Koningin Mathilde was vandaag aanwezig bij de eerste sessie van de eerste ronde van de Koningin Elisabethwedstrijd piano 2016 in Flagey in Brussel. 

De Belgische Koningin droeg daarbij een nieuw ensemble van Dries van Noten. Wat vinden jullie van deze zomerse outfit?

Bij de doop van het installatieschip 'Vole au Vent' droeg Koningin Mathilde een bekende outfit van Armani prive. Ook haar clutch is van Armani.

Advertentie

Tijdens een werkbezoek op woensdag 27 april droeg Koningin Mathilde een bekende outfit van Natan: een koningsblauwe pantalon en een grijs/blauwe top.

De dag er voor had Koningin Mathilde een activiteit in verband met muziekeducatie. Ze droeg hierbij een felroze jurk van Natan, die ze eerder gedragen heeft. Koningin Maxima heeft een exemplaar in lichtroze.

Foto's ©Koninlijk Paleis

Naar welke outfit gaat jullie voorkeur uit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 03 mei 2016 - 21:48

Wat leuk de nieuwe outfit van Dries van Niten! Op deze en de Armani jas vind ik de outfits niet heel bijzonder, typisch Mathilde!!

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 03 mei 2016 - 19:29

De outfit van Dries van Noten vind ik bij Mathilde echt slaapverwekkend saai staan. Lijkt bij haar meer iets voor een vrouw van 65+.
De outfit van Armani vind ik mooi, maar helaas wederom niet bij Mathilde. Ik neem aan dat het komt omdat ze vaak zo'n vreemde lichaamshouding heeft, met haar schouders naar achteren en haar buik vooruit. Daardoor ziet het er vreemd uit.
De andere twee outfits zijn prima. Het roze is lekker fris en fruitig.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 03 mei 2016 - 18:38

Wat fijn dat ze weer iets van Dries van Noten draagt. Prachtige spannende print, op het model net de lange rok vind ik het nog mooier. Die jas van Armani is om van te watertanden. Wat een model en stof! En dan nog die pillbox: elegante!

Daar kunnen beide Natan outfits in mijn ogen toch echt niet aan tippen. Al zit het roze jurkje haar beter dan Maxima en flatteert de kleur haar. De top met print heeft het bekende Natan euvel van verkeerde stof voor een model: even bewegen en niet de rug kaarsrecht en het zit beroerd. Print wel mooi, maar dat voert Dries dan toch heel veel mooier uit.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 03 mei 2016 - 17:44

Ook bij Mathilde denk ik dat de roklengte langer mag. De Dries van Noten met langere rok zou haar beter staan dan telkens boven de knie. De nieuwe lengte is juist zo geschikt voor de dames met dit soort verplichtingen.

afbeelding van WA

WA

woensdag 04 mei 2016 - 09:10

Ja, dat vind ik ook. Het zou aparter zijn als ze de langere versie van de rok genomen had. Bij de modellen zou de kleding wel een stuk mooier uitkomen als ze niet die afschuwelijke tatoeages op de armen zouden hebben. Griezel .....

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 02 mei 2016 - 23:21

Ja altijd goed om foto's van haar te zien !
Dries zn stof vind ik mooi. T ontwerp daarentegen erg traditioneel.
De Armani outfit is supermooi. Dat is mn favoriet in deze reeks.
De knalroze natan staat haar goed. T ontwerp is natuurlijk overbekend. Maar staat haar altijd goed.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 03 mei 2016 - 09:58

Inderdaad: iets wat altijd goed is is altijd goed!
Dan hoef je niet zo veel te wisselen, ander riempje, andere kleur schoenen: klaar.
Grijze ensemble: beeldschoon!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 02 mei 2016 - 22:32

Het Van Noten-ensemble met het 'vleugelmotief' vind ik Mathilde heel mooi en fris staan; ze draagt er ook heel fijne, chique schoenen bij : dezelfde, denk ik, van daags tevoren, toen ze dat mooie felroze jurkje droeg. Het is toch altijd een plezier haar te zien ! .

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?