Vanavond waren Koningin Silvia, Kroonprinses Victoria en Prinses Sofia, uiteraard samen met hun mannen, aanwezig bij de Sverige Middag in het Koninklijk Slot! En ja, je ziet een beginnend buikje bij Victoria! Koningin Silvia draagt een nogal apart offwhite met donkerblauwe creatie.

Kroonprinses Victoria draagt een galajurk, die wel eens van Elie Saab zou kunnen zijn. Daar wordt nog naar gezocht. Wat ziet ze er stralend uit op de foto hier boven (sorry hoor, vanavond kan ik even niet zonder enthousiasme schrijven...). Update: De galajurk van Kroonprinses Victoria is van Adrianna Papell. De jurk kost nu (in de uitverkoop) nog slecht E 150,- (voorheen E 285,-).

En Prinses Sofia, wel, het is een warme kleur, het roodbruin wat ze draagt. Maar ik begrijp niet helemaal waarom zij niet in het lang gaat en de rest van de familie wel.

Wat vinden jullie van de kleding van Koningin Silvia, Kroonprinses Victoria en Prinses Sofia?

En, voel je natuurlijk vrij om je enthousiasme over de zwangerschap van Kroonprinses Victoria (die hier toch echt wel zichtbaar is) te delen!

Foto´s ©Kungahuset

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 06 sep 2015 - 19:32

Silvia en Victoria zien er prachtig uit vind ik. Ongelooflijk dat de jurk van Victoria zo goedkoop is: zo ziet hij er niet uit en ik begrijp niet dat je een jurk met zoveel kraaltjes zo goedkoop kan produceren. Ik vind Victoria haar haar hier heel mooi zitten. Soms vind ik haar haar te strak opgestoken, maar nu is er volume gecreëerd op haar achterhoofd en ik vind het zeer chique staan. Daarnaast is haar haar denk ik lastig mooi te stylen als het los is -zoals anderen ook al zeggen- doordat het veel, dik en zwaar is. Ik kan het weten, want heb ook zulk haar. Laatst weer was het door een professionele haarstyliste half vastgezet en half los gestyled en ik zei nog: moet er niet meer haarlak in. Zij vond van niet. Nou twee uur later was het alweer helmaal uitgezakt:( jurkje van Sofia vind ik te casual voor de gelegenheid. Een korte jurk kan ook erg feestelijk zijn, maar door de stof vind ik dit meer casual overkomen.

afbeelding van Channa

Channa

zondag 06 sep 2015 - 17:12

Ik dacht ook aan Elie Saab, maar vind deze erg mooi en goed voor de gelegenheid: niet over de top.
Wat het haar van Victoria betreft: ze draagt het regelmatig los, ook op werkbezoek zoals de links die Juliette stuurde laten zien. Haar haar is inderdaad heel zwaar en zou los gedragen in elk geval ook moeten worden vastgezet aan een kant. Daar zal ze niet altijd zin in hebben. Het opgestoken haar is wel kenmerkend geworden voor haar beeltenis; ingetogen en koninklijk tegelijk. Zwanger zijn lijkt haar gezicht zachter te maken.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 05 sep 2015 - 16:56

Had ik niet verwacht! Dacht eerder aan Elie Saab. Zie mijn eerder bericht in deze log.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 05 sep 2015 - 16:33

De jurk van Victoria: zie voor ontwerp Newmyroyals. Mij lukte het niet de link te plaatsen.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 05 sep 2015 - 17:08

Bedankt Henny. Als je iets door scrolt zie je prinses Mary met dezelfde roze jurk van Valentino, die Maxima ook heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 sep 2015 - 18:30

Ja die jurk viel mij ook op. Ik vind t geen topper van Valentino. Kleur staat Mary wel goed

afbeelding van LG

LG

zaterdag 05 sep 2015 - 14:21

De jurk van Sofia:
http://www.houseofdagmar.se/shop/eleonora/
"Black Tie Optional dress code doesn't really affect ladies, as ladies have the choice of a wearing a cocktail dress to most Black Tie events. However, it is still a formal occasion and you should ensure your hemline is not too short and the dress is not too risqué."

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 05 sep 2015 - 20:59

Ah, dank je wel LG! Wie weet gaat ze wel eens samen met Victoria shoppen. Ik meen dat Victoria laatst ook kleding van Dagmar droeg. Edit: oh ja, ik weet het al weer, dat wijdvallende blauwe jurkje met print.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 06 sep 2015 - 13:48

TWOR@ Als je dit jurkje bedoelt http://www.ppe-agency.com/ , ik vind dat helemaal niet flatteus, Victoria heeft veel te stevige benen om zulke korte jurkjes te dragen. Als je bij deze link bent even helemaal beneden rechtsonder op volgende klikken dan zie je de jurk vanzelf.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 05 sep 2015 - 14:41

Leuke info, LG. Thanx :-)

Van het jurkje ben ik niet zo weg.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 05 sep 2015 - 17:27

Ik ook niet, ik kwam deze site tegen, geen idee wat de kwaliteit van de jurken betreft maar de prijzen zijn "goedkoop". Er zitten jurken tussen die ik mijn Barbie doll (als ik die had) nog niet zou aan trekken. Maar aangezien veel models donker haar hebben zou zij ideeën op kunnen doen. Veel categorieën en ze kan zelfs in het zweeds shoppen:)
http://www.jjshouse.com/Cheap-Special-Occasion-Dresses-c3/
Zelfde site: http://www.jjshouse.com/A-Line-Princess-Square-Neckline-Knee-Length-Chif...

afbeelding van zara

zara

zaterdag 05 sep 2015 - 15:42

Ik ook niet, vind het net iets te lang en te lijzig. De kleur is echter prachtig!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 06 sep 2015 - 16:37

Ik durf het gerust een lelijk jurkje te noemen. Alleen de kleur is mooi, model en afwerking ggggrrrrrrrrrrrrrrr!

afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 05 sep 2015 - 12:41

Een paar links met prachtig los haar ! Mag ze van mij veel vaker doen

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 05 sep 2015 - 17:05

Prachtige foto's en helemaal met je eens. Mag ze echt vaker doen. Het is gelijk een heel andere Victoria.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 sep 2015 - 18:27

Super mooi!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 05 sep 2015 - 12:34

Wauwwwww ,wat mooi dat losse haar , zo mooi met die krullen, ik hoop dat ze het vaker zo gaat dragen!!!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 05 sep 2015 - 12:16

Wat prachtig dat losse haar! Ik vind heur;-) haar te mooi om altijd opgestoken te zien. Bedankt Juliette voor de link :-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 05 sep 2015 - 11:54

De jurk die prinses Victoria op bovenstaande foto draagt, lijkt erg veel op de jurk die ze droeg tijdens het diner ter ere van de 75ste verjaardag van koninging Margretha in april 2015. En die jurk is wel van Elie Saab. Dus het zou me niet verbazen als deze jurk ook een ontwerp van hem is.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 05 sep 2015 - 22:03

Kareltje ,helemaal met je eens vwb het kapsel van Victoria .
Staat haar heel goed en fris dat opgestoken , zware , kapsel .
Een verademing na de foto's van Laurentien die ik net bekeek ,echt vreselijk .....!
En Victoria is jong ,heeft een mooi gezicht ,kan ze straks altijd nog "camoufleren" met los hangende plukken om haar hoofd -)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 05 sep 2015 - 14:41

Daar ben ik het helemaal mee eens. opgestoken haar staat Victoria uitstekend. En inderdaad, voortdurend met je haar of armbanden in de weer is echt niet "zoals het hoort".

Over de haren van Daniël zou ik willen zeggen: bedenk eens waarom hij zijn eens leuke bos haar nu zo vastplakt. Doe je dat dan kun je maar op een antwoord uitkomen: hij heeft geen leuke bos haar meer. Maar als hij, zoals veel mannen met dun wordend haar, zijn kop zou kaalscheren, zou het gemekker helemaal niet van de lucht zijn, hij zou vergeleken worden met een beveiliger.
.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 05 sep 2015 - 18:53

Nou, mijn superkapper zou er echt nog wel wat van weten te maken. Kaal, nee dat niet, daar houd ik helemaal niet van, maar een leuk, ander, losser kapsel, zou hem veel beter staan.
En wat Victoria betreft: ik vind dat "strakke" haar zeer onvoordelig, bij haar gezicht. Het benadrukt haar wel erg prominente kin op een onnodige manier. Niet mijn idee van mooi.... Los, met een speld aan één kant, iets gekruld, dat staat zoveel zachter, vind ik.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 06 sep 2015 - 10:09

Van voren en van achteren zie je niet dat Victoria geen mooie kin heeft. Van opzij vormt, naar mijn idee, wat volume op het achterhoofd een goed tegenwicht tegen die lange kin.
Ik vind Victoria prachtig zo, ze heeft een vriendelijk en lief gezicht dat helemaal niet verzacht hoeft te worden. Ik ben geen liefhebber van haar dat voortdurend uit het gezicht geveegd of naar achter geschud moet worden, dat geeft zo'n onrustig beeld . Voor mij is een kapsel dat niet telkens veranderd wordt een teken van harmonie.

afbeelding van Marrigje

Marrigje

zaterdag 05 sep 2015 - 09:38

Ik ben echt blij voor hen!
In Duitsland stonden 'de bladen'een maand geleden al vol over 'het buikje'en dat ze zwanger zou zijn, maar nu is het dus echt!!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 05 sep 2015 - 08:33

Hoezo moeten de jurken van de dames moeten matchen met elkaar?
Sofia vind ik zoooo leuk!
Het haar van Victoria en Daniël is zo jammer!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 05 sep 2015 - 08:13

Wat een geweldig nieuws, ook al hadden we al onze vermoedens..........!!
Prachtige jurk van Victoria, chique en elegant, een wat losser kapsel had haar misschien nog meer doen stralen.
Silvia, draagt een heel mooi ontwerp, maar het zwart maakt het geheel wel erg zwaar .Sophia , leuk jurkje maar naast de beide andere dames ziet het er erg eenvoudig uit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 sep 2015 - 00:27

Goed bericht. Hoop dat t net zo n leuk kindje wordt als Estelle!

De outfits van de dames matchen niet. Maar ach ...hun stralende verschijningen maakt t goed!

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 04 sep 2015 - 22:58

Victoria is prachtig net als de jurk !
Grappig dat ze nu na de bekendmaking echt haar buikje durft te laten zien .
Ik ben enorm blij voor iedereen :)

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 04 sep 2015 - 22:50

Uiterlijk: O, wat zou ik toch graag eens met mijn handen door het haar van Victoria's man gaan ...... Zo saai en braaf, die scheiding en die dikke laag brillantine.
En daarna moet zij eraan geloven. Altijd maar dat strakke haar! Dat maakt haar echt niet mooier. Gooi het toch eens vaker los, meisje, zou ik zeggen (als ik de gelegenheid had).
Sofia, tja, stralende vrouw, duidelijk heel gelukkig. Ongelukkig gekozen jurkje, vandaag, met die vreemde plooien over haar buik. Of zou zij ook zwanger zijn?
In het algemeen: horen lange jurken zo vreemd, lang, over de schoenen te vallen? Dan moet je je jurk immers altijd opbeuren.... Geen ervaring mee....
Klinkt misschien negatief maar ik ben gewoon "in" voor wat opfrissing, bij de kroonprinses, plus echtgenoot.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 sep 2015 - 22:37

Wat zien ze er mooi uit met z'n allen. Prinses Sofia is wel een aanwinst hoor, ze is nét de peper in het eten. Ondeugend en sexy tussen veel degelijkheid!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 22:29

Oproep: zijn er mensen die het leuk vinden om een stijladvies in te dienen voor Kroonprinses Victoria´s zwangerschapskleding? Dat hoop ik dan binnenkort op deze site te plaatsen. Stijladvies kan ingediend worden via theworldofroyals@hotmail.nl

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 04 sep 2015 - 22:29

Ja een buikje lijkt zichtbaar. Ontzettend leuk dat de kroonprinses weer zwanger is. Haar jurk vind ik prachtig. Zo ook de jurk van de koningin. Heel statig voor een koningin. De jurk van prinses Sophia kan ik niet goed beoordelen. Hij lijkt haar prachtig te passen, maar het patroon kan ik niet goed zien. Is het rood met een goud patroon??

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 22:27

Ik heb het idee dat ik Victoria´s jurk ken. Maar of ze hem eerder heeft gedragen, of gewoon op andere jurken lijkt, geen idee. Ik vind het echt wat voor een Elie Saab, maar kan het niet vinden. Iemand een idee?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 23:30

Klopt inderdaad, dat vond ik ook al. Vandaar denk ik mijn gedachte van Elie Saab. Maar het kan natuurlijk net zo goed een andere designer zijn.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 05 sep 2015 - 20:57

De jurk is van Adrianna Papell las ik net op een forum!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 06 sep 2015 - 16:01

En weer een zeer betaalbare eveningdresses!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 06 sep 2015 - 15:47

En weer een zeer betaalbare eveningdresses!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 04 sep 2015 - 22:24

Echt mooi nieuws. Vorige week zag ik een foto van haar en toen had ik al zo'n vermoeden. Ze droeg toen een wijde jurk. Maar echt heel leuk voor hen.
Ik vind Victoria er hier heel mooi uitzien in deze jurk. Het haar vind ik niet zo mooi. Ik zou haar graag eens met een ander kapsel willen zien. Silvia kan ik niet goed beoordelen op deze foto's. Het lijkt een jurk met daarover een driekwart mantel. Waarom Sofia in het kort is weet ik ook niet. Ze valt zo wel uit de toon. Want ook de vrouwelijke gasten dragen lange japonnen. Op zich heeft ze wel een leuke jurk aan en ook de kleur is mooi en staat haar goed.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 22:32

Ik zag vorige week haar gezicht, en toen dacht ik wel even; wat een vale kleur heeft haar gezicht, zou het dan toch? http://postimg.org/image/yuyd6x547/

Ik hield de site geregeld in de gaten de laatste weken. Het was vooral er op hopen, maar ik durfde er niet van overtuigd te zijn. Al die speculaties, dat is al zo vaak mis geweest! Maar nu dus toch!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 05 sep 2015 - 14:43

Ze ziet er op die foto een beetje misselijk uit. Dat kan dus kloppen.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 04 sep 2015 - 22:22

de kleding van Koningin Sylvia vind ik echt koninklijk een dikke 10 princes Victoria ziet er ook mooi uit een 9 het kleedje van prinses Sofia kan me niet bekoren niet de kleur niet het model en zeker niet de print een 5

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?