De afgelopen dagen hadden de Zweedse prinsessen Victoria en Sofia weer enkele activiteiten.

Prins Carl Philip en Prinses Sofia namen deze week kerstbomen in ontvangst, van de universiteit. Deze worden jaarlijks in ontvangst genomen door 1 of meerdere leden van de Koninklijke familie.

Kungliga Modebloggen weet dankzij een collega te melden dat haar jurkje van H&M is. De collega maakte een foto van het jurkje, die hier te bekijken is!

Sofia's jasje is een bekend exemplaar van Valentino. Haar zwarte pumps zijn van Yves Saint Laurent.

Kroonprinses Victoria had samen met de Koning op 16 december een ontmoeting met de winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede, die in Noorwegen werd uitgereikt.

Victoria herdroeg een donkerblauwe jurk van Seraphine. 

Daarbij droeg ze bekende pumps van Ralph Lauren en haar oorhangers van Ebba Brahe Jewellery.

Gisteren brachten Kroonprinses Victoria en Prins Daniel een bezoek aan Stockholm City Missie. Ook hadden ze tijdens deze dag een activiteit samen met Prins Carl Philip.

Victoria droeg een - volgens mij nieuw - zwart jurkje met ritsdetails van haar (momenteel!) favoriete kledingmerk Seraphine. Haar zwarte tas (op deze foto's niet zichtbaar) is een bekend exemplaar van Valentino!

Afbeeldingen ©Kungahuset, ©Kungliga Modebloggen, ©Valentino, ©Ebba Brahe Jewellery, ©Seraphine.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 19 dec 2015 - 12:11

Ik volg de stijl van Victoria met steeds meer interesse. Vind dat ze er prima in slaagt om er tegelijk koninklijk chic en als moderne jonge vrouw uit te zien. Het is meestal vrij ingetogen, veel klassieke items, maar toch op een frisse eigentijdse manier gecombineerd zodat ze er niet uitziet als een aankleedpop. Ook haar gevoel voor kleur spreekt me aan. Zoals dit blauw weer: het staat haar heel fraai en is prachtig consequent gecombineerd.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 19 dec 2015 - 07:32

Leuk zwart jurkje van Victoria en de rode lippestift fleurt haar lekker op http://www.newmyroyals.com/2015/12/crown-princess-victoria-daniel-carl.html
de blauwe outfit vind ik haar prachtig staan en die schoenen, gaaf hoor, is dat nu niet te vermoeiend? Ook een mooie glanzende paardenstaart http://www.newmyroyals.com/2015/12/king-carl-gustaf-and-princess-victori...
Al met al vind ik Seraphine's zwangerschapskleding heel mooi bij Victoria staan, fijn dat er zoveel nieuws is op modegebied voor zwangere vrouwen, vroeger moesten het allemaal zulke wijde jurken zijn.
Sofia lijkt aardig gewend te zijn, leuke combinatie draagt ze http://www.newmyroyals.com/2015/12/prince-carl-philip-and-princess-sofia...

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 18 dec 2015 - 17:42

Een navy blue jasje zou mooier bij het jurkje zijn, omdat de de blauwe kleur in het jurkje overheerst.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 18 dec 2015 - 17:35

Wat ziet Victoria er weer geweldig uit. Op en top een prinses. Het jurkje van Sofia is erg leuk, maar ik vind het zwart niet de mooiste combinatie....

afbeelding van heleen00

heleen00

vrijdag 18 dec 2015 - 16:43

Wat een fantastische pumps draagt victoria! Wel knap dat ze daar nog steeds op kan lopen met zo'n buik!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 18 dec 2015 - 15:42

Mooi, mooi en nog eens mooi.

Wat leuk dat Sofia een H&M jurkje combineert met een Valentino. Gaat heel goed samen. Heel mooie outfit.
Ik heb de indruk dat Sofia binnen de koninklinke kringen heel goed is ingeburgerd.

Ik vind de jurken van Victoria prachtig, zeker de blauwe. De pumps en oorbellen vind ik stunning.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?