Momenteel wordt in New York de 71e UNGA (United Nations General Assembly) gehouden. Koning Felipe en Koningin Letizia van Spanje zijn hierbij aanwezig, evenals Koning Abdullah en Koningin Rania van Jordanie. Natuurlijk zijn er ook ontmoetingen tussen de Royals onderling!

Koning Felipe en Koningin Letizia hadden op 19 en 20 september verschillende activiteiten in New York.

Koningin Letizia droeg tijdens een receptie een mouwloos zwart/wit gebloemd jurkje met v-hals van Carolina Herrera. Ook haar sandalen zijn van Carolina Herrera!

             

Tijdens een aantal andere gelegenheden ging ze gekleed in een wit jurkje met donkerrode print en donkerrode accessoires. Het jurkje is ontworpen door Carolina Herrera.

Foto's ©CasaReal

Koningin Rania droeg tijdens de UN Summit for Refugees (vluchtelingen) een zwart broekpak met veel knopen en kraaltjes op de revers. Dit combineerde ze met een witte top.

Koningin Rania bij de Clinton Global Initiatieve in een zwarte rok met witte accenten en een chique witte blouse.

Koningin Rania in een bijzondere jurk bij het First Lady Michelle Obama’s Let girls Learn event in New York.

Tijdens een interview droeg Koningin Rania opnieuw een witte blouse, zij het al weer een andere! Deze keer op een bordeauxrode rok.

Foto's ©Queen Rania op Instagram

Wat vinden jullie van de outfits van Koningin Letizia en Koningin Rania?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

donderdag 22 sep 2016 - 16:19

De beide jurkjes van Letizia vind ik heel mooi en verassend .
De outfits van Rania vind ik vaak erg gezocht ,zo ook nu weer .

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 22 sep 2016 - 10:03

Het jurkje met rode print van CH, dat Letizia draagg, vind ik beeldig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 21 sep 2016 - 23:10

Heel leuk inderdaad de royals in NYC
De rode dress van letizia is heel mooi.
T broekpak van Rania is mijn keuze!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 21 sep 2016 - 19:36

Wat leuk dat zoveel royale bij deze vergadering zijn. Letitzia ziet er als altijd weer geweldig uit. Het zijn misschien niet haar meest mooie jurkjes, maar ze staan haar fantastisch. Ook Rania ziet er mooi uit, met uitzondering van de jurk met de kanten rok en het asymmetrische pand.
Ben heel ben heel benieuwd of we Máxima snel zien en wat zij gaat dragen

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 21 sep 2016 - 18:46

Mw. Rania heeft vier kinderen toch? En dan zo'n figuur hebben, wow. Sterke vrouw moet dat zijn. Haar kledingkeuze is niet de mijne, ik vind het vaak te veel frutsels hebben, of te gezocht en bijna altijd is het a-symmetrisch. Volgens mij houdt zij daarvan. Als zij zich zou kleden als Charlene van Monaco zou ze spectaculair zijn. Die kleding vind ik haar staan.
Letizia... tja... ik denk dat ze teveel wil 'pleasen'. Wel erg bloot vaak. Ik kan er eigenlijk niet zoveel mee.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 21 sep 2016 - 17:48

Het eerste jurkje van Letizia zonder mouwen en met v-hals vind ik minder geschikt voor de gelegenheid. Het tweede jurkje staat haar goed.

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

woensdag 21 sep 2016 - 18:44

De outfits van Rania vind ik stuk voor stuk prachtig, al vind ik het pak met de knopen niet geschikt voor deze gelegenheid (ik vind het afleiden). De outfits van Koningin Letizia vind ik niet geschikt voor deze gelegenheid m.u.v. de jurk met lange mouwen.

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 21 sep 2016 - 11:27

Ik vind het jurkje van Letizia wel een beetje bloot en met dat kant, wat mij betreft niet helemaal geslaagd. Ik zag vorige week ook al een jurkje daar haar onderjurk heel kort was zo dat je een heel stuk blote benen zag en ook de achterkant was vrij bloot. Ik vind dat echt hollywood achtig. Ze kan het wel hebben, maar ik vind het geen jurk voor een koningin.
Het rode jurkje is qua patroon helemaal niet mijn smaak maar het staat haar goed.

Rania vind ik vaak iets te gezocht allemaal, ze probeert erg hip te doen. Maar haar prachtige haar...daar ben ik wel jaloers op :-).

afbeelding van car

car

woensdag 21 sep 2016 - 11:07

Als ik heel eeerlijk ben vind ik de jurkjes van letizia een beetje ordinair, met het kant vind ik best bloot, terwijl ik daar normaal niet tegen ben, maar het kant maakt het voor die gelegenheid een beetje te! :) de kleding van rania vind ik mooi, al heeft ze wel veel blousen bij zich, toch zitten er jurkjes bij die er zonder haar hoofd heeel raar uitzien, puur omdat er een mooie kop op zit is het in 1 keer fashionable, die korte jurk met het halve lange kant zit gewoon niet mooi, trek dit maxima aan en iedereen zou er over vallen hahaah

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?