Een paar dagen geleden heb ik al een log geschreven over de 3e dag van het Staatbezoek van België aan China. Er zijn echter nog meer beelden verschenen van de 3e dag. Koning Filip en Koningin Mathilde werden officieel ontvangen door de lokale president. Ook werd er een eerste Staatsbanket gehouden. 

Helaas voor modeliefhebbers zijn de banketten die in China gehouden worden zonder prachtige galajurken en schitterende tiara's. Koningin Mathilde droeg echter wel kleding van een Belgische ontwerper, en... geen Natan ;-).

De Koningin droeg een jurk die is ontworpen door Haus Coudeyre! In de onderstaande collage zijn enkele afbeeldingen te zien van kledingstukken die zijn gemaakt van dezelfde stof. Info met dank aan Jelka van www.modekoninginmathilde.be!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 25 jun 2015 - 20:00

Wat een geweldige jurk!! Hier mag ze veeeeeel vaker voor kiezen! TOP!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 25 jun 2015 - 05:40

dit vind ik heel mooi zo eensiets heel anders en voor iedereen ook draagbaar maar zeker ook voor Mathilde
niet zoals altijd glanzend ,stijf en licht van kleur
dat wil ik wel meer zien

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?