Gisteren schreef Josine over Koningin Máxima tijdens de derde dag van haar bezoek voor de VN aan China. Er zijn echter ook nog beelden verschenen van het middagprogramma. Tijdens het middagprogramma zag de Koningin er wat minder zakelijk uit.

Koningin Máxima bezocht gistermiddag verschillende bedrijfjes die tot stand zijn gekomen met behulp van mikro-krediet. De beelden zijn van een bezoek aan een noodlebedrijfje. 

De Koningin droeg paarse kleding met daarover een zwarte parka en een fleurige sjaal (die ze overigens bij het bezoek aan het noodle-bedrijfje niet meer droeg. De Koningin is gekleed in een paarse blouse van COS, die we eerder gezien hebben. Er onder draagt een paarse broek, ook van het merk COS. 

De Koningin draagt een zwarte parka van het Nederlandse merk Moscow. Grappig detail: het hoofdkantoor van Moscow is gevestigd in Wassenaar!

De sjaal droeg (destijds) Prinses Maxima in Middelburg in 2009, tijdens de afsluiting van het Pooljaar. Met dank aan een tip van MirjamV!

Verder nog even een aanvulling wat betreft de jurk van de Koningin tijdens de finale van het Frans Liszt Concours! De Koningin droeg daar een zwarte guipure kanten jurk. Eergisteren heb ik het merk gevonden! Ben je benieuwd? Klik dan hier!

Foto met dank aan Allard Willemse

Beelden: screenshots video ©RTL, ©COS, screenshots video ©PZC TV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Helene

Helene

maandag 16 feb 2015 - 16:49

Wat een leuke paarse oorbelllen!

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 28 nov 2014 - 09:49

leuk filmpje inderdaad!

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 28 nov 2014 - 08:41

Las net commentaar van Maxima bij vertrek uit China: 'Dat iemand betaalt voor een ziekteverzekering, maar het geld niet terugkrijgt als hij niet ziek wordt, moest volgens Máxima worden uitgelegd aan mensen die nooit met verzekeringen te maken hebben gehad'. Kan me voorstellen dat dat even wennen is: In het oude China betaalde je juist je dokter als je gezond was.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 27 nov 2014 - 20:33

Ik vermoed dat we geen totaalplaatje meer te zien krijgen, ze heeft de hele tijd haar jas aan gehad... Ik vind de jas leuk en hij staat haar goed.

afbeelding van Denise

Denise

donderdag 27 nov 2014 - 20:06

De shawl is niet mijn smaak, de jas en de ballerina's ook niet. De broek vind ik heel leuk. En de kleur ook. Geweldig dat ze COS draagt!

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 27 nov 2014 - 19:09

De oorbellen droeg Máxima ook op 22 april 2014 in Lunteren.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 27 nov 2014 - 18:28

Ik vind het leuk Máxima er zo bij te zien lopen, vooral door de combi van paardestaart en gewatteerde jas ziet het er erg casual uit. Haar uitstraling is ontspannen en onopgesmukt. De kleding zelf is niet helemaal te beoordelen omdat ze die jas erover draagt. Paars op paars met kleurrijke sjaal en nude ballerina's lijkt me best leuk bij elkaar, al is het paars wel erg fel vergeleken bij de zachte tinten van de sjaal. Ik zou zelf kiezen voor óf paars met zwart, óf met een kleurige sjaal, maar niet beide met elkaar combineren. Maar die wat rommelige combi heeft in deze informele setting juist ook weer iets charmants. Oorbellen zijn mooi.
Dat gewatteerde jassen je dik zouden maken... Ach, als je je figuur wilt accentueren kun je beter een ander model kiezen misschien, maar andere mensen snappen ook wel dat dat beetje meer volume komt door de voering ;-)

afbeelding van Linda_s

Linda_s

donderdag 27 nov 2014 - 16:51

Ai, ai, weer n opmerking over Maxima's haar. https://www.anpfoto.nl/search.pp?eventid=1829370 Op deze foto's van ANP is te zien dat eigenlijk maar vrij kleine stukken van haar haar geblondeerd zijn. Nu ze een staart in heeft is te zien dat grote stukken van wortel tot uiteinde helemaal donkerblond zijn, dit is dus niet echt uitgroei te noemen. Zou ze alleen de bovenste laag hebben geverfd? Doen kappers dat uberhaupt? Of zou ze het willen laten uitgroeien?

- link veranderd

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 27 nov 2014 - 18:35

Linda_s. Het haar van Maxima wordt bewerkt met highlights.Wellicht ook Kamsolei of kamstahnen, met de kam lichtere verf/blondering in je haar kammen met het model mee.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 27 nov 2014 - 16:31

Ik vind de broek niet heel mooi. De kleuren vind ik allemaal een beetje te fel. Alleen een top vind ik wel leuk, maar ik zou er dan een andere kleur broek/rok bij dragen.
De jas vind ik wel erg mooi. Heeft ze die al eerder gedragen?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 27 nov 2014 - 15:53

Leuke keuze! Ik denk dat de broek en blouse mooier combineert dan de blouse en rok. Hoop dat we deze outfit nog eens terug gaan zien met een paar mooie paarse of nude kleurige pumps. Leuke sportieve jas en goed dat het bont niet meer gedragen wordt. Haar en oorbellen ook erg mooi: kortom prima keuze!

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 27 nov 2014 - 14:48

Heerlijke warme jas. En staat zo leuk,als je met wintersport bent s avonds, of in een erg koud land,zoals Canada, waar ik hem ook droeg in de winter. Als hij kort is, dan vind ik hem casual.

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 27 nov 2014 - 14:15

Super mooie outfit!
En ben echt verliefd op haar haar en oorbellen, wat een moderne koningin!! Super leuk!

Jassen van Moscow zijn duur, maar ze dragen zo lekker! Heb er zelf ook één, zit als gegoten en je hebt niet het gevoel dat je een erg dikke jas aan hebt! Máxima blijkbaar ook, want dit is haar tweede jas al, hihi.

afbeelding van hanneke

hanneke

donderdag 27 nov 2014 - 14:11

Wat een leuke casual outfit! Zijn er trouwens ook foto's van vandaag? ik ben er helaas nog geen gezien.

afbeelding van hanneke

hanneke

donderdag 27 nov 2014 - 14:25

Dank je wel. Ziet er zakelijk en netjes uit, maar toch weer zwart.

afbeelding van zara

zara

donderdag 27 nov 2014 - 13:40

Ik vind de gewatteerde jas wel casual, maar om nou te zeggen dat Máxima er 'dik' in lijkt vind ik wel wat overdreven. Fijn dat ze de paarse blouse van COS weer zo snel uit de kast heeft gehaald. De kleur staat haar mooi. Prachtige simpele oorbellen erbij. Ik ben erg benieuwd naar een foto met de 'hele' bijpassende broek erop.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 27 nov 2014 - 14:03

Zara, dat je in een gewatteerde jas "dik" kunt lijken was in z'n algemeenheid bedoeld en heeft dus niet alleen betrekking op Maxima. Dat Maxima er "dik" in lijkt is niet zo geformuleerd :))

Paars staat Maxima inderdaad heel erg mooi. Ben zelf ook benieuwd naar de broek in z'n geheel :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 14:57

De broek in zn geheel staat op de afbeelding van COS hierboven. Of bedoel je de broek in zn geheel te zien bij Maxima?

afbeelding van zara

zara

donderdag 27 nov 2014 - 19:42

Inderdaad TWoR, ik ben erg benieuwd hoe deze leuke broek bij Máxima staat. Ik vind de kledingstukken die Máxima de laatste tijd van COS heeft gedragen, super-leuk. Ik zou best bepaalde kleding die Máxima draagt in mijn kledingkast willen hebben, maar de meeste stukken liggen ver boven mijn budget. De paarse blouse en rok van COS zijn echter met een beetje sparen nog wel te doen!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 27 nov 2014 - 11:55

De jas is van Moscow :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 13:39

Oh gaaf! Kun je zelf als je tijd hebt de foto van de jas toevoegen? Kan de jas zelf niet vinden. Wat super leuk, een Nederlands merk, nog wel met het hoofdkantoor in Wassenaar, zag ik op de site van Moscow. Echt leuk!

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 27 nov 2014 - 14:16

Máxima heeft nog een jas van Moscow!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 27 nov 2014 - 14:34

Welke dan? :)

afbeelding van Hilde

Hilde

donderdag 27 nov 2014 - 16:24

Ze heeft toch ook een paarse moscow jas? Kan dat ik het fout heb hoor...

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 27 nov 2014 - 15:13

Is dit niet dezelfde jas die ze droeg toen Sinterklaas aankwam in Scheveningen.
En ik denk dat ze hem ook droeg toen ze aankwam in Lech, direct na het ski ongeluk van Prins Friso.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 16:47

Nee, het is niet dezelfde. Deze heeft een capuchon zonder bontkraag. Er staat geen logo op de arm en ook geen bruin labeltje aan de rits. De jas heeft ook geen knopen vooraan, in tegenstelling tot de jas van Moscow die ze in 2012 tijdens de intocht van Sinterklaas droeg. Verder lijkt de jas er wel veel op, maar het is echt niet dezelfde. Hier zie je betere foto's van de jas die ze gisteren droeg. http://nos.nl/artikel/2005753-koningin-m-xima-spreekt-chinese-studenten-...

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 27 nov 2014 - 14:53

Die je hebt geplaatst is haar jas met bontrand, die ze nu draagt is een andere jas!

Aan Moscowjassen hangen trouwens altijd leren labels, aan deze niet! Ik twijfel of het wel Moscow is..

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 27 nov 2014 - 14:52

Volgens mij is dat dezelfde jas hoor, alleen heeft ze de bontkraag eraf gehaald omdat er veel kritiek op de bontkraag kwam o.a. van de stichting 'bont voor dieren'. Maar in mijn ogen is de jas nog steeds een product van dierenmishandeling omdat de jas hoogstwaarschijnlijk gevuld is met dons en het dons wordt geplukt (veren) van levende ganzen.

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 27 nov 2014 - 14:54

Nee er zit geen labeltje op de mouw en geen labeltje aan de rits!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 27 nov 2014 - 14:56

Ah ok, scherp opgemerkt! Nou, ik weet het niet hoor! ;-) Ik zal zelf in ieder geval nooit zo'n jas kopen.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 27 nov 2014 - 11:10

Jammer van die monsterlijke parka.Doet me altijd denken aan het michelinmannetje van vroeger. Er zijn zoveel mooiere winterjassen te koop.Heel leuke oorbellen.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 27 nov 2014 - 13:23

Nou zo monsterlijk vind ik die parka niet, maar, inderdaad, je lijkt er wel veel dikker in. Toch zitten ze wel heerlijk warm. En dat is volgens mij toch de bedoeling van zo'n jas.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 11:20

Grappig is dat altijd, alle verschillende meningen. Ik vind die parka juist heel erg leuk, en geschikt voor een 'veld'bezoek.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 27 nov 2014 - 11:19

Sofia, ik hou daar ook absoluut niet van. Zo'n dikke gewatteerde parka doet afbreuk aan ieder figuur. En vaak heb ik het gevoel dat vrouwen met een paar maten meer juist voor zoiets lijken te kiezen. Misschien denken ze dat die gewatteerde vlakken hun vetrolletjes verhullen, maar je ziet er juist 15 kilo zwaarder mee uit vind ik. (Ik doel er absoluut niet op dat Maxima een maatje meer heeft hoor, dat wil ik even duidelijk maken. Ze heeft een prachtig figuur!)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 27 nov 2014 - 12:04

Ben het met je eens, Carmen. Ook al heb je maatje 36 / 38 dan nog kun je je "dik" voelen en dikker ogen in zo'n gewatteerde jas.
(Is wel lekker warm overigens) Heb zelf een kortere uitvoering en met maat 36/38 voel ik me er niet prettig in. Ik draag het liefst een trenchcoat (model). Doet het altijd goed. :)

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 27 nov 2014 - 12:26

Ik ben ook dol op trenchcoats Henny! Hopelijk kan ik ooit een klassieke Burberry trenchcoat aan mijn collectie toevoegen...Een must have vind ik :)
Zelf heb ik een gewatteerde jas voor als we echt "outdoorsy" bezig zijn, maar die is niet zo dik gewatteerd en met een meer geruit patroon erin, niet zo'n grote gewatteerde vlakken. En hij is mooi getailleerd, dus dat kleedt gelijk mooier af. Maar mijn lievelingsjas zal het nooit worden. Draag hem echt alleen voor modderige boswandelingen etc. :D

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 27 nov 2014 - 11:03

De sjaal droeg ze eerder in Middelburg op 6 maart 2009

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 11:05

Goed gevonden zeg! Bedankt!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 27 nov 2014 - 10:43

Ze draagt een broek, geen rokje. En ballerina's. Vanochtend zag ik een foto in de krant waarop dat goed te zien is. Online heb ik er helaas nog geen kunnen vinden.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 10:53

Ok, ik dacht in de bewegende beelden te zien dat het een paars rokje was, maar het zou prima kunnen dat het een broek is. Heb er ook nog geen foto's van gezien. Maar even verder speuren dan nog. Als iemand een link met foto's heeft, wil je die misschien plaatsen?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 11:02

Dat is inderdaad het filmpje wat in de tekst ook staat, maar ik dacht in een flits te zien dat het een rokje met maillot was. Niet dus!

Bedankt voor de links allebei!

Hier nog een foto, http://www.epa.eu/human-interest-photos/people-photos/dutch-queen-maxima..., waar je een klein stukje van de blouse ziet, het lijkt mij inderdaad de blouse van COS te zijn. Met dus een broek in plaats van een rokje! Dat wordt dus nog even verder speuren naar de broek.

Iemand enig idee of ze de oorbellen al eerder gedragen heeft?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 nov 2014 - 11:05

De broek is ook van COS. Zal het even toevoegen en de rest aanpassen. Bedankt voor het meedenken allemaal!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?