Gisteravond reikte koning Felipe en koningin Letizia de Princess of Girona 2015 Awards uit. De prijzen hebben als doel jongeren te stimuleren hun talenten verder te ontwikkelen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, artistieke creativiteit, solidariteit en ondernemerschap. Koningin Letizia verscheen in een zwarte smoking, die ze debuteerde in januari, van Hugo Boss. Ze combineerde het met zwarte peeptoe sandalen van Magrit, die ze afgelopen dinsdag in het beige droeg, en zwarte clutch. Oorhangers zijn van de Zwitserse juwelier de Grisogono.

Prijsuitreking en er werden volop foto's gemaakt met jongeren.

Ook vandaag had het koningspaar een activiteit vanuit de stichting Princess of Girona. Ze bezochten het Fórum IMPULSA 2015 waar ze conferenties en seminars bij woonde en mee deden aan workshops. Letizia koos, evenals haar man, voor een casual outfit; ze droeg een witte top met zwarte blazer op een aztec print broek van Hugo Boss. De broek zagen we vorig jaar in maart voor het eerst toen ze een concert bijwoonde in Barcelona en tijdens een fotomoment in de zomervakantie op Mallorca kwam hij nogmaals voor de dag. Ze combineerde het met een clutch van Mango, die ze debuteerde in mei, en zwarte sandalen met gladiator touch.

Onderstaande screenshots komen uit deze video van CasaRealTV.

Letizia, forum Impulsa, 26 juni 2015

Bron:
CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 28 jun 2015 - 16:37

Ik vind de kleding van Letitzia heel vaak niet zo leuk, maar deze 2 outfits vind ik errug leuk. Hip en lekker trendy. Niet zo stijfjes, zoals ze vaak is gekleed.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 27 jun 2015 - 20:41

In de zwarte smoking en de kersenrode schoenen (foto 2) ziet ze er ongelooflijk chic en adembenemend geraffineerd uit !

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 27 jun 2015 - 10:32

Wat een prachtige zwarte smoking!!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 27 jun 2015 - 08:16

De kersenrode schoenen zijn werkelijk stunning.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 27 jun 2015 - 04:20

Wat kan zij toch leuke dingen met haar haar doen. Heel leuk al die verschillende kapsels.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 27 jun 2015 - 01:16

Wat staat ze er superrrmooi op zeg, op die foto waar ze die kersenrode schoenen draagt. Alles nauw aangesloten en ze oogt fier. Prachtig!!!

Die zwart-witbroek doet mij wat denken aan een pyjama en de schoenen vind ik te grof voor haar.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 27 jun 2015 - 00:05

Zoals iemand pas ook al opmerkte is zwart een wat harde kleur voor Letizia. Iets zachtere tinten staan haar mooier. Verder vind ik de eerste outfit wel heel stijlvol. Met een wat sprekender lipstick (zoals op de tweede foto) was het meer in balans geweest met haar huidskleur. Hetzelfde geldt voor de zwart-witte outfit. Op zich staat die haar goed, alleen maakt het effen diepzwarte jasje haar gezicht wat bleek. De schoenen vind ik afschuwelijk, en ik zou ook de broek met print niet gecombineerd hebben met een gedessineerd tasje. Van mijn mag ze het ensemble nog eens dragen met elegante pumps, een mooie effen clutch en een paar niet te bescheiden lange oorbellen.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 26 jun 2015 - 23:48

Máxima in smoking zou ik wel eens willen zien. Maar absoluut niet in die zwart-witte broek in combinatie met clutch en die vreselijk lelijke schoenen. Zonder clutch en schoenen valt de outfit misschien nog wel mee.....

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 26 jun 2015 - 22:11

Ben je betoeterd!!!! Laat Maxima alsjeblieft niet deze kledingstijl aannemen!! Ik vind de broekpakken van Letizia vreselijk, laat staan de combinatie tussen de bedrukte broek en die horrible schoenen!!
Ik laat je vrij in je mening verder hoor ;-)

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 27 jun 2015 - 21:16

Helemaal mee eens! Ik moet er niet aan denken....vreselijke gedachte.....nachtmerrie!
Ik houd echt totaal niet van Letizia's kledingstijl, om te beginnen. Verder zouden deze kleuren en een dergelijk broekpak Maxima absoluut niet staan. En zo'n bedrukte (pyjama)broek met die afschuwelijke schoenen, rillingen... En nou probeer ik nog objectief te blijven...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 26 jun 2015 - 19:03

Wat een mooe vrouw en geweldige kledingstijl. Ik zou Máxima ook wel eens in zo'n smoking willen zien. Trendy en helemaal van nu. Ook de zwart witte broek staat erg leuk. Clutch is een topper. En deze schoenen staan haar geweldig.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 27 jun 2015 - 07:50

Helemaal mee eens. Ik hou ook wel van deze stijl.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?