Koningin Mathilde was op donderdag 18 februari aanwezig bij een lunch die georganiseerd werd door vzw Markant. 

De Koningin droeg een bekende rok met gele top van Natan. Bij aankomst droeg ze er een zwarte mantel over heen.

advertentie

Gisteren ontving Koningin Mathilde de Belgische schrijfster Amelie Northomb in audientie. De Koningin droeg een donkerblauwe rok of broek, gecombineerd met een donkerblauwe blouse met donkerbruine en lila strepen. De ontwerper is nog niet bekend. Tips zijn welkom!

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 21 feb 2016 - 20:04

Mathilde ziet er van top tot mooi geschoeide teen prachtig uit ! Wat een verfijnde chic straalt ze toch telkens weer uit !

afbeelding van Paula

Paula

zondag 21 feb 2016 - 02:20

Het gele ensemble staat haar goed. Die rok is om te smullen! De blauwgestreepte blouse vind ik een stuk minder, is wel wat ouwelijk en lichte kleuren staan Mathilde echt beter.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 20 feb 2016 - 19:06

Wat een leuke outfits voor Mathilde. Dat geel maakt het gelijk een stuk vlotter. Hoop deze beide outfits vaker terug te zien. Zoveel mooier dan het saaie blauw.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 20 feb 2016 - 17:55

Gele top staat mathilde heel goed!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 feb 2016 - 16:46

Heeft iemand enig idee van welk merk de blouse zou kunnen zijn? Volgens mij is het geen Dries van Noten, althans, daar heb ik hem nog niet gevonden.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?