Gisteren begon officieel het Staatsbezoek van Jordanie aan Belgie. Het Jordaanse Koningspaar kwam echter de dag er voor al aan. Ze werden prive ontvangen door het hele gezin van Koning Filip en Koningin Mathilde in het Kasteel van Laken.

Persoonlijk vermoedde ik dat de jurk die Mathilde droeg van Esmeralda Ammoun was, maar dat ontkende de ontwerpster. Na even zoeken kwam ik de top van deze japon tegen in de haute couture collectie van Giorgio Armani 2013!

Onlangs, kort na de aanslagen in Brussel, droeg Koningin Mathilde ook een grijs jasje met enkele zwarte knoop aan de voorkant, van wie de ontwerper nog niet gevonden was. Deze is van Armani!

 

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 20 mei 2016 - 09:46

De Armani jurk vind ik echt een plaatje .
Ik denk niet dat hij te strak zit of dik maakt ,ze buigt voorover naar haar kinderen ,maar ik zou wel meer foto's willen zien ,ik denk dat hij heel mooi valt als ze loopt.
Of de kleur iets doet voor Mathilde ,betwijfel ik ook .
Maar de rose geitenleren jurk van de dag daarna die wint het wat mij betreft ,geweldig als je zo een jurk kan maken !

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 20 mei 2016 - 09:39

Eens met Iris, ik vind de jurk ook niet mooi. Het bovenstuk wel, het rokgedeelte niet. Dat lijkt ook te strak te zitten, waardoor ze dikker lijkt dan ze denk ik is (heb haar nooit in het echt gezien, vandaar). De kleur lijkt me niet direct geweldig voor haar.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

donderdag 19 mei 2016 - 17:20

Eléonore in het jurkje van Elizabeth (Alexia heeft hem ook)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 mei 2016 - 12:11

De jurk van Mathilde vind ik echt helemaal niet mooi. De kleur staat haar niet en het model is ook totaal niet passend, maakt haar nogal gezet vind ik. Het grijze jasje vind ik prachtig!

afbeelding van Mar

Mar

donderdag 19 mei 2016 - 10:57

Mooie zomerse jurk. Ik vind dat de zoon van Mathilde en Filip erg ouwelijk gekleed is.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 mei 2016 - 10:11

Armani is fantastisch. Als ik geld zou hebben....

afbeelding van Sanne

Sanne

donderdag 19 mei 2016 - 08:02

Hé wat goed gevonden! :) Het eerste jurkje vind ik vooral leuk! Lekker zomers en een mooie kleurencombinatie! :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 mei 2016 - 11:13

Dank je wel! k Zag vergelijkbare stof in de collectie van 2013, na flink zoeken vond ik de top van dezelfde stof. Altijd weer leuk om te vinden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?