Het staatsbezoek van Peru aan Spanje werd woensdagavond afgesloten met een receptie op het El Pardo paleis. Koningin Letizia herdroeg een little black dress van Felipe Varela. Het tule rugpand van de jurk is versierd met borduursel van bloemen. Ze combineerde het met een clutch van Hugo Boss en zwarte pumps van Prada. Om haar arm droeg ze een, al door haar veel gedragen, diamanten armband van Cartier.

Onderstaande screenshots komen uit dit videoverslag van de receptie dat CasaRealTV online plaatste.

Letizia, receptie, staatsbezoek Peru aan Spanje, 8 juli 2015

Donderdag reikte het koningspaar gezamenlijk de "Scholarships for Masters and Research Grants" uit. Daarna vervolgde ze hun dag met een bezoek aan Mediaset Spanje t.g.v. het 25-jarig bestaan van Telecinco. Koningin Letizia was gekleed in een beige leren jurk van Hugo Boss. Deze jurk debuteerde ze vorige maand op de laatste dag van het staatsbezoek aan Frankrijk. Ze combineerde het met dezelfde accesoires als destijds; slangenprint sandalen van Adolfo Dominguez en een struisvogel leren clutch van Mbu Bag.

Onderstaande screenshots komen uit deze video van het kanaal CasaRealTV.

Letizia, 25 jaar Telecinco, 9 juli 2015

Letizia en Felipe, 25 jaar Telecinco, 9 juli 2015

Bron: CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 11 jul 2015 - 09:51

Het zwarte jurkje is heel geraffineerd,,ze kan het hebben !! Leuk.
Het leren jurkje vind ik haar niet geweldig staan, waarschijnlijk door de kleur , het doet niets voor haar.
Haar kapsel weer steeds zo mooi verzorgd, het liefst zie ik het met de krullen ,staat toch minder streng.Ik blijf een fan van haar .

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 16:52

Het zwarte jurkje is echt stunning. De achterkant is prachtig geraffineerd, zonder dat het afbreuk doet aan haar koninklijke uitstraling. En ze kan het hebben. Prachtige sieraden en heel goed gedoseerd. Het jurkje heeft niet meer nodig. Haar make-up vind ik altijd zo perfect. Zou ze dat zelf doen? Het andere jurkje ook heel leuk en de schoenen ook hip. Alleen zijn ze denk ik voor haar postuur een beetje te grof. Ik ben een liefhebber van haar schoenencollectie.
En wat een mooi figuurtje heeft ze. Ik vind haar prima zo.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 10 jul 2015 - 16:39

W A U W wat super mooi. Het tweede jurkje zou ik zelf wel willen dragen. Ook prachtig haar en geweldige schoenen!

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 10 jul 2015 - 14:56

Dit is echt zo doordacht en super mooi !
Dag en nacht verschil met de NATAN jurkjes van de andere vorsten huizen .
Eenvoudig ,het lederen jurkje ,dezelfde kleur ong als de NATAN van Maxima gisteren ,wat een verschil !!!!
De een moet het hebben van de meest " gekke " hoeden ,handschoenen etc ,de ander is klaar met waanzinnig hippe schoenen en een mooi ! verzorgd kapsel .
Geen koninginnen vergelijken ,heeft geen zin ,ze zijn allebei anders ,ze dragen wat ze zijn of misschien willen uitstralen ,ik weet het niet .
Dit is in mijn ogen een echte MODE koningin
Gelukkig ,gelukkig is niet iedereen het met me eens ,zou zo saai worden -;!)

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 10 jul 2015 - 16:53

Ook ik vind haar subliem, grote klasse. Geraffineerd en sexy.
Stijlvol, less is more. Een enkel prachtig juweel. Geen protserigheid of gekunsteldheid.
En zij, kinderlijk? Verre van dat.
Nieuwslezeres geweest van een grote Spaanse zender. Reportages gemaakt enz enz.
Neen, een vrouw met capaciteiten. Ik ben blij voor haar dat zij die VN functie krijgt.
Terechte waardering !

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 17:02

Vind ik ook :)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 16:45

Ik wel, hoor Kate:)

afbeelding van marie28

marie28

vrijdag 10 jul 2015 - 14:50

Prachtige jurken, maar met 10kg erbij zou het fantastisch zijn . Zo mager dat het echte botten zijn en geen armen kan me. zeker niet bekoren ..... weinig vrouwelijk.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 10 jul 2015 - 16:16

Je mag haar best te mager vinden, marie28, maar 'echte botten en geen armen' vind ik niet erg respectvol uitgedrukt. Ik vind het net zoiets als het commentaar 'geen benen maar olifantspoten' bij iemand die aan de zware kant is... Dat zeg je toch ook niet mag ik hopen?

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 10 jul 2015 - 12:59

Ook ik vind de zwarte jurk met spectaculaire doorschijnende achterkant zeer geraffineerd staan. Zoiets is inderdaad voorbehouden aan slanke tengere vrouwen, bij hen staat dit elegant, als je wat meer rondingen hebt slaat het eerder door naar pikant. Ik vraag me wel af: hoe doet ze dat zonder bh? Die is niet te bespeuren, toch ziet het er van voren goed ondersteund uit (ik probeer het netjes te formuleren). Zouden er een soort voorgevormde cups in de jurk zitten zoals bij sommige badpakken?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 14:07

Helemaal eens Imke, dit is juist mooi omdat ze tenger is!

Er zijn ook plak bh's in de handel: cups die je opplakt. Werkt alleen als er niet al te veel omhoog te houden is (ik druk me omzichtig uit).

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 10 jul 2015 - 15:00

Ha ha precies ja, ik heb het ook eens geprobeerd....

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 10 jul 2015 - 14:29

Weer wat geleerd ;-) Een 'blote' jurk zonder bh/ondersteuning kan ook wel bij vrouwen met kleine borsten, maar dan krijg je toch meer het flower power-/Indiajurk met sandalen-effect. Hier zie je subtiel ondersteunde 'curves' (dat denk ik tenminste), wat het extra geraffineerd maakt.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 10 jul 2015 - 12:51

Wat een schitterende stijl heeft ze toch. Klasse steeds weer!

afbeelding van kimmy

kimmy

vrijdag 10 jul 2015 - 12:42

Ik vind beide jurken prachtig en spannend. Het zwarte jurkje lijkt zo eenvoudig voor en dan zie je de achterkant...beeldschoon! De lederen jurk is heel stijlvol, het model en de kleur flatteert haar en de combinatie met de dierenprint schoenen is gewaagd, maar smaakvol.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 10 jul 2015 - 12:30

Wow, wat een gewaagde achterkant van het zwarte jurkje. Ik houd hier wel van, de eenvoud aan de voorzijde en dan een achterzijde waar je steil van achterover slaat. En dat bij een koningin, dat durven Maxima en Mathilde toch niet met hun Natan jurkjes.
Maar zij hebben er het figuur ook niet voor. Zo zie je maar, tenger en super dun heeft ook zijn voordelen.

afbeelding van WA

WA

vrijdag 10 jul 2015 - 14:49

Ja, daar viel ik zeker ook steil van achterover. Maar dan op een andere manier dan bedoeld wordt.... Ik vind het juist een soort van afbreuk doen van het koninklijk zijn. Te bloot, zeg maar. Er kan wel een kanten laagje overheen zitten, maar 't mij wat te transparant.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 17:01

En als een prinses of koningin een avondjurk draagt met blote rug of een strapless jurk. Doet dit dan ook afbreuk aan het koninklijk zijn? :)

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 12:27

Het gekrulde haar, een eenvoudig maar geraffineerd jurkje of pakje (het prachtig getailleerde witte pakje van deze week, het leverkleurige leren jurkje en het zwarte jurkje van vandaag), een grote zonnebril, spannende hoge hakken en een enkel mooi juweel. Loei sexy (en als ik de blikken van Felipe zo zie, vind hij dat ook ;)). Een stijlicoon in de dop.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

vrijdag 10 jul 2015 - 13:33

Ze ziet geweldig uit! zowel de super mooie zwarte jurk met toebehoren als de lederen jurk! Ook die prachtige bijpassende tas, schoenen en sieraden! Ik vind haar een prachtvrouw met soms een afstandelijke uitstraling. Maar dat ligt denk ik in haar aard en karakter!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 10 jul 2015 - 12:09

Heel fraai. En heel erg koninklijk, vooral omdat ze zo bescheiden is. Eenvoud siert de mens zullen we maar zeggen.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 10 jul 2015 - 17:31

ik vind Letitia helemaal niet bescheiden weet je nog toen ze pas prinses was en tegen Filipe zei" laat me nu uitspreken " terwijl alle camera's op hen gericht waren ik vind haar juist zeer assertief

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 10 jul 2015 - 12:03

Het is maar weinig keren dat ik denk: het geheel staat Letizia zo enig. Het zijn óf haar armen die knokig zijn en onbedekt, of de outfit vind ik haar niet staan (te fletse kleuren zoals wit of zoals hierboven, leverkleurig) etc. Het zwarte jurkje met de doorschijnende achterkant is erg, erg mooi, maar dan heeft ze weer die plompe schoenen eronder aan. Met mooie schoenen ziet het er heel goed uit. Maar het gaat allemaal nét. Die oorbellen uit de link zijn prachtig overigens.
Ik denk dat ik haar niet koninklijk vind overkomen omdat ik haar kinderlijk vind. En te schuw. Overigens is haar make-up altijd voortreffelijk.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 10 jul 2015 - 12:39

Ik begrijp wel wat je met "kinderlijk" bedoelt.
Ze komt af en toe heel verlegen over, pakt regelmatig de hand van haar echtgenoot, lijkt erg op hem te steunen.
Niets mis mee, maar toch.....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 10 jul 2015 - 13:29

Ik herken wel een beetje wat je bedoelt, maar naar mijn gevoel is Letizia pittiger dan dat wij denken :) Ik ben dan ook erg blij met haar nieuwe functie bij de VN. Hopelijk komt dat haar imago ten goede :)

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 10 jul 2015 - 12:17

Ik zie absoluut niet wat er kinderlijk is aan Letizia. Dat ze tenger gebouwd is, nee toch? Dat zou nogal een belediging zijn voor iedereen die niet zo uit de kluiten gewassen is als de gemiddelde Hollandse vrouw. Er is niets kinderlijks aan haar verschijning, ze kleedt zich juist zeer vrouwelijk en ladylike, en ook makeup, haarstijl en accessoires zijn het tegendeel van kinderlijk te noemen. Bij kinderlijk zie ik een volwassen vrouw voor me die in snoezige jurkjes met ruches loopt, vrolijk gekleurde clipjes in haar haar draagt en een Hello Kitty-tas om de schouder.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 10 jul 2015 - 16:41

Helemaal met Imke eens.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 10 jul 2015 - 13:20

Ik vind haar kinderlijk overkomen. Niet sterk maar bedeesd. Het is niet haar uiterlijk maar haar uitstraling waardoor ik dat voel. En dat heeft niet zoveel met kleding te maken.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jul 2015 - 12:32

Kinderlijk? Ik vind haar enorm sexy!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 10 jul 2015 - 11:57

Wow! Allebei echt voor 100% mijn smaak. Die zwarte jurk, ongelooflijk gewoon!

afbeelding van WA

WA

vrijdag 10 jul 2015 - 14:42

Brr! Allebei echt voor 100% niet mijn smaak.. :-)

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 10 jul 2015 - 11:55

Het zwarte jurkje vind ik leuk, juist omdat het zo bedrieglijk geraffineerd is. Schitterende armband draagt ze.
Het leren jurkje vind ik niet mooi. Dat is niet mijn smaak. Ook al houd ik wel van leer. Maar waarschijnlijk komt dat door de ( saaie) kleur. Het maakt haar erg flets. De schoenen vind ik wel leuk.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 10 jul 2015 - 11:48

ik vind dit geen mooi kleedje voor Letitzia ze staat niet met dit model

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?