Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en prinses Laurentien zijn vanavond in Madrid voor de herdenkingsdienst van prins Kardam. Bekende outfit van NATAN:

Clutch van Carlend Copenhagen:

Schoenen via Jan Taminiau:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

woensdag 10 jun 2015 - 16:41

Ben het helemaal eens met Josine en Carmen!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 jun 2015 - 16:30

Ik denk dat Letizia meer ingetogen is en dat Máxima een enorm sex-appeal heeft. Als de dames van outfit zouden wisselen zou de kritiek wellicht hetzelfde zijn :)

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 16:42

Josine, volgens mij sla je hier de spijker op zijn kop. Ook het figuur van Máxima is heel anders. Ze is hartstikke super slank, maar ze blijft ronde vormen houden (mooi hoor!) Ik denk dat als Máxima de outfits van Letizia zou dragen, we hier 90% van de tijd zouden roepen dat het veeeeel te sexy en uitdagend was! Ze ziet er nou eenmaal sneller sexy uit en dat kun je niet veranderen (is maar goed ook).
Ik vind deze outfit in ieder geval wél netjes en passend voor de gelegenheid.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 jun 2015 - 17:15

Helemaal eens dat Maxima meer sex-appeal heeft dan menig ander, en helemaal leuk, meestal. Als je zoveel sex-appeal hebt als Maxima zal je wat extra moeite moeten doen om er sober en zedig uit te zien (als je dat wilt), en andersom, als je een tamelijk sobere/zedige uitstraling heb, zal je er meer werk van moeten maken om beetje sexy over te komen (als je dat wilt). Het gaat er volgens mij niet om elkaars kleding te dragen; het gaat erom te dragen wat op dat moment, voor die specifieke persoon, de uitstraling geeft die je wilt bereiken. Ik denk dus dat je helemaal gelijk hebt dat de een er sneller sexy (of zedig, of wat dan ook) uitziet, maar dat je daar met kleding wel in kan sturen. Maxima gaat graag voor veel, je ziet het hier aan de losse haren en de gala-size oorbellen, vaak heel leuk, maar het helpt niet om haar sex appeal beetje in te dammen als de situatie erom vraagt. Andersom zal een Mathilde of Letizia (bv) behoorlijk uit moeten pakken om het sex appeal van Maxima te evenaren ;) (Al doet Letizia met haar korte haar een aardige poging, vind ik ;))

Overigens vind ik Maxima hier best passend, zeker voor Spanje, daar mogen vrouwen sowieso wat meer sexy zijn dan hier...

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 17:28

Klopt helemaal hoor Merel! Het moet bij de persoon én de gelegenheid passen. In dit geval vind ik dat Máxima dit hier uitstekend doet, maar dat is en blijft mijn persoonlijke mening (en de jouwe blijkbaar ook, haha)
Wat sexy is en wat niet is trouwens ook een mening. Er zijn ook mannen die juist vallen op zedige typetjes en nou juist dát zo aantrekkelijk en sexy vinden. Ach ja, het is een moeilijke wereld he... :D

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 jun 2015 - 18:34

Mannen... en dan zeggen ze wat over ons ;)

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 18:46

:D

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

woensdag 10 jun 2015 - 15:53

Wil toch nog even reageren op de sieraden en dat het " ingetogener " gemogen had.
Parels staan symbool voor tranen, ook zegt men dat parels sterke emoties kunnen absorberen. Dat is de reden dat men ze vaakt draagt bij begrafenis/ rouwdienst. Volgens mij was dit dus perfect.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 10 jun 2015 - 16:24

Klopt. Parels zijn inderdaad perfect maar er is wel een verschil tussen veel en grote parels dragen of bescheiden gebruik van parels. De oorbellen die ze draagt kan ze in verschillende versies dragen. De versie die ze nu draagt is de meest uitgebreide, de 'feestversie'. Ik bedoel maar. Maxima gaat graag voor groots en meeslepend. Is leuk, maar zoals ik al eerder aangaf: niet op zo'n bijeenkomst.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 10 jun 2015 - 16:19

Gerwi22, klopt, ik heb vroeger geleerd dat je als enig sieraad bij begrafenissen, uiteraard in het zwart gekleed, parels mag dragen .
Ik vind het totaalbeeld met de gekrulde losse haren wel wat wild voor de gelegenheid, evenals de open schoenen ( maar ik ben ouderwets en dat houd ik graag zo! )

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 10 jun 2015 - 09:35

Bij zo'n gelegenheid voel je de opdringerigheid van fotografen en krijg ik wel een beetje gevoel van schaamte om het te bekijken.
Maar helaas krijg ik dat ook bij het zien van Máxima : naar mijn smaak had net wel wat ingetogener gemogen

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 09 jun 2015 - 21:25

Maxima en Beatrix droegen beide hetzelfde als op de begrafenis van Friso, zie de foto's bij dit artikel.
Ik vond beide erg betrokken, zo zelfs dat ik moeite had met de foto's van Beatrix. Ik voel me er bijna opdringerig bij.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 09 jun 2015 - 17:41

Ze ziet er verzorgd uit, maar het had van mij iets minder opvallend gemogen. Iets minder glamour. Het is per slot van rekening een herdenkingsdienst. Het gaat niet om Maxima maar om de overledene. Dus haren netjes in een knot, niet zo'n decolleté en wat minder opvallende sieraden. Zie Letizia, die voelt in mijn ogen toch net iets beter aan hoe je gekleed moet gaan als koningin.
En wat bijzonder, zo'n grote koninklijke vertegenwoordiging bij het overlijden van een lid van een uitgerangeerd koningshuis.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

dinsdag 09 jun 2015 - 19:12

Heb net naar de fotos op ppe gekeken, misschien heb je het niet gezien maar Letizia heeft hetzelfde"decollete" als Maxima. Dus begrijp je niet helemaal.
Ze zagen er allemaal geweldig verzorgd uit. Zag ook een veel dames met losse haren, zie je altijd heel vaak in Spanje.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 10 jun 2015 - 09:34

Je hebt gelijk, Letizia had ook een soortgelijk decolleté. Niet gezien. Toch ziet ze er naar mijn mening altijd net wat koninklijker, soberder en gepaster uit dan Maxima. Komt bij Max door de opvallende sieraden in combinatie met dat losse haar.
Beatrix draagt ook grote sieraden maar heeft het haar natuurlijk zoals altijd strak. Ik weet niet, Maxima heeft altijd een beetje de uitstraling van 'Kijk, hier ben ik'. Dat is natuurlijk leuk maar niet tijdens een herdenkingsbijeenkomst.En ook niet altijd passend bij haar functie als koningin.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 09 jun 2015 - 20:01

En Beatrix droeg ook best een opvallende halsketting en "grotere" oorbellen..
Ik vond Maxima echt niet té heftig, gewoon gepast, en inderdaad, Laetizia's jurk was zeker niet decenter aan de bovenkant dan die van Maxima.
Bij Maxima voel je daarbij altijd een enorme betrokkenheid. Echt of gespeeld? Ik zou het niet weten... Maar ze doet het goed, komt heel spontaan en oprecht over.

afbeelding van amybb

amybb

dinsdag 09 jun 2015 - 19:48

Gerdi, volledig met je eens!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 09 jun 2015 - 15:55

ja maxima werkt wel aan een goed tempo tof dat ze verrassingsbezoeken doet en dat we overal geintreseerden hebben die ons op de hoogte houden heel veel dank iris

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 09 jun 2015 - 16:35

Ik kwam het toevallig tegen Jeanine! ;-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 jun 2015 - 19:39

Echt bewondering voor Máxima en haar volle programma! Gisteravond nog in Madrid nu weer in de actie. En ze draagt de leuke blauw - witte Taminiau jurk!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 jun 2015 - 13:05

Overigens vind ik Willem-Alexander zijn pakken niet zo goed passen. Zo goed als de kleding bij Felipe zit, zo wijdvallend zit het bij onze Koning. Ik snap het niet goed. Prins Maurits kan zo mooi laten zien altijd hoe mooi een strakvallend pak zit. Willem-Alexander lijkt die niet te dragen om de één of andere reden. Jammer, want het maakt hem ouder zo.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 09 jun 2015 - 13:37

Maar Maurits en Willem-Alexander hebben natuurlijk wel een heel andere bouw. Misschien wil de Koning helemaal geen strakvallend pak omdat hij wat forser gebouwd is? Geen idee hoor, maar kan me dat best voorstellen.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 jun 2015 - 12:51

Ik had het ook passender gevonden als Maxima haar haar vast had gehad. Verder ziet ze er geweldig uit (haar haar los is op zich erg mooi!) en ook Letizia is beeldschoon gekleed: getailleerd pakje, fenomenale outfit, helemaal áf. Wat is ze dan een plaatje zeg. Ik vind de Taminiau-schoenen een topper.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 09 jun 2015 - 12:49

Prins Kardam? Nooit van gehoord. Was hij familie van de Oranjes?

afbeelding van Kuifje

Kuifje

woensdag 10 jun 2015 - 18:15

De ex-koninklijke familie van Bulgarije behoort tot het huis Saksen-Coburg en Gotha en zijn dus eerder verwant aan België, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. In België wordt de naam Saksen-Coburg en Gotha sedert WO I niet meer gebruikt en heten ze nu "van België - de Belgique - von Belgien".

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 09 jun 2015 - 13:36

Prins Kardam was de oudste zoon van ex-Koning Simeon en ex-Koningin Margarita, de niet-regerende Koninklijke familie van Bulgarije (zo worden ze genoemd). Kardam was de oudste zoon, en dus feitelijk de kroonprins. Familie was hij niet nee, of het moet ergens via heel verre verwantschap zijn, want vroeger trouwden er zoveel royals met elkaar.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 jun 2015 - 10:49

Wat een pijn komt naar boven bij prinses Beatrix. Heel heftig.

Maxima ziet er mooi verzorgd uit. Een decolleté bij een rouwdienst/begrafenis vind ik nooit zo passend.... begreep ik destijds ook niet..
De schoenen zijn fabuleus!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 jun 2015 - 10:40

Ik vind de aanwezigheid van prinses Christina van Spanje ook opvallend. Was volgens mij al meer dan 2 jaar niet samen gezien met haar broer. Of ben ik nu in de war?

afbeelding van Maria

Maria

dinsdag 09 jun 2015 - 14:55

Maxima's handschoen(en) - laatste foto van dat artikel - veel te grof voor het pakje dat ze draagt.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 09 jun 2015 - 15:49

Maria, mag ik het met jou eens zijn lol. Ik vind dit soort handschoenen passen bij een warme winterjas. Ik heb al eens eerder gezegd dat zulk soort handschoenen mij doet denken aan een emmer sop. Bij het zien van deze handschoenen schoot mij een liedje uit mijn jeugd te binnen "Twee emmertjes water halen" :-))

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 09 jun 2015 - 18:26

Deze zwarte handschoenen deden me meer aan inbrekersgilde denken... Dus als ze wat missen in Spanje ;))) Of motorhandschoenen: wel stoer ;)

Ze heeft ze deze keer tenminste aan, of 1 tenminste, dat is al beter dan in haar handen. Ziet er vaak zo ongemakkelijk uit: clutch, handschoenen, boeketje, en dan nog zwaaien en handen schudden. Beetje te theatraal voor mijn smaak waarschijnlijk.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 09 jun 2015 - 07:55

Dramatische foto's. Zo'n jong iemand overleden na lang ziekbed tgv een ongeval. Dan tel ik weer even mijn zegeningen... Wellicht hebben de families sterk met elkaar meegeleefd de afgelopen jaren.

Ik vind het prachtig, iedereen in het zwart. Ben helemaal voor dress codes bij 'rites de passage'. Maxima draagt prachtige schoenen. De korte parelketting in de lage v-hals bij Maxima vind ik niet zo mooi gekozen, en de prachtige oorbellen meer iets voor een gala avond. Het haar is prima verzorgd, maar half-opgenomen had ik mooier gevonden bij de diepe halsuitsnijding.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 09 jun 2015 - 07:53

Máxima ziet er heel mooi en verzorgd uit hier.
Zelf ga ik standaard voor (overwegend) zwarte kleding bij een uitvaart, tenzij er specifiek wordt gevraagd om een andere kleur te dragen. Bovendien draag ik dan de parels die van mijn oma geweest zijn. Ik vind het zo horen, zal er wel ingebakken zitten. Het hangt inderdaad ook heel erg van de kringen af wat als "normaal" wordt beschouwd. In Nederland zie ik toch steeds meer variatie ontstaan (soms kan het echt niet vind ik, maar dat is mijn mening) terwijl het in Duitsland eigenlijk nog heel standaard is om zwart te dragen. Als ik in Italië naar een begrafenis zou gaan in een andere kleur dan zwart denk ik dat ze me het dorp zouden uitjagen, haha. Daar wordt traditie gewoon nog groot geschreven en vooral in de kleine dorpen op het platteland is het gewoon wet om zwart te dragen.

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 09 jun 2015 - 06:55

Helemaal mee eens !!

afbeelding van Knoxus

Knoxus

dinsdag 09 jun 2015 - 01:21

Valt me toch op hoe prachtig Maxima eruitziet. Haar ziet er gezond uit, en qua make-up een meer eenvoudige en naturelle look, wat haar heel goed staat. Het ziet er heel gezond en ontspannen uit. Heel erg mooi.

afbeelding van juliette

juliette

maandag 08 jun 2015 - 22:13

Zwart is volgens mij alleen in chique en koninklijke kringen zo , voor een uitvaart dan !
Ik ben resent op 2 uitvaarten geweest en beide geen zwart , omdat ze het leven van de overledenen wilden vieren met kleur .
Vriendinnetje van mijn dochter en mijn eigen vriendin......

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 09 jun 2015 - 08:05

Dat lijkt me heel heftig! Je vriendin, maar ook als het om een kind gaat. Sterkte hoor!

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 09 jun 2015 - 20:37

Het is zeker heftig dus ik begrijp de royals volkomen ....
Ook voor mijn dochter is het erg heftig

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 09 jun 2015 - 01:12

En in gereformeerde kring. Daarom is een dresscode vaak zo handig voor de gewone sterveling op bruiloften en uitvaarten omdat het anders zo'n allegaartje wordt.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

dinsdag 09 jun 2015 - 01:33

Ik vind het persoonlijk mooi als iedereen op zijn/haar/diegene eigen manier kan iemand herdenkt danwel viert. Of dat in prachtige kleuren is, in wit om hoop/nieuw leven uit te stralen of het traditionele zwart/donker. Maar ik ben het met je eens dat een dresscode veel verwarring en awkward situaties kan wegnemen.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 09 jun 2015 - 00:02

Sterkte... !!!
Ik zou wel zwart willen. En bij verlies van mijn dierbaren voelde ik me er ook "fijn" in omdat het paste bij mijn gevoel van gemis en verdriet.

afbeelding van Sanne

Sanne

maandag 08 jun 2015 - 21:52

Het haar van de koninginnen zit prachtig! Mooi verzorgd haar, zoals bij Máxima vanavond, kan in mijn ogen prima bij zo'n herdenkingsdienst, het is geen uitvaart :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 08 jun 2015 - 21:49

Ja, de poll staat wel op de planning! Hopelijk morgen, maar miss overmorgen!

afbeelding van juliette

juliette

maandag 08 jun 2015 - 21:47

Gepast outfit en prachtig haar...
Niks op aan te merken !

Komt er nog een poll van Mei , zo een leuke outfits ;)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 08 jun 2015 - 21:28

Ook Spanje is goed vertegenwoordigd met beide Koningsparen en prinses Cristina. Ook Infanta Maria del Pilar zag ik op foto's (zus Koning Juan Carlos) en ik meen ook Prinses Irene van Griekenland (zus Koningin Sofia). Dom Duarte Pio en Dona Isabel van Braganca zijn ook aanwezig. En natuurlijk de eigen Bulgaarse familie. De foto waarop Maxima Prinses Myriam knuffelt, Beatrix Simeon en Laurentien Prinses Margarita vind ik ontroerend: https://twitter.com/ForoDinastias/status/607987970428280832

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 08 jun 2015 - 21:59

Die foto van Beatrix, in omhelzing,.....zo emotioneel! Ze voelt als geen ander hoe vreselijk dit is....
De anderen zien er allemaal absoluut passend en mooi uit.

Pagina's

Onderwerpen

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?