Het was vandaag stil rondom Máxima, maar gelukkig kunnen we ook altijd gluren bij de buren. In de blog van vandaag blikken we terug op de kleding die Meghan Markle vandaag droeg tijdens een herdenkingsdienst in de Westminister Abbey. Volgens de fantastische website Meghans Mirror droeg de toekomstige echtgenote van prins Harry een custom made ensemble van Emilia Wickstead, een ontwerpster die eerder al mocht samenwerken met hertogin Catherine. Bij haar stemmige kleding droeg Meghan een hoed van Philip Treacy en hoge hakken van Jimmy Choo. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 09 mei 2018 - 13:34

Wat hebben Kate en Meghan toch super mooi haar! Wat een giga contrast met de armoedige coupe van Maxima !! (als het loshangt)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 09 mei 2018 - 14:18

Lees je de daily mail weleens? Daar is juist enorm veel kritiek op het haar van Meghan, veel reacties met dat ze meestal, vrij vertaald, coupe windhoos heeft.
Ik vind het ook niet zo mooi, je ziet toch wel dat ze het ontkroest en daardoor krijg je toch wel een beetje hetzelfde effect als iemand die zijn haar te veel blondeert en het er dood uit gaat zien (en waarschijnlijk ook is)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 26 apr 2018 - 17:47

Op de foto's op deze blog valt het wel mee maar ik vind dat ze altijd heel aanstellerig kijkt. Komt het omdat ze actrice is.? Ik zou het niet weten maar het irriteert me wel.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 26 apr 2018 - 16:20

Ik vind dat ze er altijd heel erg chique uitziet. Heel basic. My girl!
En ja het blijft een actrice. Maar dat past heel goed. Josine noemt koningshuizen een sprookje. Ik noem het theater. Dus wat wil je nog meer?

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 26 apr 2018 - 10:54

Ik vindt Meghan er mooi gekleed voor de gelegenheid uitzien. Het korte jasje staat haar heel goed, maar een strakke rok tot op de knie had beter geweest. Haar benen zijn griezelig mager, ze mag best wat aankomen. Ik vindt dat ze zich wel goed aanpast aan haar nieuwe leven met tradities en regels. Lijkt mij niet makkelijk.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 26 apr 2018 - 10:27

Stemmig en gepast, maar echt mooi vind ik het niet. Ben persoonlijk geen fan van die boxy, korte jasjes. Rok echt te lang, net een vervelende lengte, schoenen iets te ruim. Ook de grijze jas die ze eerder deze dag aan had vond ik niet mooi.

De mouwloze Hugo Boss jurk van een dag of twee eerder was juist wel heel prachtig! Maar toen weer wat ongepast voor in de kerk...

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 26 apr 2018 - 10:16

Schoenen zitten inderdaad niet goed/mooi bij haar hiel. Misschien klopt de lengte wel, maar heeft ze een smalle voet waardoor het zo lijkt. Ik zie het bij mijn dochter ook wel eens gebeuren, terwijl een maat kleiner dan niet lekker zit bij de tenen. Brede en grote voeten zijn niet handig, smalle ook niet. Het haar is prachtig, maar had ik liever vast gezien. Het oogt dan wat meer in lijn met de stemmige, ietwat zware en tuttige, kleding. Ik hoop dat Meghan zich realiseert dat ze geen actrice is die Kate moet na doen, maar haar eigen stijl en weg moet vinden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 26 apr 2018 - 08:46

Zeer serieuze outfit.
Stijlvol. Mag wel wat korter wat mij betreft.
Ze doet t goed. Dit zou haar laatste publieke optreden zijn voor t huwelijk.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 25 apr 2018 - 23:27

Newmyroyals 23 april toont foto,s van een heel magere megan...onder het kopje:huis brittanie

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 25 apr 2018 - 22:55

Ik vind de outfit goed gekozen voor de gelegenheid.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt aan haar kan wennen in haar rol aan de zijde van Prins Harry. Misschien komt dat nog, ik weet het niet.
Erg jammer trouwens dat ze zo ontzettend dun geworden is de laatste maanden. Ik begrijp dat je super slank wil zijn op je huwelijksdag, maar zij had al een ultra slank figuurtje. Waarom moet het altijd zo broodmager? Hier valt het nu niet zo op, maar op sommige foto's vind ik met name haar enkels doodeng.

afbeelding van Misselise

Misselise

donderdag 26 apr 2018 - 08:41

Niet alle vrouwen hebben de enkels van onze Oranjes :)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 25 apr 2018 - 23:17

Het is zelfs niet mager meer, het is alleen nog een skelet, echt heel eng, ik snap niet dat ze het zelf niet ziet dat ze beter wat meer kan eten om nog een béétje vlees op haar lijf te houden.
“We” vonden Kate altijd zo mager maar vergeleken met Meghan zie zij er nu goed, gezond en zelfs een tikkie gevuld uit.

Ik kan trouwens ook niet aan haar wennen, weet ook niet of dat ooit zal gebeuren, ik kan haar niet zien als een lid van het Engelse koningshuis, ze past er gewoon niet bij.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 25 apr 2018 - 23:08

Ja echt magertjes!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 25 apr 2018 - 22:02

Meghan ziet er prachtig uit, maar het lijkt net of haar schoenen te groot zijn.
Ik vind haar er altijd erg mooi en stijlvol uit zien

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 25 apr 2018 - 23:07

Dat zie je eigenlijk steeds dat haar schoenen te groot zijn/lijken, altijd teveel ruimte bij de hiel, ik snap er echt niks van hoe ze aan haar voeten blijven zitten

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 26 apr 2018 - 13:25

Haar voeten zijn te smal, waarschijnlijk heeft ze wel lange tenen, waardoor ze toch in de schoenen blijft zitten tijdens het lopen en daarom ook voor deze maat kiest. Maar flatteus is anders.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 26 apr 2018 - 13:35

Ja ze heeft zeker lange tenen, ik heb pas een foto gezien waar ze slippers aan had, erg lange tenen inderdaad ;) en haar grote teen staat helemaal naar binnen alsof dat al misvormd is van te smalle schoenen dragen.
Maar, het feit blijft dat je ziet dat er toch altijd flink wat ruimte bij haar hiel zit, dus daar helpen die lange tenen ook niet aan dan.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 25 apr 2018 - 21:31

Ik ben hier niet weg van. Vind het te tuttig voor Meghan. Stugge stof ook. Het hoedje doet me denken aan het kapje van een eikeltje uit het bos. En haar schoenen lijken te groot?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 apr 2018 - 21:13

Mooi, zo met dat korte jasje er bij.

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 25 apr 2018 - 21:11

Ze ziet er prachtig uit. Ik moet nog wel wennen aan haar nieuwe rol als prinses. Ik blijf een actrice zien..

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 25 apr 2018 - 21:48

helemaal mee eens Meike hopelijk went ze gauw aan haar nieuwe leven
op haar kleding is niets aan te merken
De grijze jas die ze van morgen droeg vond ik alleen iets minder,hij leek een beetje te groot..

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?