Koning Filip en Koningin Mathilde lunchten vandaag met de juryleden van het Koningin Elisabeth Concours voor viool. Koningin Mathilde droeg een brons/goudkleurig jurkje, met een clutch in dezelfde kleuren. De clutch is van Dries van Noten, wat te herkennen is aan de stof op de kleding in de collage onder.

Daardoor vermoedde ik dat ook haar jurk van Dries van Noten is, maar deze kon ik niet online vinden. Jelka (modekoninginmathilde.be) bevestigt dit op haar site. Zij heeft een jurk gevonden van deze stof in een andere kleur!

De clutch die Koningin Mathilde bij zich heeft, is van dezelfde stof als de kleding uit de bovenste collage. Aan de ene kant zijn er echter zwarte kraaltjes op geborduurd, waardoor beide kanten heel verschillend lijken.

Afbeeldingen ©Dries van Noten

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 28 mei 2015 - 16:06

Prachtige stof en een heel mooie kleur voor Mathilde. Het model zonder ceintuurtje was beter geweest voor haar.

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 27 mei 2015 - 14:04

Fijn, Dries! Deel van de outfit dat we kunnen zien is prachtig!
Lfs
e

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 mei 2015 - 23:17

Ik ben heel benieuwd naar de jurk die Mathilde draagt. Klinkt goed. Zijn er ook ergens afbeeldingen van de jurk te zien? Ik zag trouwens op het blog van Jelka dat ze gisteren ook een prachtige zwart wit gebloemde jurk droeg.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 27 mei 2015 - 08:11

He, de geposte foto van Mathilde in de jurk is er vandoor...! Ik dacht: huh? Ik heb toch een tweet er bij geplaatst, waarop 3 fotootjes te zien zijn? k Ben die tweet vast vergeten bij te voegen! Bedankt! k Ga het snel aanpassen. En inderdaad, ze droeg gisteren ook nog een zwart met witte jurk. Een oudere jurk. Maar ik alleen screenshots van de bovenkant (randje jurk + gezicht). Even kijken of ik nog iets anders kan vinden.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?