Koningin Letizia sprak op 5 maart als erevoorzitter van de Spaanse federatie voor zeldzameziekte (FEDER) tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van Wereld Zeldzame Ziekte Dag. Ze herdroeg een outfit van 24 november 2014: een blouse met bloemenprint van mango gecombineerd met een rode blazer, zwarte broek en ondertussen welbekende zwarte pumps van Carolina Herrera. Enigste nieuwe aan de outfit was een zwarte clutch van het Spaanse bedrijf Cucareliquia. De oorhangers zijn van Links of London.

Een aantal foto's zijn hier te bekijken.

Onderstaande screenshots komen uit deze video van het kanaal CasaRealTV.

>Letizia, uitreiking, feder, 5 maart 2015

Letizia, toespraak, feder, wzzd, 5 maart 2015

Koningin Letizia met de outfit op 24 november 2014.

Letizia, 75, jubileum, csis, Madrid

Bovenstaande screenshot komt uit dit filmpje die CasaRealTV vrij gaf.

Koning Felipe en koninigin Letizia waren 10 maart aanwezig bij de opening van de tentoonstelling "Ferdinand II of Aragon" op het paleis van Aljaferia. Ze bezochten ook nog een andere tentoonstelling en werden middels panelen geïnformeerd over de gevolgen van de recente overstromingen van de rivier Ebro in Zaragoza.

Letizia koos voor een kleurrijk jasje van het Spaanse merk UTERQÜE en combineerde het met een zwarte broek, fuchsia blouse en zwarte clutch ook van UTERQÜE. De outfit heeft ze voor het laatst gedragen op 9 januari van dit jaar.

Bekijk een fotoserie hier.

Onderstaande beelden komen van het kanaal CasaRealTV uit deze en deze video.

Letizia, zaragoza, tentoonstellingen, 10 maart 2015

Letizia, zaragoza, tentoonstellingen, 10 maart 2015

Letizia, zaragoza, tentoonstellingen, 10 maart 2015

Letizia met de outfit op 9 januari tijdens een tweetal audiëntie op het paleis.

Koningin Letizia, audiëntie, zarzuela paleis

Het beeld hierboven komt uit deze video die EFE maakte en werd vrijgegeven via CasaRealTV.

Woensdag opende het Spaanse koningspaar de tentoonstelling “Teresa de Jesús: La prueba de mi verdad”. De tentoonstelling was n.a.v. haar honderste geboortedag en gaat over het leven en werk van de Heilige. Koningin Letizia droeg een nieuwe donkerblauwe jumpsuit van Mango gecombineerd met een brede bronzen ceintuur, gouden sandalen van vermoedelijk Magrit en oorhangers die we vorige week nog zagen op de laatste dag van het staatsbezoek van Colombia aan Spanje. De clutch is van Carolina Herrera en zagen we voor het eerst op 11 juni 2013.

Een duidelijke fotoserie is hier te bekijken.

Uit dit filmpje, die CasaRealTV van deze activiteit online plaatste, komen onderstaande beelden.

Letizia, tentoonstelling, honderdste geboortedag, teresa de jesus, 11 maart 2015

Letizia, tentoonstelling, teresa de jesus, 11 maart 2015

Letizia, tentoonstelling, 11 maart 2015

Donderdagavond waren ze aanwezig bij een concert ter nagedachtenis aan hen die slachtoffer zijn geworden van terrorisme. Koningin Letizia koos, gepast voor deze gelegenheid, voor een geheel zwarte outfit. De blouse is van Felipe Varela en zagen we voor het eerst tijdens de Prins of Asturias Awards in 2012. Vorig jaar op 5 november droeg ze hem voor het laatst. Ze combineerde het dit keer met een zwarte broek van Hugo Boss, een zwarte clutch eveneens van dit merk en haar zwarte pumps van Carolina Herrera. De oorhangers bestaan uit citrien met diamanten.

Voor mooie scherpe foto's, klik hier.

Onderstaande screenshots komen uit dit filmpje van CasaRealTV.

Letizia, concert, slachtoffers, terrorisme, 12 maart 2015

Letizia, concert, slachtoffers, terrorisme, 12 maart 2015

Gisterenavond woonde koning Felipe en koningin Letizia de opera "El Público", ofwel "Het publiek", bij in Madrid. Letizia koos wederom voor een zwarte broek met daarop een zijde satijnen blouse met een watervalhals van Adolfo Dominguez. Ze combineerde het met pumps die veel bezoekers vast zullen herkennen: de ombre pumps van LODI.

De twee onderstaande screenshots komen uit dit filmpje van CasaRealTV.

Letizia, opera, el público, 13 maart 2015

Letizia, opera, het publiek, 13 maart 2015

Bronnen:
CasarealTV
EFE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 15 mrt 2015 - 14:24

Ik vind het heel leuk om Letizia te volgen omdat ik haar stijl heel mooi en verzorgd vind. Haar schoenencollectie zou ik zo over willen nemen!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 14 mrt 2015 - 23:19

De eerste met de jasjes vind ik niet zo ,beetje gewoon .
De jumpsuit daarentegen ,echt bijzonder ,zeker de sandalen , wow echt mooi en trend ,top !
De twee outfits daaronder ,stijlvol ,echt Letizia ,verzorgd tot in de puntjes.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 14 mrt 2015 - 17:21

De eerste outfits met de jasjes vind ik niet zo mooi, maar wauw wat ziet ze er gaaf uit in de jumpsuit en zwarte broek met de zwarte en de witte top! Trendy en stijvol!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 14 mrt 2015 - 13:13

Mooie, klassieke outfits! Alleen de jumpsuit vind ik niet zo, wel mooie kleuren maar de bovenkant is niet zo.. Maar verder goed gedaan!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 14 mrt 2015 - 12:06

Diverse mooie outfits en accessoires draagt Letizia; de outfit in de Madrileense Opera is schitterend ! Alle pumps van Lodi zijn heel verfijnd ! Chic ! !

afbeelding van amybb

amybb

zaterdag 14 mrt 2015 - 12:06

Jumpsuit vind ik echt superleuk! Ook weer is iets anders dan die blazers en andere pakken. De rode blazer gecombineerd met die blouse vind ik niet mooi staan. Het maakt me wel blij dat Letizia wat is met der haar heeft gedaan (gekruld bij concert bijvoorbeeld) zodat het maar niet zo recht naar beneden hangt.

afbeelding van Bea

Bea

zaterdag 14 mrt 2015 - 10:01

Fijn dat een Koningin zich inzet voor zeldzame ziekten! Ook Princess Mary zet zich daarvoor in en in België was vorige week prinses Astrid aanwezig op de Zeldzame ziekte dag! Zou ook fantastisch zijn als een Nederlandse Royalty dat deed!

afbeelding van Els

Els

zaterdag 14 mrt 2015 - 09:46

Alles even mooi en verzorgd. Wat wil je met zo'n figuurtje! Ze toont niet zo mager als in het verleden. Hopelijk blijft ze zo.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?