Op 15 november werd de nieuwe lijst van hofleverancier onder Koning Filip bekend gemaakt. Opvallende nieuwkomer daarbij is de naam Bouzouk.

Bouzouk is een Belgische master makeup artiest voor het merk Lancôme, en is internationaal druk in de weer met het verzorgen van de makeup van zowel celebrities als koninklijke hoogheden. Hij verzorgt sinds haar huwelijk ook de makeup van Koningin Mathilde, die hij ontvangt in zijn studio bij Maison Roger, de koninklijke kapper. Zo heeft hij ook de makeup verzorgt van Mathilde op haar eerste officiële portret als Koningin, in de blauwe galajurk.

Koningin Mathilde heeft inmiddels een soort van signatuurlook ontwikkeld in haar makeup. Ze werkt met een beetje blusher, een blauwgrijze kleur rond de ogen, en een rozekleurige gloss op de lippen. Aangezien Bouzouk voor het merk Lancôme werkt, kunnen we er ook van uit gaan, dat er bij Mathilde ook met deze producten gewerkt wordt.

Voor speciale gelegenheden, zoals galabals of huwelijken, durft Mathilde wel eens voor meer kleur te kiezen.

Hier nog een leuke foto van Mathilde met een gekleurd lijntje onder haar ogen, erg prachtig!

Wat vinden jullie van de makeup van Mathilde? Zowel overdag als 's avonds? Wat is jullie favoriete makeuplook voor Mathilde?

Voor meer informatie over Bouzouk kan je zowel zijn blog bezoeken, als zijn informatiepagina op de website van Maison Roger!

Hier vind je ook nog een gescande pagina van een interview met Bouzouk in het Belgische blad Nina, je leest er onder andere over de favoriete producten van de Koningin!

Foto's met dank aan DPP en Royal Press Europe

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Zara 2

Zara 2

dinsdag 26 nov 2013 - 12:20

Mathilde heeft een prachtig gezicht, met super jukbeenderen. Ze heeft inderdaad niet veel nodig. Jammer dat het met name rond de ogen wel eens verkeerd gaat: heel veel witte oogschaduw er boven, en dan zo'n hard zwart lijntje eronder. Brrr, vooral op de foto met de grijze hoed, dat kan toch veel beter? De lippenstift is daarentegen eigenlijk altijd heel erg mooi gekozen én aangebracht.

afbeelding van jadita

jadita

dinsdag 26 nov 2013 - 11:41

Meestal vind ik haar foundation erg belabberd. Verkeerde kleur( vaak te oranje) en te veel. Verder is het wat mij betreft saai, maar wel oke.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 25 nov 2013 - 16:52

Ik vind de blauwe kleur rondom haar ogen erg mooi staan, maar de foundation vind ik toch iets te geplamuurd overkomen. Op de foto van de link onder de laatste foto zie je ook dat ze foundation op een plekje/korstje heeft gesmeerd. Helaas valt dat plekje nu erg op. Daar zou ze op moeten letten, want ik heb het ook al vaker gezien. Het maakt haar look bepaald niet mooier. Voor de rest vind ik haar het mooist wanneer ze er zo naturel mogelijk uit ziet.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 25 nov 2013 - 12:27

Ik heb geen verstand van make-up. Volgens mij heeft Mathilde niet veel nodig, geen enkele vrouw trouwens want dan kom je zo geverfd over. Ik vind glanzende lippenstift haar heel mooi staan evenals allemaal zachte kleuren. Ik wou dat ze vollere wimpers had, dat had haar ogen meer doen uitkomen.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 23 nov 2013 - 22:42

Vreselijk die wenkbrauwen op foto 1 en 2. Zo nep, echt niet natuurlijk. In Belgie doen ze dit veel trouwens, ze gebruiken daar ook veel make-up als ze make-up gebruiken, zeker in plaatsen als Knokke bijvoorbeeld, de vrouwen zijn heel bruin, geverfd haar en veel make-up en kitscherige kleding. In Nederland zijn de vrouwen over het algemeen natuurlijker (moet je niet op de miljonairsfair komen trouwens)

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 24 nov 2013 - 11:16

Iris,Knokke is echt niet de maatstaf voor België. In Knokke zie je juist heel veel Nederlanders a la Breukhovens en Paays.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 24 nov 2013 - 15:41

Ja, dat zou kunnen inderdaad.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 24 nov 2013 - 10:56

Ja Iris, inderdaad. Ik kon mijn vinger er niet opleggen wat me niet beviel aan de make-up op foto 2, maar het zijn de wenkbrauwen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 23 nov 2013 - 20:20

Ben niet echt enthousiast over haar make-up. Met name de foundation is te donker en oogt soms wat geplamuurd.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 23 nov 2013 - 19:48

Leuk logje dit. Ik vind Mathilde er altijd verzorgd uitzien, maar de foundation vind ik soms iets minder. Maar misschien heeft ze wel een moeilijke huid, wie zal het zeggen.. Ik vind de make-up het mooist op de derde foto van beneden, al kan dit ook met de belichting samenhangen natuurlijk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 23 nov 2013 - 19:47

Als ik heel eerlijk ben is er maar 1 foto waarop ik de make up mooi vind en dat is op de kroningsdag. Op andere foto's glimt het te veel, zit er lippenstift op de tanden of zit er te lichte oogschaduw tot aan haar wenkbrauw. Maar als ze er zelf blij mee is.....

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 23 nov 2013 - 19:19

Vind het altijd verzorgd en nooit over de top. Totaal andere stijl dan Maxima. Zou Mathilde wel eens met wat zwaarder opgemaakte ogen willen zien...

afbeelding van Mar

Mar

zaterdag 23 nov 2013 - 17:46

Nou ik vind haar foundation soms toch echt niet mooi. Echt een veel te dikke laag. Dat zie je vooral op de kleine foto. Als je deze aanklikt zie je wat ik bedoel. De oneffenheid valt nu juist extra op. Ook haar lipstick vind ik hier niet mooi.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 25 feb 2015 - 11:18

Viel mij ook op. Het lijkt allemaal wat korrelig.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 23 nov 2013 - 17:18

Mathilde is een vrouw die op haar mooist is met een bescheiden make-up. Haar visagist heeft dit goed gezien. Voor gala`s en feesten mag het wat zwaarder. Zowel zachtroze tinten als fellere kleuren lipstick staan haar goed. Ze ziet er altijd prima uit, zowel wat make-up en kapsel betreft. De make-up van Màxima is zwaarder maar met haar uiterlijk kan dat ook. Over haar kapsel ben ik niet altijd te spreken, maar over haar make-up praktisch altijd wel.

afbeelding van hanna

hanna

zaterdag 23 nov 2013 - 15:41

Mathilde heeft een mooie make-up. foto 2 vind ik het mooiste!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 23 nov 2013 - 15:39

De eerste 3 foto's vind ik het mooist; rozig en naturel, dat ook bij haar zachte uitstraling past.
Op de laatste foto zie je dat er wat lipstick op haar tanden zit. Jammer. Maar dit even terzijde.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?