Het Spaanse koningspaar ontving maandag de president van Roemenië en zijn vrouw voor een lunch op het Koninklijk Paleis te Madrid. Koningin Letizia herdroeg een witte one-shoulder jurk met een wit bewerkte blazer van Felipe Varela. De jurk debuteerde ze in 2009 en hebben we in de daarop volgende jaren meermaals in de zomer voorbij zien komen. Ze combineerde het met gouden sandalen van Magrit en clutch van Felipe Varela.

Felipe en Letizia, ontvangst president Roemenië, 13 juli 2015

Letizia, ontvangst en lunch, president Roemenië

Bovenstaande screenshots komen uit dit videoverslag die EFE van het ontvangst maakte.

Vanochtend brachten koning Felipe en koningin Letizia een bezoek aan de General Air Force Academy in San Javier. Koningin Letizia was gekleed in een roze met rode jurk uit de voorjaarscollectie 2011 van het Spaanse Uterqüe. We zagen deze jurk voor het laatst op 24 juli 2012. Ze combineerde het met een metallic ceintuur en sandalen. De struisvogelleren clutch is van Mbubag en oorhangers van Folli Follie.

Onderstaande screenshots komen uit deze video van het kanaal CasaRealTV.

Letizia, General Air Force Academy, 14 juli 2015

Bron:
EFE
CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 jul 2015 - 11:17

Ik vind beide outfits heel mooi, maar mijn voorkeur gaat uit naar de tweekleurige jurk. Heel apart. De schoenen vind ik hip. Leuk dat de schoenen mooi matchen met de ceintuur.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 15 jul 2015 - 17:04

Het witte jurkje vind ik geweldig, de gouden sandalen ook. En de rood-roze jurk qua kleuren en model ook. Maar die brede metallic riem... ik krijg er een jaren'80 vibe van. En dat is niet best.

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 15 jul 2015 - 10:10

Wat een gaaf jurkje met die 2 kleuren. Mooie riem en lekker hippe schoenen, helemaal goed!

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 14 jul 2015 - 22:47

Ze ziet er heel mooi uit maar de schoenen zijn niet mijn smaak. Op de een of andere manier vind ik die ook minder passen bij de jurk mèt jasje dan bij de jurk zonder jasje. Misschien omdat ze zo hoogzomers zijn?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 14 jul 2015 - 21:39

Gaaf jurkje met die 2 kleuren! Mooie riem ook!

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 14 jul 2015 - 20:37

Ik vind dat jurkje van de echtgenoot Roemeense President, Mw. Carmen Iohannis zo mooi wat ze droeg in Spanje bij lunch met Felipe en Letizia. Ook gave schoenen. Ook Letizia zag er in het wit mooi uit.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 14 jul 2015 - 19:50

mooi de witte jurk met vest ook het kleedje de schoenen vind ik supermooi ze verlengen het been ik zou ze direct willen hebben

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 14 jul 2015 - 18:19

Prachtig wit jurkje. Zonder jas nog mooier, maar ook wel eens leuk het mét colbert te zien. De rode jurk is eenvoudig maar leuk. Wat maakt een waaier toch het koninklijke verschil....

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 14 jul 2015 - 18:06

De witte jurk (zonder het jasje) staat haar heel mooi. Met oorbellen en schoenen: mooi plaatje hoor (getailleerd ook: joepie!). De tweekleurige jurk vind ik minder: ik vind de grote, zilverkleurige riem geen succes en de vorm van de rok ook niet. Het mag dan design zijn, ik had dit niet gekozen.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 14 jul 2015 - 20:42

Bij nader inzien vind ik het witte jurkje zonder het jasje haar héél erg mooi staan. Die pasvorm is zoooo goed. Dan die mooie oorbellen, geen verdere accessoires, sprekende schoenen: tóp gewoon. (Dit omdat ik vaak zo kritisch ben op Letizia.)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?