Koningin Letizia heeft een nieuwe styliste en dat is te zien aan haar garderobe. Het afgelopen jaar trakteerde ze ons op een hele rits elegante, gewaagde en soms ook budgetvriendelijke outfits. Nummer16 van onderstaand overzicht hing enkele weken terug bijvoorbeeld nog in de rekken van Zara voor slechts €19,95. Koopje toch?

Outfit 1 lijkt sterk op een kaftan en dat is geen toeval. Zowel outfit 1 als outfit 2 (haar verlovingspak van 15 jaar geleden) werden gedragen in Marokko. 


Foto's: PPE/Thorton/ea

Doordat Letizia heel slank is en een vrij scherpe kaaklijn heeft, vind ik zachte en romantische ontwerpen mooi bij haar staan. Nummer 6 bijvoorbeeld, terwijl ik nummer 5 weer te hard voor haar vindt. Maar dat is natuurlijk ook smaakgebonden, dus laat het maar weten als je het niet met me eens bent. 

Op een bad hair day zullen we koningin Letizia niet zomaar kunnen betrappen en ook de rest van haar voorkomen is tot in de puntjes verzorgd. Wat dat doet met het totaalplaatje kun je hieronder zien. Bij nummer 11 draagt de koningin gewoon een T-shirt en toch ziet ze er verzorgd uit. Casual chic zullen we het maar noemen. Wel mis ik soms een vleugje humor of een verrassend effect. Een mooie broche bij nummer 9 bijvoorbeeld, of een kleuraccent bij nummer 11. Maar goed, ook dat is weer smaakgebonden. 

Nummer 16 komt van Zara en kostte in de sale slechts €19,95. Dat zie je er echt niet aan af. 

Elk figuur heeft zijn sterke kanten en zijn struggles. Ik moet zeggen dat ik mouwloze japonnen bij koningin Letizia niet zo mooi vind. De aandacht wordt erg naar haar gespierde en slanke armen getrokken, terwijl outfit 21 en 23 de aandacht bij haar gezicht houden.

Foto's met dank aan PPE/Thorton

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 08 sep 2019 - 17:38

mijn favoriet is de nr 23 leuk deze samenvatting

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 29 aug 2019 - 13:59

Verzorgd tot in de puntjes. Op alle fronten.
Ik zou wel graag eens een ( simpel) sieraad willen zien bij de dagkleding. Dat mis ik soms, vooral omdat een ketting of broche het net iets mooier maakt.
De blote armen vind ik niet storend.
Nummer 1 vind ik schitterend.
De andere outfits prachtig.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 26 aug 2019 - 23:11

Dank je wel, Jens ! Ik heb zaterdag jl. , op aanraden van Matara (in welke blog van MKM stond dit nu al weer ?), al gekeken naar de uitzending op de ZDF over Letizia. Nu volgen, op de volgende zaterdagen, eerst Mathilde en dan nog Máxima. Maar hier heb je ze alle drie in video's samen - prachtig !

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 26 aug 2019 - 22:47

Dank je Jens. Ik ga kijken!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 25 aug 2019 - 22:33

Mooie kleding, niet te veel onrust erbij.
Echte koningin vind ik.
Wat is er mis met gespierde armen met mooie jurken zonder mouw? Dikke armen zonder mouw dan??

afbeelding van Mijtje

Mijtje

zaterdag 24 aug 2019 - 22:59

Kleding van Letizia vind ik 9 van de 10 keer prachtig, niets op aan te merken. Ik begin me alleen steeds meer te storen aan het hoge plastic gehalte van haar uiterlijk. Eeuwig zonde, het was zo’n prachtige, karakteristieke vrouw! Dus wat Josine zegt over haar armen herken ik wel; te strak en te gespierd. Een mouwtje en zachte kleuren maakt het net iets zachter...
En, hoe zeg ik dat netjes? Haar “buste” is mij net iets te onnatuurlijk pront...
Laatst had ik het er met iemand over, ze begint soms steeds meer bijv. op Sheika Mozah te lijken (afb. 12 helpt daar qua styling niet bij...)
Niet dat ze niets aan haar uiterlijk mag doen, begrijp me niet verkeerd! Haar neus heeft ze in eerste instantie vooral laten doen vanwege ademhalingsproblemen bijvoorbeeld. Prima, moet ze zeker doen! Maar ik krijg de laatste tijd vaak dat ‘plastic fantastic’ gevoel, net allemaal iets tè perfect en iets tè kunstig....

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 23 aug 2019 - 21:35

Een schitterend overzicht van bijzonder elegante kleding ! Terecht beginnen meerdere reacties hier met "Altijd" (+ een positieve appreciatie) ! En er is nog veel meer moois bij Letizia gezien, denk maar aan haar echt vorstelijke verschijning op het banket bij het staatsbezoek in Londen, naast de Queen ! Kijk maar op http://www.modekoninginmaxima.nl/koninginnenmode-mode-algemeen/staatsbez... ! Bij dat bezoek droeg ze trouwens de hele tijd prachtige, heel verfijnde kleding !

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 25 aug 2019 - 14:38

Prachtig inderdaad Trixedo, die rode avondjurk met name maar eigenlijk alles wel. Klasse!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 25 aug 2019 - 18:34

Ja, Mieke, haar avondkleding is telkenmale zo prachtig (zie bijv. hier de sublieme strapless-jurk, nr. 4)! In Nederland droeg ze die andere schitterende rode (cape-) jurk (bij W-A's 50e verjaardag; zie http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/trend-van-het...) en bij zijn Inhuldiging die zachtblauwe kanten jurk met dito hoedje en tasje - verrukkelijk !!
Zag overigens gisteravond de mooie ZDF-uitzending over Letizia, waarop Matara ons gewezen heeft; volgende week is het de beurt aan Mathilde, en daarna komt nog Máxima : we blijven genieten !!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 23 aug 2019 - 19:02

Wat een super leuk blog van mijn andere favoriete koningin!

Altijd een mooie verschijning, met veel bijzondere kleding in haar collectie. Mijn favoriet staat hier niet bij; dat is de donkerblauwe jurk met roos op haar schouder. 4, 6, 10, 11, 14, 16 en 19 zijn echt super mooi. Ook de prachtig geborduurd kleding van Filipe Varela staat haar altijd mooi. Maar waar ik minder blij van word zijn de soms wat stijve pakken en rokken die ze ‘s winters nog wel eens draagt. Spaanse chique, dat dan weer wel, maar ik zie haar liever in een fleurige outfit. Helemaal leuk als dat iets van Zara of Mango is.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 22 aug 2019 - 15:09

Altijd een uiterst verzorgde verschijning deze Spaanse Koningin. Mooie sieraden en altijd bescheiden met het dragen ervan, nooit overdone! Haar altijd mooi gestyled, perfect.
Mouwloos vind ik persoonlijk nooit! mooi als men op zo’n positie in het openbaar verschijnt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 22 aug 2019 - 15:04

Ik. vind t jammer dat ze mee is gaan doen met de langere jurken en rokken en de mooie zakelijke Boss stijl wat achter zich laat.
Maakt t wat traditioneler en daardoor saaier.
Maar altijd goed verzorgd. En knalroze is altijd een topper.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 22 aug 2019 - 13:45

Ik hou van haar stijl, Simply Chique, zonder bling bling .
Ik ben het met je eens dat mouwloos niet flatteert en midilengte vind mooier bij haar staan dan knielengte..
Met zo.n figuurtje kom je ook met goedkope kleding weg, mede doordat het hele plaatje altijd super verzorgd is .
Dat zie je ook steeds terug bij haar dochters , ik hou ervan .

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 22 aug 2019 - 12:42

Leuk overzicht, maar ik ben niet echt fan van haar kledingstijl. Ben het met Josine eens dat ik haar liever zie met een mouw(tje) en ok het is altijd netjes, maar met kleine accenten kun je een outfit toch een beetje “opleuken”.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 22 aug 2019 - 11:25

Bijna alle outfits staan haar mooi. Ze heeft daar ook een prachtig figuur voor. Heel mooi!!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 22 aug 2019 - 11:23

Mijn favoriet zijn nummer 15 en 19. Nummer 7 vind ik vreselijk, ouwelijk. Op zich ziet ze er wel mooi verzorgd uit. Geen drukke opsmuk, daar houd ik van.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 22 aug 2019 - 11:05

Altijd elegant en zeer verzorgd, nooit een bad hair day, geen blingbling: zo zie ik het graag.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 22 aug 2019 - 11:05

Altijd elegant en zeer verzorgd, nooit een bad hair day, geen blingbling: zo zie ik het graag.

afbeelding van rosaflor

rosaflor

donderdag 22 aug 2019 - 10:39

Sorry dubbel

afbeelding van rosaflor

rosaflor

donderdag 22 aug 2019 - 10:38

Altijd elegant, zonder te veel opsmuk.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 22 aug 2019 - 10:05

16 en 19. Super elegant, maar dat is eigenlijk alles wel. Alleen nummer 5 en 11 niet, dat vind ik de minste outfits. 11 met name door de kleur.

afbeelding van Daan01

Daan01

donderdag 22 aug 2019 - 09:55

Ben het met je eens Josiene , ik vind 11 en 21 erg mooi !

Wij zeggen iedere keer dat er bij maxima geen pijl aan vast te knopen is , maar letizia kan er ook wat van .

Ik vind 20 een beetje ordinair

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?