Gisterenavond reikte koningin Letizia de eerste Woman Awards uit aan drie vrouwen die zich volop inzetten om de samenleving te verbeteren. In de afgelopen periode zagen we haar wel eens met een fake bob, maar dit keer was het dan toch echt zo; Letizia verscheen met een kort geknipte bobline. Niet alleen dat gaf een ander beeld. Ze verscheen namelijk in een zwarte strapless jurk met kant, iets dat we niet vaak bij haar zien, en combineerde het met zwarte pumps van Prada en een nieuwe zwarte satijnen clutch van Roger Vivier. De wit gouden met diamanten oorhangers zijn van Yanes.

Bekijk een fotoserie via deze link.

Letizia, uitreiking Woman Awards, 20 april 2015

Letizia, toespraak, Woman Awards, 20 april 2015

Bovenstaande screenshots komen uit dit videoverslag van EFE die bij de uitreiking aanwezig was.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 22 apr 2015 - 10:07

Ik bewonder haar lef!!!
Maar mooi kan ik het niet noemen..
Dit kapsel maakt Letizia nog hoekiger en smaller dan ze al is..
En het is geen Boblijn- kapsel, want dan is de voorkant van het haar langer als de achterkant en dat kan ik bij Letizia niet opmerken.
Ik hoop echt dat Maxima dit niet doet, want ik vind het dunne haar niet zo storend meer nu de haarlengte wat langer is.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 22 apr 2015 - 01:57

Ik ben enthousiast. Wat een geweldig kapsel voor Letizia en wat een superkapper heeft ze. Daar kan menige kortharige Hollandse wat van leren: er zijn ook kappers met smaak en stijl! En gelukkig zijn er ook vrouwen die hun lijn in de gaten houden en oefeningen doen. Ik heb Letizia nog nooit met een hangbuik gezien.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 21 apr 2015 - 21:34

Ik kan een boblijn heel mooi vinden, maar ik vind deze bob haar gezicht nog hoekiger/scherper aftekenen en haar dus niet mooi staan.. de 'nepbob' die ze eerder had zag er veel zachter uit en vond ik dus mooier...

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 21 apr 2015 - 21:28

Geen idee waarom ze zo dun is.. Persoonlijk vind ik haar armpjes echt niet mooi, en "eng" is dan een woord dat ook bij mij opkomt.. Dus strapless zou ik niet zo snel doen, de Bob vind ik echt heel stoer dat ze dat durft te doen!
En over een jaartje is het waarschijnlijk alweer op schouderlengte.. Ik vind het wel pittig staan!

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 21 apr 2015 - 21:12

Ik vind haar er goed uitzien, ze is heel slank maar niet té dun in mijn ogen. In elk geval kijk ik hier met plezier naar, zonder bang te zijn dat ze te weinig eet ofzo. De bob staat haar mooi en is echt, voorzover ik zie. Leuk, ben benieuwd of ze dit zo houdt, want een nadeel lijkt me dat je het zo moeilijker kan opsteken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 21 apr 2015 - 20:30

Ik ben eerlijk gezegd niet weg van haar kapsel. Ik zag ook een foto van de achterkant, daar vond ik het niet echt recht zitten. Het staat pittig inderdaad, maar ik vraag me wel af hoe ze het gaat doen met tiara's. Ze heeft nogal stijl haar, en ik weet niet hoeveel er dan mee te beginnen is. Charlenes haar valt bijvoorbeeld veel soepeler, en dat lijkt me dan weer makkelijker, evenals Mathildes haar.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 21 apr 2015 - 20:20

Wel een schokeffect als iemand met zulk prachtig lang haar voor een kort kapsel kiest. Ik heb moeite om die keuze te begrijpen, omdat ik zelf helaas dun 'polletje piek'haar heb :-( Het staat haar heel pittig, en het past goed bij haar gezicht, dat zagen we al bij de nep-bob van een paar weken geleden. Met dit korte zwarte cocktailjurkje lijkt ze naar mijn mening echter iets te veel op Victoria Beckham. Maar wellicht ben ik positiever wanneer ze weer verschijnt in haar leuke zakelijke outfits en gewone jurken.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 21 apr 2015 - 19:54

Geweldig! Nooit gedacht dat deze altijd ingetogen vrouw zo onverwacht te voorschijn zou komen.
Al die lange haren van de dames word je toch ook wel een beetje moe.
Hoop dat velen haar voorbeeld zullen volgen!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 21 apr 2015 - 19:51

Hallo hofdame, Josine en Twor,

Net weer een hele sessie achter de rug om te kunnen reageren.
Als ik zo ongeveer drie dagen geen bericht stuur, moet ik op een heel omslachtige wijze een nieuw account aanvragen. Waarom?
Hebben anderen dit probleem ook?

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 21 apr 2015 - 20:26

Nee, daar heb ik geen last van...
Wat krijg je voor melding dan?

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 21 apr 2015 - 20:42

Dan open ik deze site, zoals altijd, en dan heb ik niet de mogelijkheid meer om te reageren. Het blokje "bericht" is niet meer zichtbaar en ik krijg het bericht waarin staat dat ik opnieuw moet inloggen. Dat doe ik dan ook wel maar elke keer moet ik een nieuw wachtwoord invoeren. Snap het ook niet...

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 21 apr 2015 - 20:53

Je kunt ook onder de blog inloggen.. En desnoods je wachtwoord laten onthouden..

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 21 apr 2015 - 21:02

Ga het de volgende keer zo proberen. Maar die vraag wordt mij, geloof ik, niet gesteld, of het wachtwoord moet worden onthouden.
Nou ja, anders verander ik het wachtwoord steeds maar, no problem.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 22 apr 2015 - 08:49

Ha Margreet, Josine is er mee aan de slag, ook met de melding die ik steeds krijg. Hopelijk is het binnenkort opgelost.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 21 apr 2015 - 20:25

Hallo Margreet, hm, dat herken ik niet. Wel had ik gisteren een andere melding, maar weet even niet precies meer wat er stond. Kan ook met een beheerdersfunctie te maken hebben, want ik had het toen ik wat wilde posten. Dat lukte uiteindelijk wel.

Krijg je een ergens een foutmelding of iets dergelijks? Kun je daar een screenshot van maken, als dat lukt? k Zal Josine even een berichtje doen, dan kan ze er naar kijken. Goed dat je het aangeeft!

afbeelding van Helene

Helene

dinsdag 21 apr 2015 - 19:05

Leuk kapsel!
Ik moest eerst even kijken of het Letitzia wel was, ze is erg qua uiterlijk veranderd! Positief!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 21 apr 2015 - 18:47

Wat is het toch een mooie vrouw. Het haar vind ik super zo, maar ik vraag me af of het echt afgeknipt is en toch niet weer een opgestoken bobline is. Hoe dan ook, het staat haar goed en ook het jurkje vind ik prachtig!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 21 apr 2015 - 16:27

Het jurkje vind ik leuk, maar zie ik liever bij iemand anders. Ik vind haar ook niet heel geschikt voor straplessjurken.
Haar kapsel vind ik erg gedurfd! Ik vond een faux-bob haar best leuk staan, maar nu het toch echt is, moet ik er wel aan wennen. Bij de faux-bob was alles nog wat voller van onderen, en dat waren we natuurlijk ook van haar gewend, door haar lange haar. Nu is het echt zo recht...

afbeelding van amybb

amybb

dinsdag 21 apr 2015 - 15:50

Het jurkje vind ik erg leuk, jammer dat ze haar haar kort heeft geknipt. Langer vind ik leuker bij der staan.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 21 apr 2015 - 14:43

Even een andere reactie ;-)
Wat jammer, dat ze haar haar eraf heeft geknipt. Nee dit vind ik niet mooi.
Zo liep ik in de jaren 80 ook rond.
Nee, erg jammer.
Maar ik kan me voorstellen dat ze haar haar heeft geknipt omdat het steeds dunner werd.
Mocht Maxima dit lezen: laat je haar gewoon lang hoor! Want dit vind ik niet mooi.
:-)

afbeelding van WA

WA

woensdag 22 apr 2015 - 11:34

Mee eens!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 21 apr 2015 - 12:41

Komt heel krachtig over die boblijn!

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 21 apr 2015 - 12:23

De bob staat haar prachtig maar juist omdat ze zo dun is past deze jurk niet bij haar. Bij fotomodellen zijn er inmiddels regels over een minimum bmi en dus aantal kilo's bij een lengte, maar Letizia zit daar ruim onder.
Elk figuur heeft kleding die prachtig en minder mooi staat. Bij Letizia is dat duidelijk straplesskleding die ze beter kan vermeiden. Daarentegen heeft ze prachtige benen.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 21 apr 2015 - 11:15

Wat een heerlijk fris en vlot kapsel! Past veel beter bij haar gezichtsvorm. Ik denk niet dat dit Maxima zou staan, hoewel de uiteinden wel bijgewerkt mogen worden. Dat zal er beter uitzien.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 21 apr 2015 - 11:09

En dat kapsel? Super! Staat haar erg mooi!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 21 apr 2015 - 11:09

Letizia is dun, Maria Teresa mollig en Máxima heeft piekhaar. Dingen waar over het algemeen weinig aan te doen is, maar je ernaar kleden/kappen is mijns inziens wel verstandig. Ik vind Maria Teresa er heel mooi uitzien en Letizia ook, alleen vind ik jurken met mouwen haar mooier staan omdat haar armen weinig vrouwelijk zijn :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 22 apr 2015 - 10:41

Josine dit is ook precies wat ik bedoel. Trouwens ik vind het een mooi kapsel. Weer eens iets anders.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 21 apr 2015 - 10:49

Dit kortere haar staat haar heel goed. Het puntige kinnetje wordt dan wat verzacht.Ik hoop niet dat Maxima hiervoor kiest want het zal haar absoluut niet staan.Ik meen ergens gelezen te hebben dat Letizia de laatste jaren heel bewust eet en weinig . Toen ze nog journaliste was was ze echt wel wat kilo's zwaarder. Dik zal ze wel nooit worden. Maar net als orchidee vind ik haar eng mager en inderdaad Maria Theresa te zwaar.Ik zie niet in waarom we niet mogen schrijven dat we haar armen erg dun vinden en haar rug niet mooi.Als ik Letizia zie denk ik altijd aan mijn eerste barbiepop met die stijve lange dunne benen en armen.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 21 apr 2015 - 19:12

Huh , mag je niet schrijven over dunne armen en lelijke ruggen ,wie zegt of schrijft dat ?

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 21 apr 2015 - 11:02

Van harte amen! Als Maria Theresa met deze jurk aan verschijnt zal ook niemand zich inhouden met het geven van commentaar.
Bovendien vind ik het apart dat er gezegd wordt 'ze is mager, nou ja, anderen zijn mollig'. Het super dunne figuur van Letizia is naar de andere kant toe te vergelijken met heel erg veel te dik, en niet met mollig.
De bob staat haar overigens prima.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 21 apr 2015 - 22:32

Ik vjnd haar niet te mager, maar goed, daar kunnen de meningen over verschillen. En je kan bepaalde kleding bij een bepaald figuur minder mooi vinden, maar om iemand dan 'eng' te noemen vind ik wel ver gaan... En wat me wel (eerder) heeft geirriteerd is dat ze ook ongelukkig werd genoemd. Ik heb geen foto kunnen vinden waarop ik vind dat ze er ongelukkig uit ziet. Volgens mij is dat een vooroordeel over hele slanke vrouwen (zoals dikkere vrouwen hoegenaamd allemaal gezellig zijn).

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 21 apr 2015 - 23:54

Merel, de bekende spijker!
En dan bedoel ik niet Letitia.
Maar de bekende spijker op zijn kop.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 22 apr 2015 - 21:27

:) Annetje!

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 21 apr 2015 - 09:53

@orchidee.
Ik zou je een goede raad willen geven .
Als er boven een log de naam van Letizia staat ,zou je hem niet aan moeten klikken .
Werkelijk iedere reactie van jou gaat over het figuur van Letizia ( eng ,griezel ,enz .)
Ten eerste bespaar je dan jezelf die " enge en griezelige " aanblikken die voor jou nogal schokerende zijn blijkbaar en ten tweede bedenk eens wat het voor haarzelf betekend om zo mager te zijn .
Net zo als er mensen zijn die strijden hun hele leven tegen overgewicht ,heeft Letizia waarschijnlijk moeite met het op peil houden van haar gewicht ,behoorlijk pijnlijk als je dan altijd jouw reacties leest Orchidee.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 21 apr 2015 - 09:44

Lef! En inderdaad: Maxima kan er een voorbeeld aan nemen. En ja dat mager... :kan ze waarschijnlijk niks aan doen. Weet ik uit ervaring.
Valt mij op dat er altijd vrij snel negatief over magere vrouwen wordt geoordeeld. Als Maria Theresa qua figuur eens een keer minder voordelig op de foto staan dan hebben we ook nier meteen een oordeel klaar over haar (over)gewicht.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 21 apr 2015 - 11:12

Mee eens, Elise1. Wie zijn wij om over iemands gewicht te oordelen :)

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 21 apr 2015 - 11:16

In principe klopt dat natuurlijk helemaal. Maar ja, wie zijn wij dan om een oordeel te hebben over kapsels? Over kleding? Waar eindigt het? We zouden makkelijk zeggen: Ze is wat te stevig om die jurk te dragen en haar heuppartij lijkt daar nog voller in dan hij is. Maar bij te dun mag dat dan niet?

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 21 apr 2015 - 09:12

Op ppe staat een reportage over deze prijsuitreiking.
Al op de eerste foto griezel ik van haar figuur, dus snel doorgeklikt. Maar de foto's van haar rug zijn helemaal erg. M.i. zou ze geen strapless moeten dragen.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 22 apr 2015 - 01:52

Tikje jaloers, Orchidee? Zelf vind ik haar prachtig en chic.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 22 apr 2015 - 09:20

Nee, waarom zou ik. Ik vind het eerder zorgelijk zoals zij eruit ziet.
Ik heb teveel en te vaak mensen gezien die problemen hadden met hun gewicht, zowel te dik als te dun. Ook heb ik mensen door hun te hoge of te lage gewicht zien overlijden.
Wanneer ik dan bepaalde dingen zie bij Lethitia, maak ik me zorgen.
Wanneer ze iets voller was, dan is ze nog steeds superslank, zou ze er m.i. wat gezonder uitzien.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 21 apr 2015 - 09:08

heel mooi bij letizia deze bobline ik vind het mooier dan dat lange haar het laat haar gelaat mooier uitkomen en verlengt haar wat ze wel kan gebruiken

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 21 apr 2015 - 09:02

Gaaf!
Zij durft, Letitia.
Nu onze Max nog, met haar polletje piekhaar stijltje.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 21 apr 2015 - 09:01

Wat een lekker fris kapsel! En heel mooi jurkje (en ja, ze is mager, nou en, anderen zijn mollig, ik vind haar prachtig, en ze straalt!).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?