Koningin Mathilde was deze week weer volop aan de slag, nadat Koning Filip en Koningin Mathilde de afgelopen weken vooral klaargestaan hebben voor slachtoffers en hulpverleners na de aanslagen in Brussel.

Vorige week, op donderdag 7 april, was Koningin Mathilde aanwezig bij het UN Development Cooperation Forum 2016. Deze werd gehouden in het Egmont Paleis in Brussel. Mathilde hield een toespraak. Tijdens het forum droeg Koningin Mathilde een bekende grijze kokerrok met okergele top van Natan.

Advertentie

Op dinsdag 12 april bezocht Koningin Mathilde The Studios in Kortrijk. Samen met leden van het Koningin Mathildefonds maakte ze kennis met de werking van het project Radio Respect van vzw Quindo. Bij het bezoek droeg de Koningin, die duidelijk had gelet op de kleding van de aanwezigen, een zwarte pantalon met een bekend rood jasje van Giorgio Armani.

- advertentie -

Tijdens een audientie voor een delegatie van de Down Syndrome Foundation Belgium op 13 april, droeg Koningin Mathilde een grijze jurk met roze print van Dries van Noten.

Op dezelfde dag werd een foto vrij gegeven van de 4 kinderen van Koning Filip en Koningin Mathilde, die vermoedelijk op Nationale Feestdag 2015 is gemaakt, bij de Koninklijke serres. 

Op 14 april bezocht Koningin Mathilde de Koninklijke de tentoonstelling Van Floris tot Rubens in het Museum voor Schone Kunsten van België in Brussel. Op dezelfde dag reikte ze de Baillet Latour Gezondheidsprijs 2016 uit in het Paleis der Academiën. Mathilde draagt  bij beide evenementen een heel bekende beige rok met print van Natan, met een eveneens bekende cremekleurige blouse van Natan.

En vandaag bedankten Koning Filip en Prinses Eleonore met een foto en een filmpje voor de verjaardagswensen!

Naar welke outfit van Koningin Mathilde gaat jullie voorkeur uit?

Foto´s ©Koninklijk Paleis, ©Natan, ©Giorgio Armani, © Dries van Noten

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 16 apr 2016 - 16:26

Heeft Mathilde nu echt zo'n hoge taille? Ik kan het niet mooi vinden, die rokken zo hoog gedragen.
Ook bij haar komt toch regelmatig de kleding van Natan niet goed tot z'n recht.
Mathilde kan er veel mooier uitzien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 15 apr 2016 - 23:31

Leuk om Mathilde weer eens uitgebreid in actie te zien.
Ja hoor er is weer een item toegevoegd aan de collectie van de M&M twins tijdens de uitrijking van de gezondheidsprojecten... Wat een enorme misser is deze rok, slecht model dat echt niet bij de stof past.
De overige outfits zijn prima, waarbij de jurk van Dries van Noten mijn voorkeur heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 15 apr 2016 - 16:19

Allemaal goed. Veel eerder gedragen kleding. De laatste foto met die uitlopend rok vind ik wat minder. En wat een mini - mannetje naast haar trouwens..
Leuke kids foto's !

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 15 apr 2016 - 18:49

Dat mini-mannetje is :
Professor Mohamed Lamkanfi heeft op 14 april 2016 het prestigieuze Baillet Latour Krediet voor Medisch Onderzoek ontvangen. Koningin Mathilde overhandigde hem de onderscheiding.

Met het Krediet kan professor Lamkanfi zijn onderzoeksproject in het domein van de infectieziekten verder realiseren.

Professor Mohamed Lamkanfi, die als groepsleider bij het VIB Inflammatie-researchcentrum werkt, werd door de jury geselecteerd voor zijn onderzoeksproject over "Mechanismen van inflammasoom-geïnduceerde celdood van immuuncellen en de rol hiervan in de verdediging van de gastheer tegen bacteriële ziekteverwekkers”.
info UGent

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 15 apr 2016 - 22:43

Wow! Goed werk. Dank voor info.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 15 apr 2016 - 14:58

Wat een leuke foto van Philippe en Eleonore., ongedwongen, ontspannen.

Ik vind bij Mathilde de kokerrok en oker gele top het mooiste. Heel elegant.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 15 apr 2016 - 13:53

Mathilde draagt Natan veel en veel beter dan Maxima. Zij heeft die groengele blouse met die plooien in haar rok gestopt waardoor dat rare effect weg is van die plooien. Ik hou erg van kokerrokken en vind daarom de grijze heel erg mooi. Tijdloos!
Behalve het rode gevalletje (erg kort en het doet me denken aan sportkleding) vind ik alles heel geslaagd wat ze draagt. Zelfs de laatste rok. Ik zie ook wel dat ie wat vreemd uitstaat maar de stof is zo prachtig dat ik dat voor lief neem. Ik vind het haar wel staan eigenlijk.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 15 apr 2016 - 13:48

Kiezen uit outfits van Mathilde vind ik vaak moeilijk. Mathilde draagt zo een beetje dezelfde soort kleding. Maxima heeft bijvoorbeeld meer verschillende stijlen. Hier hecht ik verder geen waardeoordeel aan. Ieder zo haar stijl(en).
De kleur okergeel vind ik niet mooi bij Mathilde staan. Maakt haar ergens grauw. Bovendien is okergeel op zn retour; iets waar ik blij mee ben.
Voor de rest vind ik, zoals bijna altijd, haar goed gekleed.

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 15 apr 2016 - 13:46

Als altijd stijl vol, met uitzondering inderdaad van de laatste rok.
Is dit niet de stof waar Maximà ook een Chinees- achtige jurk van heeft die door de stugheid van de stof totaal niet zit?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 15 apr 2016 - 23:29

Máxima heeft een mouwloos jurkje en jas van deze stof die ze oa tijdens een VN meeting gedragen. Ook heeft ze het jurkje met een wijde beige jas gedragen. In dit geval wint Máxima. Volgens mij heeft zij ook de roze blouse in de collectie.

afbeelding van XX

XX

vrijdag 15 apr 2016 - 13:12

Ja, die taille van beide Natan outfits....Waar koningin Maxima van Natan vaak een wat krappe top lijkt te dragen, dient er bij koningin Mathilde als zij ontwerpen van Natan draagt (wat mij betreft) echt meer aandacht te worden besteed aan de (plek van de) taille. Dit flatteert daar niet.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 15 apr 2016 - 12:43

Mijn voorkeur gaat uit naar het rode Armani jasje, zo,n leuk model, zou het graag eens zien op een koker rok !!
De beige rok van Natan zit zo slecht, door de stugge stof staat hij veel te veel uit, ook is voor dit model deze lengte te kort, misschien in midi lengte mooier?
Het grijze jurkje met geel bovenstukje vind ik ook minder ,de verhoogde taille vind ik Mathilde niet staan.
Rode jurkje is leuk, maar dit model hebben we nu wel genoeg gezien

afbeelding van constance

constance

vrijdag 15 apr 2016 - 12:30

De meeste kleding van Mathilde staat haar goed. Maar wat ze aan heeft bij de gezondheidsprijs zou zo niet mogen. De rok zit helemaal niet mooi. Net of er een riem of band vergeten is.
Leuke foto van Filip en Eleonore.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?