Koningin Mathilde opende op donderdag 21 mei het nieuwe moeder- en kindcentrum van het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen. VTM Nieuws heeft een video van de Koningin tijdens de opening.

De Koningin droeg bij deze gelegenheid een nieuwe jurk met roze print. Op internet is deze jurk niet te vinden, maar aan het model te zien is het hoogstwaarschijnlijk een jurk van Natan.

Op de website www.modekoninginmathilde.be las ik overigens dat haar hoed (zoals te verwachten) van Fabienne Delvigne is. Haar lichtroze clutch is van Dior, en droeg ze eerder bij het kennismakingsbezoek aan Frankrijk.

Screenshots video ©VTM Nieuws

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

woensdag 27 mei 2015 - 13:40

Een heel leuke jurk en de kleur flatteert haar. Van top tot teen een heel mooi en lief plaatje. :)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 27 mei 2015 - 14:01

Mee eens Henny, de jurk staat haar prachtig en mooie kleur.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?