Koningin Mathilde was vandaag aanwezig bij de Ebola Conferentie in Brussel. Deze conferentie gaat uit van de EU. Koningin Mathilde hield de openingstoespraak. Voorafgaand aan de toespraak werd 1 minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van Ebola.

 

 

Foto's ©Europese Commissie

Koningin Mathilde droeg een grijs met okergeel jurkje van Natan Couture, wat bevestigd is door een medewerkster van Natan. Het lijkt meer een gele top met grijze rok, die heel hoog gedragen wordt. De Koningin heeft deze jurk al verschillende keren eerder gedragen. 

Foto's ©Europese Commissie

In januari 2015 waren Koning Filip en Koningin Mathilde in Davos, bij het World Economic Forum. Op 1 van de dagen dat ze aanwezig waren droeg Koningin Mathilde dit jurkje.

Foto ©World Economic Forum

Ook bij het bezoek aan Namen, in november 2014 droeg Mathilde dit jurkje. Het rok gedeelte en de kleur van de top lijken overigens erg op de jurk die Koningin Maxima droeg tijdens het huwelijk van Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie.

Screenshot archief - onbekende video

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 05 mrt 2015 - 22:43

Ik vind het model van de jurk prachtig staan en goed afleiden van het beugelbeen. Maar Mathilde's kapper verdient een reprimande: wat een tuttenkapsel; jammer van het mooie hoofd van Mathilde. Christine Lagarde ziet er heel wat vlotter uit qua kapsel!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 05 mrt 2015 - 16:24

Ik vind het een prachtige jurk, maar heb zo'n soort outfit nu wel even genoeg bij haar gezien. De laatste tijd draagt ze bijna iedere week een outfit met grijs en geel erin. Ze heeft vast nog veel meer moois in haar kast hangen wat ook een tweede kans verdient!

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 04 mrt 2015 - 23:53

Ik zou ook liever het gele bovenstukje zo'n 10 tot 15 cm langer zien. Gelukkig draagt ze schoenen met niet te hoge hakken!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 04 mrt 2015 - 15:10

Wat stoer dat Mathilde al haar verplichtingen nakomt terwijl ze zo'n last heeft van haar knie. Ik zag foto's waarop ze in een rolstoel zat tijdens het event. Dit jurkje vind ik minder mooi dan de oranje variant. Het geel maakt haar een beetje flets. Het wordt tijd voor de lente en nieuwe (Natan) creaties. Wie weet waar Máxima ons morgen mee verrast... Al zou ik het niet erg vinden als ze kiest voor de eerder gedragen groen/ beige jurk van Matijs van Bergen (staatsbezoek Korea).

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 04 mrt 2015 - 10:46

Ja dat vind ik ook ,de verhoogde taille iets minder mooi ,dat vind ik sowieso maar zelden mooi staan bij iemand .
De kleur staat haar uitstekend .
En eigenlijk ben ik een beetje NATAN moe ,zeker nu je andere Royals hier op de site kan zien ,zonder NATAN -;)
En dat ze toch door gaat met haar programma ,is een complimentje waard !

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 04 mrt 2015 - 09:28

Mooie combinatie, maar ik vind de verhoogde taille bij Mathilde iets minder.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 04 mrt 2015 - 07:45

Ik vind het erg mooi en fris staan, dat geel en de kokerrok maakt het geheel erg slank.
Maar ik heb het nu wel gezien bij de beide koninginnen die grijze rokken met de gekleurde bovenstukken..
Natan mag wel weer met wat nieuws aankomen..

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 04 mrt 2015 - 08:53

De Koninginnen schijnen er dol op te zijn. Ze hebben er niet steeds iets nieuws van, maar herdragen het steeds, net zoals het oranje-grijze jurkje dat ze beiden hebben (zoals Maxima onlangs bij het streekbezoek aan de Veenkoloniën droeg). Ik vind ze persoonlijk mooi, alleen hoeft rokgedeelte opgetrokken tot de buste van mij ook niet.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 04 mrt 2015 - 07:24

ja ik bewonder haar voor de manier waarop ze met die krukken op trappen klmt en gaat ik zou het niet zo goed kunnen het lijkt alsof ze er ervaring mee heeft
dit kleed vind ik niet mooi ik hou niet van die doorsnede bovenaan dat korte lijfje en onderaan die rok zo'n groot stuk dat doet haar benen nog langer tonen en dat is helemaal niet nodig
als het een grijze jurk is met grote gele bloemen( zoals die paarse van maxima met die rode bloemen) dan zou het veel mooier zijn maar dat is maar mijn vizie

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 04 mrt 2015 - 00:22

Staat haar prachtig,maar ik heb het nu wel gezien....
Veel herstel met het knie/been letsel....
Op krukken lopen is zeer vermoeiend.....heb bewondering voor haar inzet!

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 03 mrt 2015 - 23:02

Ik vind de jurk erg mooi en vind dat het haar ook super goed staat.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?