Vandaag is het zover en krijgt Belgie een nieuwe koning. Gisteravond begonnen de festiviteiten echter al en verscheen Mathilde in een jurk met een boothals en een grijze print met kanteffect. Het was niet de eerste keer dat de prinses met deze jurk verscheen, ze droeg hem eerder op 16 april. Ook vandaag zal Mathilde outfits dragen van modehuis Natan, evenals Paola, Claire en de dochters van Mathilde. 

Vandaag zal Mathilde een witte outfit dragen van modehuis Natan en een bijpassende hoed van Fabienne Delvigne. Hierbij een foto van de outfit die Mathilde zodadelijk zal dragen:

Foto's met dank aan:
Natan 
DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 22 jul 2013 - 14:16

Ik vind die witte jurk met dat zwarte/grijze kant echt heel erg mooi. Ik dacht meteen toen ik de foto zag: Zoiets heeft Máxima ook!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 21 jul 2013 - 22:48

Mathilde droeg hier een leuk jurkje waar niks mis mee is. En ondanks de op het eerste gezicht wat sobere plechtigheid,wat het niet was vond ik het een mooie plechtigheid. En je kan de plechtigheden in Nederland niet vergelijken met die van België.

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 18:41

Ik vond het een mooie ingetogen plechtigheid! En wat een sterke speech heeft Koning Filip gegeven! Complimenten ook voor de manier waarop hij de twee talen door elkaar had geweven. Hij nuanceerde de zinnen die hij dubbel moest zeggen zodanig, dat het niet saai werd en daardoorwas de speech ook heel bijzonder! Zo zie je maar, alles komt vast helemaal goed! Ik hoop dat de Belgen hun nieuwe Koningspaar zullen weten te waarderen en dat ze hen de kans geven zich waar te kunnen maken! Het ziet er iig heel veelbelovend uit!
Overigens ook leuk om beide balkonfoto's met de kinderen naast elkaar te zetten, die van WA en Maxima en van Filip en Mathilde! Dan zie je ook hoe ingetogen het bij ons was! Hoezo poppenkast??? Ieder zijn eigen tradities en wij hebben nu eenmaal een lange geschiedenis met ons Koningshuis! Daarnaast was het ook nog eens Koninginnedag, onze Nationale Feestdag, en die is nu eenmaal veel uitbundiger dan de Nationale Feestdag van de Belgen, en de voorbereidingstijd was bij ons ook langer!

afbeelding van Karlijn

Karlijn

zondag 21 jul 2013 - 19:10

Dat klopt je kunt ook geen 2 landen met elkaar vergelijken. Ik vond het in Nederland schitterend en vooral de blauwe koninklijke jurk van Máxima en de schattige prinsesjes met hun mooie blauwe jurkjes :-)! idd goeie soeech van de nieuwe koning van belgie. het ging hem erg goed af vond ik en mathilde was zo strakend. Aan de andere kant vind ik dat Nelleke ook wel een punt heeft. Deze ceremonie trok me heel erg door idd eenvoud. Al met al een prachtig plaatje!

afbeelding van Henriette

Henriette

zondag 21 jul 2013 - 18:12

Oh ja....ik vond de outfit van Mathilde ook erg mooi. Prima pasvorm en roklengte ook deze keer!

afbeelding van Henriette

Henriette

zondag 21 jul 2013 - 18:10

Ik vind Mathilde en Filip prima bij elkaar passen, qua persoonlijkheid, rustig en bescheiden. Ze zijn ook allebei wat onhandig/houterig in hun motoriek, maar daar is niks op zich mis mee, toch?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zondag 21 jul 2013 - 17:31

Ieder land zijn eigen manier toch..
En in België is het toch gebruikelijk dat een koning aanblijft tot de dood dus dan is het toch niet meer dan logisch dat er geen grote feestelijkheden aan vast zitten.. Er is dan immers net iemand overleden. Koning Albert is nu wel afgetreden maar duidelijk met als reden zijn gezondheid..
Verder vind ik Mathilde er verfijnd mooi en lief uitzien! Ik denk dat ook deze koning in zijn handjes mag knijpen met zijn echtgenote :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 21 jul 2013 - 16:16

Wat een geweldige outfits!
Beide jurken zijn super mooi, maar ik mis wel de grandeur die wij hadden bij de troonswisseling. Chapeau voor de geweldige hoed van Fabienne Delvigne. Wat een beauty! Hopelijk zien we nig meer foto's, maar Natan heeft het erg goed gedaan!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 21 jul 2013 - 13:56

Het jurkje staat haar goed maar het lijkt wel of de beide nieuwe vorstinnen graag als tweeling door het leven gaan. Máxima heeft een soortgelijk jurkje. Er zal ongetwijfeld een log verschijnen over de inhuldiging vandaag en daarop zal haar outfit zeker goed te zien zijn, dus bewaar ik mijn commentaar daarover nog even.

afbeelding van Janine

Janine

zondag 21 jul 2013 - 13:30

De stof van de jurken van de meisjes lijkt eerder op de stof van het -weinig geslaagde- oranjerode pakje dat Maxima bij aankomst in Amerika droeg, tijdens de ontvangst door Hilary Clinton. Wat zag Mathilde er trouwens chique uit!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 21 jul 2013 - 11:46

Ooohhh wat zien de kinderen er leuk uit!

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 12:18

Volgens mij is het hetzelfde stofje als voor onze prinsesjes.

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 21 jul 2013 - 12:37

Nee hoor! Is wat anders. Wel hetzelfde idee qua stof (net zoals Paola en Mathilde).

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 21 jul 2013 - 10:56

Mooie, eenvoudige en dus, ook gelet op de economische omstandigheden, eigentijdse inhuldiging. Niet zo'n opgeklopte kermis als bij ons. Daar kan Nederland weer eens een voorbeeld aan nemen.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 11:55

Je bedoelt dat de stijve Belgen een voorbeeld aan ons kunnen nemen. Een belangrijk moment voor een land mag best met wat meer grandeur aangekleed worden.

afbeelding van myriam

myriam

zondag 21 jul 2013 - 13:23

Is niet zo moeilijk om groot uit te pakken op kosten van de ned. Belastingbetaler. Ben het eens met Germaine "less is more".

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 15:04

Het levert anders vele malen meer geld op dan het gekost heeft. Denk dan ook aan bv de inkomsten door de tentoonstellingen er na. Ook in het buitenland levert dit onze nederlandse ondernemers veel geld op.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 21 jul 2013 - 16:22

Dat zal meer een sigaar uit eigen doos zijn. Eerst moet het geld opgehoest worden en dan is het zeer de vraag hoeveel het opbrengt. Immers, het is crisis en derhalve zal de meerderheid van potentiele bezoekers de hand juist op de knip houden dan een dergelijke tentoonstelling te gaan bezichtigen. Ik vond de plechtigheden in Belgie tot op heden veel mooier dan de poppenkast die we hier op 30 april hadden. Eenvoud is veel krachtiger.

afbeelding van Marja

Marja

zondag 21 jul 2013 - 18:18

Den cost gaat voor den baet

afbeelding van Els

Els

zondag 21 jul 2013 - 10:52

Is jullie al opgevallen dat in de stof van Mathildes jurk het wapen van België is ingeweven?

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 21 jul 2013 - 10:20

Ik hoop dat Mathilde zich zal verkleden voor de inhuldiging en zo dadelijk een prachtig poederroze creatie zal dragen uit de laatste prachtige couture collectie van Armani. Duimen maar!!

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 10:13

Ohhhh, en wat een prachtige hoed!!!! ;-))

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 10:10

Japon van gisteravond ook top! Ben ook fan van Mathilde!!

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 10:09

De stof van het ensemble van Mathilde is heel mooi, echt koninklijk!! Bravo!!

afbeelding van Christa

Christa

zondag 21 jul 2013 - 10:12

Wat ziet ze er prachtig uit! En ook Paola in het groen, maar........dat nu alweer hetzelfde stofje dat ik zie???? ;>)) Oh nee, op andere foto's zie ik nu dat het een bloempatroon heeft!! Pffff, gelukkig!! ;-))

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 21 jul 2013 - 10:03

Ik ben fan van Mathilde; bescheiden, eenvoudig en ook die bepaalde chique. Lijkt me ook een lieve moeder voor haar kinderen.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 21 jul 2013 - 09:46

Het jurkje van gisteren is o.k, niet geweldig. Ik geloof dat Maxima dit ook heeft?
Vanochtend ziet ze er prachtig uit. Heel klassiek en toch fris met de lichte kleuren. Mooie outfit hoor, complimenten!

afbeelding van Anoniem

Anoniem

zondag 21 jul 2013 - 10:00

Ik vond de jurk juist erg mooi; mooie halslijn en zwarte kant op witte ondergrond.
Mooie witte jurk tijdens Te Deum. Zit ook perfect, zeker voor Natan!

afbeelding van Sanne (S175)

Sanne (S175)

zondag 21 jul 2013 - 09:34

Wat zag prinses Mathilde er ontzettend mooi uit! :D Maar ook koningin Paola en prinses Claire zien er práchtig uit voor het Te Deum! :D Ik ben benieuwd wat ze verder vandaag zullen dragen! :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?