Zoals we in de log over Koningin Maxima hebben kunnen zien, vond vanochtend vroeg (6 uur in Nederland/13 uur in Japan) de inhuldigingsceremonie plaats van Keizer Naruhito van Japan. Daarvoor waren heel veel buitenlandse Royals en presidenten uitgenodigd. In deze log kijken we naar de kleding van de Koninklijke dames (en laten we uiteraard ook de heren zien).

Foto

Keizerin Masako van Japan in een traditionele japon.

INFO EN BEELDEN VOLGEN!

Voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, zie deze log!

Koning Filip en Koningin Mathilde van Belgie. Koningin Mathilde draagt een poederroze japon met cape, een ontwerp van Armani prive. Haar bijpassende roze pillbox komt van Christian Dior, en is eerder gedragen in 2014, meldt Modekoningin Mathilde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22nd October 2019 Leurs Majestés le Roi et la Reine se rendront au Japon pour assister à la cérémonie d’intronisation du 126ème Empereur du Japon. Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin begeven zich naar Japan om de intronisatie van de 126ste Keizer van Japan bij te wonen. Their Majesties the King and Queen attend the enthronement ceremony of the 126th Emperor of Japan #KingPhilippe #RoiPhilippe #KoningFilip #King #Philippe #PhilippeofBelgium #PhilippedeBelgique #QueenMathilde #ReineMathilde #KoninginMathilde #Queen #Mathilde #MathildeofBelgium #MathildedeBelgique #MathildedUdekemdAcoz #style #stylish #picoftheday #bestoftheday #BelgianRoyals #BelgianRoyalty #BelgianRoyalFamily

Een bericht gedeeld door HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde) op

Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary van Denemarken

Foto

Koning Felipe en Koningin Letizia van Spanje. Koningin Letizia droeg een gebloemde japon van Matilde Cano, gecombineerd met een vilten poederroze haarband van Nana Golmar en een clutch in dezelfde kleur poederroze kleur, van Carolina Herrera.

 

Koning Carl Gustaf en Kroonprinses Victoria van Zweden. Kroonprinses Victoria draagt een kobaltblauwe japon van Escada, die ze eerder droeg in 2017. De bjpassende nieuwe hoed komt van Philip Treacy.

cover

 

De Koning en Koningin van Bhutan en de Koning en Koningin van Tonga waren ook aanwezig.

 

Daarnaast zagen we ook Prins Albert van Monaco, Kroonprins Haakon van Noorwegen, Erfprins Alois van Liechtenstein en de Prins van Wales.

 

Uiteraard waren er nog meer onbekendere Koninklijke gasten. Daarnaast waren de leden van de Japanse keizerlijke familie uiteraard aanwezig.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 23 okt 2019 - 19:22

Ik vind de jurk van Mathilde niet mooi, het lijkt net of ze in een koker zit.
Mary vind ik heel mooi, Victoria: mooie jurk, hoed niet, staat gek aan één kant zo omhoog.
Letizia: wel een mooi geheel, maar te druk en opvallend voor deze gelegenheid.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 22 okt 2019 - 16:23

Er valt mij iets op. Koningin Maxima haar ordelint van Japan is veel langer dan die van Mathilde en Letizicia? Hoe zit dat? Iemand antwoord?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 22 okt 2019 - 16:04

Prachtig allemaal, Mathilde in een schitterende jurk en mooie zachte kleur! en Mary ook zo prachtige jurk. Klasse!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 22 okt 2019 - 15:36

Alle dames prachtig ingetogen.
Hoed van Maxima heb ik nooit mooi gevonden, te opzichtig. Maar hij staat haar wel.
Mathilde heel mooi, maar ....helaas een copie van Maxima's inhuldigings japon en van die zij tijdens de Windsor installatie droeg.
Maar ik zie dat Mary ook iets dergelijks draagt.
Toch jammer dat men elkaar na-aapt.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 22 okt 2019 - 14:40

Als ik naar de foto hierboven van Masako kijk, heb toch zo met haar te doen.
Ik hoop van harte dat ze het gaat redden als Keizerin en nog meer hoop ik dat ze er ook een beetje vreugde uit kan halen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 okt 2019 - 15:18

Ze ziet er inderdaad wat triest uit op dit screenshot met wallen onder de ogen. Helaas heb ik geen andere foto, anders had ik wel een florissanter beeld geplaatst. Maar het was ook wel een plechtig moment, geen lachmoment, dat scheelt natuurlijk wel. Ik hoop ook dat ze het psychisch redt. Het zal vast niet meevallen aan het hof.

Was Aiko er trouwens niet bij? Heb haar zo 1-2-3 helemaal niet gezien.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 23 okt 2019 - 09:32

Op foto's van de receptie ziet ze er weer stralend uit, in een prachtige jurk met een ietwat frivole kraag.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 22 okt 2019 - 14:32

Iedereen in het lang. Prachtig, plaatje, de een nog mooier dan de ander.

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 22 okt 2019 - 13:55

Wow Maxima ziet er beeldig uit. Ik vind het prachtig gecombineerd met deze hoed en juwelen. Echt een plaatje.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 22 okt 2019 - 12:30

Maxima ziet er prachtig uit. Maar wil wel weer de aandacht op haar vestigen door die hoed. Die vind ik te overdreven. Mathilde staat dat roze mooi maar de japon maakt haar breed. Victoria en Mary zien er mooi uit. Maar de Spaanse koningin slaat volgens mij de plank mis. Mooie jurk maar voor een andere gelegenheid. Ze had beter voor iets ingetogen kunnen kiezen. Net als de anderen.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

dinsdag 22 okt 2019 - 12:12

Iederen ziet er prachtig uit!
Vind Letizia wel iets te uitbundig gezien de rest. En jammer genoeg doet de jurk van Mathilde mij te veel aan de inhuldigingsjurk denken van Maxima!

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 22 okt 2019 - 11:33

Maxima ziet er fantastisch uit! Alles klopt en is zeer chique, het is om te smullen al die prachtige dames met mooie jurken. Masako heb ik wel medelijden mee, als je de wallen onder haar ogen bekijkt, triest eigenlijk omdat we weten dat ze psychisch niet sterk is en het Japanse hof zeer zwaar is om daar onderdeel van te zijn. Ze is een zeer intelligente vrouw die gevangen is in het, zelfs letterlijke keurslijf van deze familie. Het lijkt er wel op dat haar man haar steunt maar ik vind het toch een zielige vertoning. Mary ziet er ook prachtig uit en Mathilde is mij te zoet en te braaf, Victoria’s jurk is erg mooi en Letizia ook, ik hou er wel van.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 22 okt 2019 - 11:19

De cape van Mathilde is mooi maar lijkt wel heel erg op die van Máxima. Een misser wat mij betreft.
Victoria ziet er mooi uit, ook Máxima heeft een dergelijke, sluik vallende, paarse japon (het valt natuurlijk ook niet mee om iets te kopen dat Máxima nog niet in haar walking closet heeft hangen ;-) ).
De gebloemde stof van Letizia vind ik te prominent voor deze gelegenheid.
Mary keurig als altijd.
Zo zie je maar weer wat uitstraling doet, niemand kan tippen aan onze Koninging.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 22 okt 2019 - 11:15

Victoria en Mary zie er mooi en gepast uit.

Mathilde komt door deze kleur en model van de japon met cape zo kolossaal / groot over. Ik bedoel niet dat ze dik is, maar ze oogt wat groot.

Letizia mooie japon, maar niet zo geschikt voor deze plechtigheid vind ik.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 22 okt 2019 - 10:56

Mathilde vind ik super. In tijden haar niet zo mooi gezien. Mary in vergelijkbare outfit maar in rustiger kleur. Ook mooi. Victoria eenvoudige snit maar zeer mooi. Allemaal lange mouwen. Letitia valt er een beetje buiten met bloemenjurk en haar strakke kapsel.
En de nieuwe keizerin overtreft!

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 22 okt 2019 - 10:30

Je kan Máxima der kleding dragen , maar het blijkt maar weer dat het allemaal om je uitstraling draait . Vind het allemaal niet zo spannend .....

afbeelding van car

car

dinsdag 22 okt 2019 - 10:27

Tja mathilde is idd wel geinspireerd op maxima ! En ik vind de rest allemaal matig! Letizia vind ik niet zo mooi! Maxima vind ik klasse maar ik vind dat ze in een mooie diepe donkerblauw of paars of groen had moeten gaan! Dit grijze is net niet feestelijk genoeg voor mijn smaak!

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 22 okt 2019 - 11:06

Ik denk voor dit deel van de festiviteiten juist stemmig gepast is? Alle dames zijn mooi ingetogen door 1 kleur te dragen, behalve Letizia. Iets te uitbundig naar mijn idee voor het ceremoniegedeelte

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?