Vandaag (19 juni) onderscheidde het Spaanse koningspaar achtendertig burgers voor hun persoonlijke betrokkenheid en maatschappelijke bijdrage met de "Order of Civil Merit" in het Koninklijk Paleis te Madrid. Koningin Letizia droeg een jurk met wijd uitlopende rok van Felipe Varela die ze voor het eerst droeg tijdens het kennismakingsbezoek aan Frankrijk op 22 juli 2014. De jurk heeft een champagne kleurige band in de taille en is aan de onderkant van de rok bewerkt met bloemen. De sandalen zijn van Magrit. De oorhangers staan op naam van het Spaanse TOUS.

Na de uitreiking kregen koning Felipe en koningin Letizia en lunch aangeboden van het oud-koningspaar Juan Carlos en Sophia. De lunch was t.g.v. het eerste jaar van Felipes koningsschap; een jaar geleden vond de eedaflegging plaats.

Letizia, Felipe, Order of Civil Merit, 19 juni 2015

Letizia, Order of Civil Merit, 19 juni 2015

Bovenstaande screenshots komen uit dit videoverslag van CasaRealTV.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 21 jun 2015 - 10:30

Prachtig als altijd. En die oorbellen zou ik ook wel willen hebben.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 20 jun 2015 - 21:19

Mooie jurk maar de kleur is inderdaad te flets voor haar. Verder tip top.
Alleen snap ik niet wat er mis is met haar knieën!!. Die mogen toch gezien worden!!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 20 jun 2015 - 14:16

Prachtig in een woord .
Dit spreekt mij veel meer aan ,klasse ,perfectie ,Koningklijk,modern ( haar schoenen zijn altijd : wow)
Maar Litizia heeft ook eigenlijk geen toeters en bellen nodig ,ze heeft uiterlijk en innerlijk al genoeg uitstraling .
Hier komt een koningin ,en niet een glimmende jurk ,neppe ketting of clownske mond ,dat heeft deze koningin niet nodig .
Ze heeft inhoud mi ,dat straalt ze ook uit ,zij is de vrouw van DE koning ,en dat is wat anders dan op de achtergrond willen blijven .
Maar smaken verschillen ,ook in karakter ,het een spreekt je meer aan als het andere .
Ik heb zeker waardering voor het werk en vrolijke gezicht van de Nederlandse koningin ,maar terecht werd ze vorige week in Zweden de bling bling koningin genoemd ,mijn voorkeur gaat in kleding stijl daar niet naar uit .

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 20 jun 2015 - 17:19

Kate@ Jammer genoeg ben ik het helemaal met jou eens!

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 20 jun 2015 - 00:02

De jurk is mooi, alleen is de kleur veel te flets voor haar. Ook de grote halsopening, zo helemaal kaal, vind ik niet mooi. Hier zou een sieraad zeker niet misstaan.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 19 jun 2015 - 20:51

de bovenkant van de jurk vind ik zeer mooi maar de rok minder die bloemetjes vind ik zo tuttig zou beter gewoon effen geweest zijn

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 19 jun 2015 - 20:15

Ik vind eigenlijk alleen de tas geslaagd. De jurk heeft een fletse kleur, Letizia valt er in weg. En ze is al zo petite. Het lijkt wel alsof ze haar best doet om onzichtbaar te zijn. Als ik het vergelijk met Maxima, dan heeft deze het tegenovergestelde: duidelijk aanwezig in kleur, kleding en houding én mimiek. Letizia is voor mij het andere uiterste. Zo jammer.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 19 jun 2015 - 20:31

Letizia heeft voor mij wel duidelijk présence, maar dan op een ingetogen manier. Niet te vergelijken met Máxima, ze is ook een heel ander type.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 19 jun 2015 - 20:28

Bijna perfect, maar wel jammer dat je de knieën ziet (op foto's van de link), dat doet echt afbreuk aan het beeld. Verder ongelooflijk elegant, de eenvoud, ingetogen kleuren en vrouwelijke belijning.
Ik heb al eerder gezegd - en dat valt me hier weer op - dat een wijde rok die boven de knie eindigt minder charmant is dan een smalle rok boven de knie. Hoe dat precies komt weet ik niet, op een of andere manier worden de knieën veel meer benadrukt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?