Voor het blok

Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Voor Modekoningin Máxima blogt ze over de laatste schoenentrends aan het hof.

Juwelen en sieraden Koningin Mathilde - deel 1: Fabiola's waterval broche

Koningin Mathilde staat er bij juwelenliefhebbers bijna om bekend dat ze zo weinig echte juwelen heeft. Toch heeft ze een behoorlijke voorraad oorhangers, en de laatste jaren wordt Mathildes juwelencollectie toch langzamerhand wat uitgebreider. Dat wordt tijd, voor dezeKoningin! Overigens heeft de Koningin echte favorieten, maar daar over hopelijk een andere keer meer!

Spaans Koninklijk gezin viert Nationale Feestdag

Spanje heeft op maandag 12 oktober haar Nationale Feestdag gevierd. Koning Felipe nam het defile af. Hij werd daarbij vergezeld door Koningin Letizia, Infanta Leonor en Infanta Sofia. De meisjes genoten er duidelijk van! Leuk om de dametjes zo spontaan te zien. Nou ja, dametjes... Infanta Leonor wordt op 31 oktober al weer 10 jaar!

Hoeden koningin Mathilde

De afgelopen week heeft moderator TWOR het nieuws bijgehouden over het Belgische staatsbezoek aan China. Gisteren kwam een e-mail binnen van modiste Fabienne Delvigne, die toelichting geeft op de hoeden van koningin Mathilde.

Designer: Francesca Romana Diana

Dat Koningin Mathilde een voorliefde heeft voor artistieke juwelen, is al langer geweten dan vandaag. Denk bijvoorbeeld aan haar juwelen van ontwerper Hervé Van der Straeten. Koningin Mathilde gaat voor haar juwelen echter ook shoppen bij de Braziliaanse juwelenontwerpster Francesca Romana Diana.

Pagina's

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?