zou willen en durven!
Het is een hoge prijs, die je moet betalen, om deel te mogen maken van deze wereld...

afbeelding van Iris

Iris

zondag 15 feb 2015 - 22:32

Nou, Diana genoot wel van de media aandacht hoor, ze heeft genoeg acties ondernomen om de pers achter haar aan te krijgen ook al lijkt het juist andersom. Het was haar huwelijk dat niet zo ging zo als ze gehoopt had.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 15 feb 2015 - 23:12

Dat geloof en ontken ik ook zeker niet. Zij was zelf(s) heel actief in het benoemen/veroorzaken van dat wat er mis was (gegaan) bij hun huwelijk. Ik bedoelde te zeggen dat het niet per se een mooi, rijk of liefdevol leven is, het leven van een royal. Maar als je ervoor "kiest", moet je niet zeggen: wat gebeurt er nu?

afbeelding van Iris

Iris

zondag 15 feb 2015 - 23:36

Klopt! ;-)

afbeelding van juliette

juliette

zondag 15 feb 2015 - 19:46

Ik vind het leuk klassiek en Engels , precies wat iedereen wil zien

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 15 feb 2015 - 17:26

Mooi eenvoudig jurkje en jaa maar deze zou ik zelf niet in de collectie hoeven te hebben. Ik vind de kleding van Máxima en Mathilde veel sprankelender, dus zou eerder voor een van hun outfits kiezen.

afbeelding van Maartje

Maartje

zondag 15 feb 2015 - 14:16

Wat grappig dat de reacties op de stijl van Catherine zo uiteenlopend zijn! Ik persoonlijk vind zowel de meer uitgesproken van onze koningin als de wat klassiekere kleding van Catherine prachtig. Juist omdat het bij de persoon in kwestie past.

De kleding van Catherine past meer bij de zakelijke kleding die ik zelf voor werk draag, dus daarom trekt dat me persoonlijk toch net wat meer aan. Saai vind ik het absoluut niet. Juist erg classy!

afbeelding van Kate

Kate

zondag 15 feb 2015 - 14:04

Ach ja Wilma , dat geldt voor alle Royals .ze doen toch allemaal wat van ze verwacht wordt ? Misschien val je meer op als je haar geblondeerd is en je nagels rood gelakt zijn , en wat meer behangen met blingbling . Maar t'is allemaal voor geprogrammeerd -) Ze zijn allemaal verschillend maar daarin zijn ze gelijk .

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 15 feb 2015 - 13:14

Als het één groter zeilbootje was geweest, op de borst, dan was het misschien kinderachtig geweest, wat mij betreft, maar nu vind ik het echt heel leuk! Smaken verschillen...

afbeelding van Nicole

Nicole

zondag 15 feb 2015 - 12:59

Vind het eerder een motiefje voor een hansopje van prins George die zeilbootjes, maar toch echt niet voor een volwassen vrouw, zelfs niet in verwachting, uitermate kinderachig. Spijtig

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 15 feb 2015 - 10:09

Ik vind de outfit heel leuk en niet saai: zo'n bootjes motief zorgt voor een speelse twist. Ik zou beiden wel willen hebben, alleen zo'n witte jas heb ik al maar dan van het merk Twinset. Maar van het jurkje vond in het oprecht jammer dat ie al is uitverkocht:(

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 15 feb 2015 - 08:44

voor mij absoluut geen wit niet jas en niet kleed
broek daar zal ik in de zomer misschien nog eens over denken
witte blouse of pull (top) zeker niet ik sta niet met wit

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 15 feb 2015 - 00:47

Prachtige vrouw....doet braaf,wat er van haar verwacht word....
Mooie japon,mooie mantel en dat is het dan weer....
Bekende poses met het tasje voor haar buik....
Eigenlijk vind ik het zo voor geprogrammeerd,dat het bijna saai is...
Zonde voor zo,n jonge vrouw.....

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 14 feb 2015 - 23:47

Ja ik kan me voorstellen dat de kleding die ze draagt uitverkocht is !
Het is vaak betaalbaar ,weekend Maxmara is niet super duur bv.
En ze heeft het uiterlijk en het figuur van een model .
En haar sterkste punt vind ik zelf ,wat ze draagt is niet bepalend voor haar uitstraling .
Bij sommige Royals zie je eerst de kleding dan is dat zo overheersend ,dat de persoon in kwestie verdwijnt .
Bij Catherine is zij degene die je eerst ziet ,daarna haar kleding .
En de bekende NATAN collectie is vaak glimmend van stof ,dus nee dat zal niet direct uitverkocht zijn .
Niet veel mensen gaan op werkbezoek in satijn of zijde .

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 14 feb 2015 - 22:56

Het jurkje doet me, met de 3/4 mouwtjes, een klein beetje denken aan de jurk van Maxima, van gisteren. Okay, de taille is totaal anders maar qua eenvoud....toch wel wat overeenkomsten. Beide jurken vind ik mooi al vind ik de LaDress jurk mooier. De jas van Kate: absolutely not my style! Ik houd gewoon niet van witte jassen, punt 1, en dit model spreekt me helemaal niet aan. Misschien ervaart "men" dit wel als chic maar ik denk alleen maar "boring.....". Het motiefje van de jurk is wel leuk gevonden. Beter dan die akelig saaie, effen (donker)blauwe jurken die ze, helaas, vaker draagt.
Ik zou haar zo graag eens zien in een ietwat spannender creatie. Maar dat gaat niet gebeuren, vrees ik.. Zou haar wel interessanter maken, voor mij.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?