Op twee februari reikte het Spaanse koningspaar gezamenlijk de "Gold Medals of Merit in Fine Arts 2013" uit. Koningin Letzia droeg een auberginekleurig mantelpak van Hugo Boss die we vorig jaar in september voor het eerst zagen tijdens een driedaagse trip naar New-York.  

De blazer combineert ze ook wel eens met een auberginekleurige top en grijze broek. Dit keer combineerde ze het met een blouse van Hugo Boss, een clutch van het Spaanse merk Magrit en de Debra pumps van LODI.

Onderstaande screenshots zijn van CasarealTV en via deze link te bekijken. Voor een fotoserie, klik hier.

Letizia, uitreiking, gold medals, fine art, 2 februari 2015

Letizia, close-up, 2 februari 2015

Letizia, gold medal, merit, fine art, februari 2015

Letizia, uitreiking, gold medals, art, 2 februari 2015

Gisteren ontvingen koning Felipe en koningin Letiza de bestuursleden van de stichting Koninklijk Theater. Letizia droeg een wollen jasje van Felipe Varela, grijze kokerrok van vermoedelijk Hugo Boss en suède pumps van Magrit. De oorhangers zijn van Links of London.

Een aantal foto's zijn via deze link te bekijken.

Vandaag was koningin Letizia, als voorzitter van de Spaanse vereniging tegen Kanker, aanwezig op het Forum Against Cancer. Ze droeg een zwarte blazer en witte blouse van Hugo Boss en combineerde het met een zwarte clutch van UTERQÜE en dezelfde oorhangers als een dag eerder van Links of London.

De beelden van hieronder komen uit deze video van CasarealTV. Via deze link is een duidelijke fotoserie te bekijken.

Letzia, forum against cancer, 4 februari 2015

Letzia, toespraak, forum against cancer, 4 februari 2015

 

Bron:
CasarealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 09 feb 2015 - 18:31

Ik zie haar het liefst in een mooie, beetje sprookjesachtige avondjurk. Haar "dag"-kleding vind ik uitermate saai en truttig. Okay, het past altijd goed enz. maar spreekt mij totaal niet aan. Ik houd (bij koninginnen) meer van flamboyant, uitbundig, kleurig, verrassend en zeker ook van chic maar aub niet zo saaaai.... Het is voor mij bij Letizia net als bij Kate: op zich mooie vrouwen maar ze kleden zich meestal zo oubollig.
En het is inderdaad niet zo dat heeeel slank gemakkelijk is. Heb jaren moeite gehad passende kleren te vinden. Op de meisjesafdeling, dat lukte, maar ja, dat wil je toch ook niet meer op mijn leeftijd...

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 08 feb 2015 - 14:16

De kleding van letitzia is vaak erg zakelijk, maar altijd keurig en het staat haar goed (alleen de blouses onder een pak zitten niet altijd goed vind ik). Het is niet altijd mijn smaak, een koningin hoeft er wat mij betreft niet uit te zien als een zakenvrouw, liever als een koningin. Iets meer jurkjes en hoedjes, wat minder zakelijke pakken.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 07 feb 2015 - 20:11

Dat draagt zeker bij aan haar classy uitstraling, en is op zich al een plezier om naar te kijken. Maar ik vermoed ook dat zij het wat de pasvorm betreft wel makkelijker heeft dan gemiddeld met haar modellenfiguurtje; wie weet is zij zo'n geluksvogel bij wie alles wat ze aantrekt meteen goed zit. Wat overigens niets afdoet aan haar oog voor kwaliteit natuurlijk.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 06 feb 2015 - 07:33

Mag ik deze oproep doen aub ? Sedert de creatie van de "zustersite" Mode Mathilde valt het me op dat er weinig reacties op staan. Dus een warme oproep aan allen om ook Mathilde verder met een kritisch oog te bekijken en van commentaar te voorzien. Er staan al meerdere activiteiten op die site : Mathilde in de opera, Mathilde in het UZ, Mathilde op de nieuwjaarsrecepties, Mathilde op bezoek, Mathilde en de diplomaten. Voor alle duidelijkheid, ik doe deze oproep uit vrije wil en werd door niemand gevraagd om dit te doen . Ik hoop dus dat niemand hieraan aanstoot zal nemen.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 05 feb 2015 - 16:34

Ik vind haar er erg netjes uit zien. Misschien een tikje zakelijk, maar dat vind ik niet erg. Ze ziet er keurig en verzorgd uit en ik vind dat onze koningin daar wel eens beter naar kan kijken.
Ze komt misschien een beetje schuchter over, maar ik denk dat Letizia een heel leuke vrouw is.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 05 feb 2015 - 09:22

Ben ik de enige die geleerd heeft dat een bloes met blinde sluiting niet half open gedragen hoort te worden?
Dat vind ik echt geen gezicht.
Ik vind haar altijd erg schuchter overkomen, altijd met dat handje naar haar man zoeken.
Ze is meestal goed gekleed, maar straalt in mijn ogen niets uit.

afbeelding van Josephine

Josephine

zaterdag 07 feb 2015 - 13:10

Idd orchidee dat viel mij ook op, met jou eens.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 05 feb 2015 - 09:14

ik begrijp haar sobere stijl ivm de bezuinigingen in spanje en dan doet ze het goed want het is toch presentabel
maar om naar te kijken hou ik van meer pit ook al is het niet perfect maar het vermaakt meer en maakt nieuwsgieriger
toch denk ik dat ze niet zo rustig zijn vanbinnen maar zeer gestresseerd met al die druk
maxima uit haar natuur meer denk ik

afbeelding van Hofdame

Hofdame

donderdag 05 feb 2015 - 09:08

Leuk om alle verschillende meningen te lezen :). Was bij het maken van deze post al erg benieuwd wat jullie van de outfits zouden vinden, omdat het allemaal rustige, 'saaie' of zakelijke outfits zijn.
Zelf vind ik niets mis met deze outfits voor deze activiteiten, maar vooral de laatste twee outfits ben ik niet weg van. Haar (zakelijke) broekpakken en mantelpakjes ben ik zelden weg van. Al ligt het er ook aan hoe het gecombineerd is qua accessoires en kapsel.
Een broekpak wat ik wel prachtig vind (mede door de hele look incl. opgestoken kapsel) is: http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=29-01-2015%20Madrid en het volgende mantelpakje (al vind ik die door de kleur en de sierranden veel minder zakelijk): http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=15-01-2015%20Madrid
Haar (cocktail)jurken vind ik vaak te gek! Hoop hier in de toekomst ook nog posts over te schrijven en over nog meer onderwerpen natuurlijk. Suggesties mogen altijd ingestuurd worden :)!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 07 feb 2015 - 13:34

De post is erg leuk om te kijken / lezen .
De dochters van Letizia zijn behalve ontzettend mooie kinderen ook nog eens super goed gekleed mi.
Aan het uiterlijk kan je niets veranderen ,maar aan je uitstraling wel .
Loshangende gekamde haren ,sportief gekleed als het kan.,netjes als het moet .

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

donderdag 05 feb 2015 - 11:21

Ik ben met jou eens dat vaak haar avond- of cocktailkleding er prachtig uitziet. Ook door haar petite figuur krijgt ze dan iets feeërieks. Ik geniet ook echt van de merkbare liefde tussen haar en Felipe. De outfits zijn dan vaak wat zakelijk maar zitten haar goed en dat maakt het verzorgd en gekleed. Spreekt mij wel aan.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 05 feb 2015 - 08:31

Precies Wilma ,zo ervaar ik het ook .
Dat vind ik ook van Mathilde ,zij beide hebben bij lange na zoveel" goodwill" niet als in Nederland .
En Sofia ,mijn oma zou zeggen over Letizia " wat een mooi bescheiden meisie die niet zo alle aandacht nodig heeft "
Dus ......zelfs oma's verschillen in smaak .....

afbeelding van pruts

pruts

donderdag 05 feb 2015 - 09:41

Ook ik vind L. er bijna altijd erg goed uitzien. Met haar figuur kan je juist dit soort mantelpakken goed hebben. Dat het wat zakelijk over kan komen, vind ik geen punt, ze is immers aan het werk. Ook prettig dat ze niet de hele dag (als er camera's aanstaan) heel hard en overdreven lacht....... en behangen is met bling...... Een beschaafde, mooie vrouw, die niet schreeuwt "kijk naar mij....ik ben de koningin"

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 05 feb 2015 - 08:14

Wilma ik ben het met je eens .

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 05 feb 2015 - 00:22

Een prachtige koningin met zeer veel waardigheid en daar houd ik van.
Geen toeters en bellen,maar vooral waardig en toch toegankelijk.
Een vrouw,die zich,ondanks het strenge Spaanse protocol een plaats heeft weten te verwerven,die volgens mij....staat als een huis.
Maxima kan dan nog zoveel stralen.....ik ben het een beetje kwijt,vind haar zeer onvoorspelbaar en sterk wisselend,soms snap ik er helemaal niets meer van...
Letizis straalt rust uit en persoonlijk voel ik mij daar goed bij.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 04 feb 2015 - 21:45

Letizia spreekt mij ook totaal niet aan. Altijd netjes.Mijn oma zou zeggen"Er zit reuk nog smaak aan het kind"

afbeelding van Linda_s

Linda_s

donderdag 05 feb 2015 - 10:55

Mijn oma zou zeggen "Er zit geen sjeu an" ;)

afbeelding van Rietje

Rietje

woensdag 04 feb 2015 - 21:16

Het is keurig netjes, niets op aan te merken, maar daarom voor mij erg saai. Ik ben eigenlijk nooit benieuwd wat Letizia nu weer aan heeft, want het is bijna nooit verrasend. Daarentegen, als ik weet dat Maxima iets op de agenda heeft staan ben ik benieuwd wat ze die dag voor kleding gaat dragen. Ik vind Maxima veel spannender gekleed. het is elke keer weer anders. Letizia ziet er toch vaak hetzelfde uit. Een broekpak of een strak rokje met blazertje en blouse. Ze heeft wel een mooi gezicht met mooie ogen en mooi haar.

afbeelding van Annetje

Annetje

woensdag 04 feb 2015 - 20:16

Tja, ze blijft een rasechte journaliste.
Ook in haar kleding.
Ik houd ervan.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 04 feb 2015 - 20:05

Het auberginekleurige mantelpak staat haar prachtig, net als de bijpassende makeup en oorbellen. Maar het blijft, ondanks de mooie kleuren en stoffen (ook van de blouse en accessoires), wel een combinatie met een vrij zakelijke uitstraling. Hier in Nederland gaan leden van de koninklijke familie bij een evenement in de culturele sfeer graag ook een beetje artistiekerig gekleed, ze proberen er iets feestelijks van te maken. Dat vind ik persoonlijk wel leuker dan een mantelpak bij zo'n gelegenheid.
De overige looks van Letizia vind ik eerlijk gezegd nogal saai.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 04 feb 2015 - 19:48

Het is zo minimalistisch en zakelijk dat het weer saai wordt..... En omdat ze zo 'recht' van figuur is heeft het bijna iets androgyns (als je begrijpt wat ik bedoel). Terwijl de basis perfect is, goede kwaliteit, goede pasvorm, mooie rustige kleuren. Juist haar in losse krullen of een sjaaltje/sjaalkraag geeft het iets meer vrouwelijke curve als het ware....

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 04 feb 2015 - 19:24

Niks op aan te merken, maar het heeft ook weinig 'spannends'. Een leuke/mooie broche had ik erg leuk gevonden, want ik vind het toch wel erg stijfjes...

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 04 feb 2015 - 19:02

Het zijn prachtige goedzittende pakken in mooie teinten. Naar mijn smaak is het vaak wat te zakelijk, zo ook vandaag. Ze zou zo naar vergadering van een bank kunnen. Neemt niet weg dat het nooit ordinair is en altijd stijlvol met gestyled haar en bescheiden accesoires en dat is een groot compliment waard. Ik zie haar dan ook best graag.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 04 feb 2015 - 18:52

Echt een heel mooi pak, maar wat Letitzia ook aantrekt, Letitizia spreekt mij totaal niet aan. Maar het pak blijft mooi, Boss heeft over het algemeen mooie kleding als je van city chique houdt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 04 feb 2015 - 18:48

Dit zijn niet mijn favoriete outfits... Ik vind het altijd een beetje tuttig staan. Misschien mooier met een shirt of truitje met iets rondere hals. De kleuren vind ik prachtig!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 feb 2015 - 18:33

PRACHTIG!! En dan nog in een heel mooie kleur. Wat een mooi lijntje heeft ze toch. :) Ze ziet er perfect uit. Dat mag gezegd worden.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 04 feb 2015 - 18:29

Tjonge wat staat aubergine haar prachtig !
Schitterende pak .
En de make up is erg mooi ,dezelfde tint oogschaduw en lipstick.
Het model die het draagt met een zwarte blouse en panty is nog mooier ,zakelijk en winters .
Ze ziet er perfect uit misschien de kapper een ticket naar Holland aanbieden?
Het grijs met zwart vind ik ook wat minder ,ze kan meer hebben .

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 04 feb 2015 - 19:05

Wat een prachtig getailleerde blazers heeft ze toch aan.. Kleding zit altijd perfect.. Maar ja wat wil je met zo'n lijntje..
Warme kleuren staan Letizia super zoals dat paars/ bordeauxrood.
Ik vind het alleen jammer dat ze er een blouse onder aan heeft, komt een beetje tuttig over..
En ik vind zwart/ grijs wel een beetje verkeerde kleur voor een blazer met pantalon, het komt zo zakelijk over voor een koningin.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?