Jelka, die op deze website over de kleding van Mathilde schrijft, is momenteel in Brussel, dus daarom bij deze vast twee eerste foto's. Uitgebreide informatie over de kleding en festiviteiten volgen vanavond of morgen! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 22 jul 2013 - 14:24

Ik vind dit ook een super mooie jurk. Enige minpuntje vind ik die lage rug. Omdat Mathilde niet de mooiste rug en schouders heeft wordt de jurk er niet mooier op. Ze had beter iets aan kunnen trekken dat hoger gesloten zit.
De jurk van Claire vond ik ook heel mooi.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 21 jul 2013 - 22:56

Mathilde droeg hier een hele mooie jurk met een mooi hoedje op. Alleen vind ik het jammer dat het maar bij één jurkje is gebleven. Al zag ik omstreeks 22.00 uur toen Filip vanaf het balkon zijn volk toesprak dat Mathilde een donkerblauw met wit jurkje aanhad.

afbeelding van Jelka

Jelka

zondag 21 jul 2013 - 22:58

Het zijn in totaal drie outfits geworden! Morgen plaats ik de overige twee!

afbeelding van Mary

Mary

zondag 21 jul 2013 - 22:55

Wat een mooie inhuldiging! En ik blijf het een bescheiden, vriendelijk, mooi stel vinden!! En lief voor elkaar. Gefeliciteerd België!!
Iedereen zag er mooi uit! De mannen in uniform, Mathilde, Paola, Astrid, Claire, de kinderen!
Komende dagen nagenieten!

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 22:49

De blauwe jurk van de toespraak op het balkon vond ik erg mooi. Feestelijk, zomers erg geschikt voor het vuurwerk.

afbeelding van Els

Els

zondag 21 jul 2013 - 22:32

Zoals ook bij het vorig artikel gemeld, prachtig dat het Belgisch wapen, twee leeuwen in de stof op haar taille verweven is. Het is juist zo'n detail dat de jurk van eenvoud zo elegant en chique maakt. Klasse zoals altijd bij Mathilde. Maxima oogt soms te nonchalant vooral met los haar. Sinds zse koningin is, draagt ze vaker een hoed en opgestoken haar in een knot. Dat oogt veel beter en heeft meer klasse.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 22:47

ik zie die leeuwen echt niet in het patroon. Het patroon loopt door de naden niet door maar is op de hele jurk hetzelfde. Het Belgische wapen heb ik er naast gelegd maar ik zie het echt niet.

afbeelding van Jelka

Jelka

zondag 21 jul 2013 - 22:52

Het zit er ook niet in :) Het patroon is inderdaad over heel de jurk hetzelfde, een soort combinatie van barokke lijnen en bloemen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 21 jul 2013 - 22:18

Wat een geweldige outfit! En wat leuk dat je er al zo snel wat foto's van hebt. Ik vind het heel elegant en mooi en de schoenen zijn echt geweldig hierbij. Maar het mooiste is toch wel de hoed van Fabienne Delvigne. Wat een geweldig ontwerp! Alhoewel ik het jammer blijf vind dat deze troonswisseling zo sobertjes verkopen is (zonder internationale royals) hebben ze het geweldig gedaan! Leve de nieuwe koning en koningin!

Ps ik hoop dat jullie ook aandacht besteden aan de mooie outfit van prinses Claire. Die was echt super!

afbeelding van Anoniem

Anoniem

zondag 21 jul 2013 - 20:07

In alle opzichten helemaal eens met Sophie! Snap alleen een ding niet: Maxima was prachtig maar te koud gekleed tijdens de rondvaart, Mathilde moet het volgens mij kokend heet gehad hebben in haar mooie jurk: de stof oogde vrij zwaar! Waarom wordt er geen rekening gehouden met weersomstandigheden (Maxima mooi bijpassend jasje/bolero voor ht geval dat en Mathilde in ieder geval lichte /luchtige stof in hartje zomer)?!

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 21 jul 2013 - 22:17

De jurk is natuurlijk weken geleden besteld......en we kunnen ons nog wel herinneren hoe de weersomstandigheden toen waren.....!
Iets nieuws is dan ook niet zomaar gemaakt. Gelukkig was de jurk wit. Dat scheelt met heet weer. Ik schat in dat het zijde met katoen is. Mogelijk toont de stof het door de manier van weven wat dikker dan deze in werkelijkheid is.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 21 jul 2013 - 20:03

Een mooi jurkje maar ik vind het model niet zo geschikt voor Mathilde. Op foto 1 staat het heel leuk maar ik heb meer foto`s gezien en aan de voorkant lijkt me de taille net iets te hoog voor haar waardoor haar mooie taille niet echt tot zijn recht komt. Op sommige foto`s lijkt het wat vormloos van voren. Wel heel chique en koninklijk en uitstekend gecombineerd met hoed, schoenen etc.

afbeelding van Emmy

Emmy

zondag 21 jul 2013 - 19:49

Ik vind het prachtig wat ze vandaag aanhad, heel elegant! Het is duidelijk eenvoudiger dan wat Maxima droeg, maar het past bij de wijze waarop deze gebeurtenis in België werd vormgegeven, super Mathilde!!

afbeelding van Eleonore

Eleonore

zondag 21 jul 2013 - 19:47

Erg verzorgd. Max is glamorous; Mathilde is koninklijk. Behoudenheid voor een koningshuis is belangrijk.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 21 jul 2013 - 19:18

Mooie outfit en erg geschikt voor een beëdiging. Ik vind het erg bij Mathilde passen. Vind haar sowieso kleding van Natan goed staan,

afbeelding van Sophie

Sophie

zondag 21 jul 2013 - 18:29

Eerlijk gezegd, vind ik dat de kleding bij koningin Mathilde een betere pasvorm hebben dan die van onze koningin Maxima. En dat is niet alleen bij de kleding van Natan. Bij koningin Mathilde zit het altijd perfect, de kleding valt mooi en zij ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Nooit een faux pas. Maxima is misschien wel joyeuzer, maar ziet er vaak een tikje slordiger uit, mede omdat haar kleding niet altijd past en vaak krap zit, waardoor het meer kreukt en trekt. Of (daar gaan we weer) ze gebruikt niet de juiste onderkleding bij de betreffende outfit. Ze zou eens bij haar schoonmoeder te rade moeten gaan. Bij haar zit/zat de kleding ook altijd tiptop, op het lijf aangemeten. Verder ben ik fan van beide dames om hun grote en charmante persoonlijkheid. Koningin Mathilde zag er weer prachtig uit vandaag met een lieve uitstraling zoals altijd. Een prachtig koninklijk gezin voor België. Een felicitatie waard.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 21 jul 2013 - 19:37

Ik ben het helemaal met je eens! Begrijp ook niet waarom de kleding bij Mathilde beter zit dan bij Maxima.Verder heb je het prima verwoord. heb ik niets aan toe te voegen. Ook chapeau voor de kindjes trouwens.( in alle opzichten)

afbeelding van Denise

Denise

zondag 21 jul 2013 - 18:16

Zonder meer de prinses/koningin van haar generatie met de meest stijlvolle uitstraling, vind ik. Stiekem toch wel leuk dat er nog huwelijken worden gesloten met echte adel. Luxemburg nu ook, al kan Stephanie nog wel wat kleur en lef gebruiken in haar kledingkeuze.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 21 jul 2013 - 18:14

Erg saai! Geef mij de jurk van Max maar tijdens de inhuldiging. Mathilde heeft ook een lelijke rug en schouders vind ik (kan ze ook niks aan doen natuurlijk) iets minder accentueren zou beter zijn vind ik.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 18:24

Eens. De jurk is wel mooi gemaakt maar niet voor een zeer speciale dag als deze. Het ontbreekt het Belgisch koningshuis aan flair, het is wat stijfjes. Hoewel het al wel beter gaat, Phillipe was nu meer ontspannen op het balkon dan tijdens zijn huwelijk. Hopelijk blijft dit.

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 17:41

Wat ziet ze er beeldschoon uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?