Op dag twee van het staatsbezoek begonnen koning Felipe en koningin Letizia hun programma met een bezoek aan de burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo. Letizia was gekleed in een wit mantelpakje van Felipe Varela met gouden knopen en een riem in de taille eveneens met gouden details. Ze droeg daarbij goudkleurige pumps en een clutch van Adolfo Dominquez.

Onderstaande screenshot komt uit het videoverslag dat EFE maakte.

Letizia, staatsbezoek aan Frankrijk, dag 2, 3 juni 2015

Gekleed in een rood pakje met daarover een monochrome mantel van Nina Ricci (was een Franse mode-ontwerpster van Italiaanse afkomst) had koningin Letizia samen met haar man een lunch met de minister president en zijn vrouw. Letizia combineerde het met een zwarte clutch van Nina Ricci en zwarte pumps van Prada.

Bekijk een fotoserie van de ontvangst.

Letizia, lunch, staatsbezoek, Frankrijk, dag 2

Bovenstaande screenshot komt uit dit videoverslag van EFE.

De middag werd vervolgd met een bezoek aan het parlement waar koning Felipe in het Frans een toespraak hield. Na een staande ovatie vertrok het paar naar de volgende ontmoeting die ze hadden met de directeur van UNESCO. Koningin Letizia had zich omgekleed in een bekende zwarte jurk met een schuin weglopende v-hals van Hugo Boss. Ze combineerde het met een zwarte clutch van Varela en zwarte sandalen van Magrit.

Letizia, ontmoeting, UNESCO, staatsbezoek, 3 juni 2015

Letizia, staatsbezoek, Frankrijk, UNESCO, 3 juni 2015

Letizia, ontmoeting, staatsbezoek, 3 juni 2015, Frankrijk

Bovenstaande screenshots komen uit deze video van CasaRealTV.

Bronnen:
EFE
CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marinde

marinde

donderdag 04 jun 2015 - 23:07

Ik weet nog steeds niet goed wat ik nu eigenlijk van Laetizia 'moet' vinden. Het is allemaal perfect maar ze raakt me niet.
Teveel Miss Barbie?

afbeelding van sanne010

sanne010

donderdag 04 jun 2015 - 21:30

Vind lettie veel te veel modepopje. Open schoen vind ik geen gezicht voor de gelegenheid.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 04 jun 2015 - 19:54

Ik vind haar wel vaak heel goed gekleed, alles is altijd perfect op elkaar afgestemd, maar door haar super slanke figuur komt het niet altijd even goed over, blote armen bv. vind ik haar niet zo staan, ook een laag uitgesneden halslijn is minder mooi.
Ze heeft een klassieke smaak en houd van mooie stoffen volgens mij en zal nooit over de top gaan.
Als nieuwslezeres heeft ze geleerd om geen emotie,s te tonen, en dat zal er nog wel een beetje inzitten, maar ze lijkt me een lieve moeder en echtgenote.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 04 jun 2015 - 19:07

Het witte pakje en zwarte jurkje vind ik super mooi. Net als de bijzondere sandaaltjes die ze bij het zwarte jurkje draagt.
Wat grappig dat Máxima, Charlene, Mathilde en Letizis allemaal voor witte kleding kiezen. Máxima en Letizia maakten wat mij betreft de mooiste keuze.

Ik zie net dat ze vandaag een heel gaaf grijs leren jurkje draagt. Misschien niet meteen de eerste keus voor een staatsbezoek, maar wel heel leuk. En haar haar zit ook weer prachtig.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 04 jun 2015 - 17:25

Wil haar niet schuw noemen. Ze is gewend aan publiciteit. Misschien wat onzeker in haar rol als koningin. Mogelijk ook niet. Blijft speculeren. Feit is dat ze zeer goed gekleed is: eenvoudige, simpele ontwerpen en weinig sieraden. Meestal alleen oorbellen. Ze lacht weldegelijk vaak en ik denk dat ze zeer betrokken is bij hetgeen ze doet. Arrogant is ze zeker niet. Denk wel dat ze beslist een eigen mening heeft en die ook niet onder stoelen of banken steekt in privékring. ze draagt haar verlovingsring niet meer sedert haar schoonzus en zwager in opspraak zijn gekomen, evenmin als haar trouwring. Dat getuigt zeker van een statement wat ze wil maken naar de Spanjaarden.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 04 jun 2015 - 19:35

@Marianne: dat ze zeer goed gekleed is, die mening deel ik toch niet. Duur zal wel zijn, dat wel ja. Maar ik vind de dagkleding niet bij haar passen. Ze is klein en tenger. Om dan stugge stoffen te dragen, dat snap ik niet. Ik denk dat ze alleen een kapster heeft maar of ze geadviseerd wordt in haar kledingkeuze dat vraag ik me echt af.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 04 jun 2015 - 20:04

Ben het helemaal met je eens, Paula.
Ik geloof trouwens ook niet echt dat iemand die een dergelijke publieke baan heeft gehad, schuw, verlegen of iets dergelijks is...(eerder commentaar, niet van jou). Natuurlijk is dit "andere koek" maar dan nog...

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 04 jun 2015 - 20:11

@Margreet, nou dat 'schuw' dat komt wel van mij hoor, maar ik bedoel ook eigenlijk 'houterig'. Dat zie ik ook in haar kleding overdag terug. Terwijl ze pas dat schitterende wijnrode jurkje aanhad 's avonds met die beeldige schoenen. Dat zijn soepele stoffen, die stáán haar. Wat een keus ze wel niet heeft in soepele stoffen! Stugge linnen of vrij dikke, rode jurkstof met ietwat lompe zakken dat vind ik nou houterig staan. Maar ook de manier waarop ze staat (borst nogal ferm vooruit) is wat onnatuurlijk.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 04 jun 2015 - 16:42

O echt? Schuw? Ze heeft jaren als tv-verslaggeefster gewerkt. Darm ben je toch niet echt schuw zou je denken? Maar misschien is ze dat wel, geen idee

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 04 jun 2015 - 14:36

Ik vind haar niet emotieloos overkomen, meer heel schuw. Hautain kan ik haar ook niet noemen, of arrogant. Maar ik snap de keuze van haar dagkleding ook niet. Zo fijntjes en vrouwelijk als de wijnrode jurk was, zo stug is de stof van wat ze overdag draagt. De zakken van het rode jurkje zijn te grof, de stof is dik, de riem vind ik te grof bij het witte jurkje, het hele fijne er is niet. Ik vind het niet bij haar passen.

Waarom trekt ze geen soepelvallende stoffen aan? Dat zou haar vrouwelijk(er) maken en echt bij haar passen in plaats van die zakelijke, stugge kleding. Ook de accessoires zijn wel érg minimaal. Ze benut haar schoonheid niet als er gewerkt moet worden.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 04 jun 2015 - 13:22

Ze is mooi, maar komt zooo hautain over. Koud bijna en emotieloos als je haar vergelijkt met andere prinsessen en koninginnen. Valt me op dat het pp foto's net lijkt alsof ze nooit haar hand naar voren steekt om iemand de hand te schudden . De ander lijkt altijd naar voren te reiken en zij houdt haar bovenarm aan haar lichaam geplakt
Alsof ze een masker opzet, ongenaakbare perfectie

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 04 jun 2015 - 13:31

Ben het met je eens Doro! Als Letizia wat vaker zou lachen en niet zo emotieloos over zou komen (en misschien een paar kilootjes aan zou komen) zou ze mijn favoriete fashion prinses kunnen zijn want haar kleding is perfect en precies wat ik mooi vind, zakelijk en weinig sieraden.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 04 jun 2015 - 13:14

Ik vind alle drie de outfits, schoenen en accessoires beeldig! Ze is zeer minimalistisch wat sieraden betreft. De oorbellen die ze draagt bij het rode pakje vind ik prachtig.
Alleen mouwloze creaties vind ik wat minder geslaagd bij Letizia.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 04 jun 2015 - 11:46

volledig mee eens
suppermooi model van schoenen onder de zwarte jurk

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 04 jun 2015 - 11:11

Het witte pakje staat haar heel mooi. Zakelijke outfits staan haar heel goed. Het rode ensemble is ook bijzonder (de foto met jas en de vrouw premier met blote armen ....had mogelijk beter kunnen worden afgestemd) De zwarte jurk in combinatie met haar figuur had beter korte mouwtjes kunnen hebben. Haar haar is super!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?