Gister, 4 juni, was het de laatste dag van het staatsbezoek dat het Spaanse koningspaar aan Frankrijk bracht. Het gezamenlijke gedeelte bestond uit een bezoek aan het Instituut Cervantes van Parijs waar ze een ontmoeting hadden met Franse hispanisten. Daarna vertrok het paar naar een zakelijke bijeenkomst.

Koningin Letizia droeg een leren mouwloze jurk in beige van Hugo Boss. Ze combineerde het met slangenprint sandalen van Adolfo Dominguez, die we pas voor het eerst zagen bij de finale van FameLab, en een nieuwe struisvogelleren clutch van MbuBag.

Voordat het paar afscheid zou nemen op de luchthaven bracht het nog een privé bezoek aan de tentoonstelling Lumiere! in het Grand Palais, waarna ze buiten op de foto gingen met de escort van de Franse Gendarmerie die hen heeft begeleid tijdens het bezoek. Nog een foto van het koningspaar bij het verlaten van het Grand Palais.

Met een officiële ceremonie op de luchthaven kwam er een einde aan het driedaagse staatsbezoek aan Frankrijk.

Staatsbezoek Spanje aan Frankrijk, luchthaven, 4 juni 2015

Staatsbezoek Spanje aan Frankrijk, vertrek, 4 juni 2015

Bovenstaande screenshots komen uit dit videoverslag van CasaRealTV.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Joke

Joke

zondag 07 jun 2015 - 19:15

Het setje met de blouse en de wijde gebloemde rok vind ik het leukst, omdat dit helemaal de mode van nu is!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 06 jun 2015 - 15:09

Nr.1 en 6 vind ik haar het beste staan.
De leren jurk is op zich leuk, maar het staat haar niet, de kleur is flets en mouwloos is geen succes als je zulke dunne armen hebt.
Daarbij heeft het ook geen afwerking bij de hals en armsgaten wat het nog ieler maakt.
De rode cocktailjurk is beeldschoon en deze kleur doet iets voor haar.
Maar wat is ze elegant en superverzorgd

afbeelding van zara

zara

zaterdag 06 jun 2015 - 14:23

Haar en make-up: prachtig, chique en verzorgd! Leren jurk is op zich wel interessant, maar staat haar niet. Ze komt er wat 'minnetjes' in over. Het model is te recht en het leer is te stug. Maar inderdaad, wat een elegant vrouw is het.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 06 jun 2015 - 11:33

Tja, de leren jurk... aan de ene kant wel mooi, maar het lijkt toch net niet helemaal te passen bij haar ranke figuurtje, zo'n zware stugge stof. Ze ziet er hierin eerder teer uit dan stoer (wat meestal toch de bedoeling is van leren kleding). Ik kies voor het witte pakje met mouwversiering, hoewel ik de bordeaurode japon ook heel mooi vind. Wat ziet ze er trouwens ongelooflijk elegant uit op al deze foto's... om jaloers op te worden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 06 jun 2015 - 01:02

Ik kies voor t mooie witte pakje. Zakelijke outfits staan haar super. Rest is ook zeer smaakvol. En door dit kapsel gaat ze meer stralen!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 05 jun 2015 - 23:13

Ik zou deze leren jurk voor een keer best kék vinden, als ze de andere dagen zich heel vrouwelijk zou kleden. Maar dat is wat mij betreft helaas niet het geval. Vandaar een gevalletje verkeerde keus. Of Letizia weet niet hoe ze zich goed moet kleden óf ze wordt een beetje vreemd geadviseerd.

Ik heb gestemd op de schitterende rode avondjurk met de p-p-prachtige schoenen. Wijnrode lakpumps die ik alleen al als decoratie drie weken op m'n eettafel zou willen hebben. Die kleur... om te zoenen. De rest van de outfits zijn het wat mij betreft toch echt niet.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 05 jun 2015 - 20:49

Ik vind de rode jurk het mooist maar vind verder alle andere outfits ook mooi. Veel Spaanse ontwerpen! Zo hoort het voor een Spaanse koningin. En altijd verzorgd haar..... Zien we in Nederland nog wel eens anders.

afbeelding van hanneke

hanneke

vrijdag 05 jun 2015 - 19:33

Ik vind nummer 4 en nummer 6 de mooiste ourfits van dit staatsbezoek. Uiteindelijk heb ik voor nummer 4 gekozen omdat ik dit gewoon een erg mooie outfit vind. Ik vind deze leren jurk best mooi, Letizia kan het hebben. Ze heeft toch wel eens vaker een leren jurk aan gehad?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 05 jun 2015 - 18:00

Ik heb voor zes gekozen. Over de rest ben ik niet zo enthousiast, maar nummer 6 vind ik erg vrouwelijk en elegant!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 05 jun 2015 - 17:49

Super hip deze leren jurk. Staat haar geweldig en wat zit haar haar mooi. Ook de oorbellen vind ik geweldig. Het zou niet mijn eerste keus voor een staatsbezoek zijn, maar wat vind ik dit een gave outfit!!!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 05 jun 2015 - 16:42

De leren jurk vind ik absoluut niet mooi. Saaie klaar, die niets voor haar doet. Dit vind ik echt een misser. Ik heb gestemd op de rode cocktail jurk . Prachtige kleur en het model staat haar fantastisch. Het model geeft haar meer body. Het haar zit heel mooi. Leuk om te zien dat ze met deze coup zoveel kanten op kan.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?