Koningin Letizia houdt regelmatig bijeenkomsten met de AECC, een Spaanse vereniging tegen kanker. Afgelopen maandag vond er weer een vergadering plaats in het hoofdkantoor van de organisatie waar de koningin als erevoorzitter ook ditmaal bij aanwezig was. Letizia's outfit bestond uit een azuurblauw jasje van Mango met een nieuwe blouse en donkerblauwe broek van Hugo Boss. Ze combineerde het met haar donkerblauwe pumps en een zakelijke tas van Hugo Boss. De oorhangers zijn van Links of Londen.

Voor een kijk op de gehele outfit kan je hier terecht.

Letizia, vergadering, aecc, 4 mei 2015

Bovenstaand screenshot komt uit deze video die CasaRealTV op hun kanaal plaatste.

Vandaag was het Spaanse koningspaar bij de uitreiking van de Koning van Spanje Internationaal Journalistiek Awards in het Matadero Cultureel Centrum te Madrid. Koningin Letizia herdroeg een beige trenchcoat met een dubbele knoopssluiting die op de kraag en manchetten is versierd met stenen. Ze debuteerde hem vorig jaar tijdens de opening van ARCO 2014 op 20 februari. Letizia combineerde het met een bordeaux envelop clutch en beige pumps. 

De onderstaande screenshots komen uit deze video van het kanaal CasaRealTV.

Letizia, journalistiek, prijsuitreiking, 7 mei 2015

Letizia, prijsuitreiking, journalistiek, 7 mei 2015

Bronnen:
CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van dijksite

dijksite

zaterdag 09 mei 2015 - 14:40

Prachtig jasje. Heb al even gekeken of het nog te koop is, maar helaas!! Zou ik zo in mijn kast willen. De trenchcoat overigens ook. Misschien nog sprekender als haar clutch, schoenen en riem in één contra kleur ( kleur van de kraagversiering ) zouden zijn

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 09 mei 2015 - 14:56

Heb je voor het jasje al gekeken bij mango outlet of op ebay of fashion- vintagecom van het tijschrift glamour nl? Niet de moed opgeven als je door blijft zoeken vind je het wel ergens.

afbeelding van hanneke

hanneke

vrijdag 08 mei 2015 - 17:46

Ik vind dit soort jasjes (de blauwe van Mango) altijd super! En haar kapsel is echt geweldig!

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 08 mei 2015 - 16:45

Prachtig gekleed, altijd haar eigen stijl en goed bij elke gelegenheid.
Ik snap niet waar bovenstaande discussie plotseling vandaan kwam, maar ik vind het onfris en BENEDEN ALLE PEIL!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 mei 2015 - 21:44

Stijl, de opmerking waar dit over ging is inmiddels door Josine verwijderd. Begrijpelijk dat je niet snapt waar het over gaat, probeer het maar te laten rusten als je kunt/wilt.

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 08 mei 2015 - 17:06

Stijl, daar is al het 1 en ander over gezegd. Beter zoals TWoR zegt: negeren. Zeker als je niet snapt waar bovenstaande discussie vandaan kwam. Bovenstaande zijn namelijk "reacties op" geweest.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 08 mei 2015 - 14:39

Dit kapsel past echt veel beter bij haar, helemaal eens met degenen die dat hierboven ook al schrijven. Ik zou het ook weleens in grove slagen, met wat meer volume willen zien. Ze (nou ja, de kapper) kan denk ik best veel met deze lengte.

Vooral de trenchcoat/robe manteau vind ik haar erg mooi staan. Helemaal in haar eigen zakelijke stijl, maar door de versiering op de kraag, de glans, en de aangezette ogen en rode lippen ook echt feestelijk.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 08 mei 2015 - 13:40

Het nieuwe korte kapsel vind ik echt een gouden greep, en vreemd genoeg lijkt haar tengere figuur daarmee veel meer in balans dan met het lange haar. Het beige van de trenchcoat-jurk 'doet' niet veel voor haar, maar wat is zij tot in de puntjes gestyled !

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 08 mei 2015 - 13:28

Juist deze beige mantel vind ik knap gestyled ,daar is zoooo over nagedacht !
Geen sieraden ,omdat de kraag vol met stenen zit en Letizia klein en tenger is .
De kleur kan ze ZO heel goed hebben ,lekker hip koppie met donker haar ( ik vind het nog steeds een super Bob!) en de lipstick wat meer aanwezig dan normaal ,wat zwaarder opgemaakte ogen ,ze komt er in mijn ogen heel goed mee weg ,koningin anno 2015.
En eigenlijk vind ik haar figuur er perfect in uit komen ,natuurlijk ze is klein en tenger ,maar dan zo'n uitstraling ,wow !

afbeelding van Helene

Helene

vrijdag 08 mei 2015 - 13:20

wauw wat een mooi jasje!!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 08 mei 2015 - 12:38

Hele leuke, frisse outfit en een enig jasje. Door de broek lijkt ze minder dun. Ik zou haar wel eens willen zien met haar haar naar achteren geborsteld, dus dat het niet strak langs haar gezicht valt. Hoe zou dat haar staan?

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 mei 2015 - 11:18

De kleur beige doet idd niet veel voor haar. Ik vind beige sowieso een moeilijke kleur en staat maar weinig mensen echt goed. Maar misschien lijkt dit zo omdat ik weinig of niets met beige heb. Kwestie van smaak zullen we maar zeggen. :)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 mei 2015 - 11:08

Wat een leuk en trendy jasje, zeker op jeans. Mooie tas en hippe zonnebrilen oorbellen. De trenchcoat vind ik super, alleen heb ik weinig met beige. De kraag vind ik apart. Dit kapsel blijkt een goede keuze.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 mei 2015 - 11:05

Josine heeft de post aangepast. Het lijkt me goed om over te gaan tot de orde van de dag. Oftewel, vertel maar gewoon wat je zelf vindt van de kleding van Letizia!

Leuke log, Hofdame! Het jasje is een bekende, maar blijft haar leuk staan. De beige mantel doet een beetje weinig voor haar qua kleur, daar wordt ze nogal bleek van. Het model jas vind ik haar wel heel mooi staan. En ik ben steeds meer tevreden met haar nieuwe kapsel, ik vind het haar steeds mooier staan!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 mei 2015 - 11:02

Krasse en onverantwoorde taal, Car. Dit gaat wel heel erg ver. Dit komt de goede sfeer die de laatste tijd hier heerst niet ten goede. Jammer.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 mei 2015 - 11:10

Ik vind het persoonlijk ook erg jammer. Maar het lijkt me goed om er verder niet op in te gaan. Ik heb zelf ook zeer forse psychische problemen gehad, inmiddels voor het 4e jaar therapie, gelukkig mag het de laatste tijd heel erg goed gaan. Bij dergelijke reacties denk ik dan: negeren, duidelijk iemand die niet weet wat het is of niemand in de omgeving heeft met iets dergelijks. Want dan praat je wel wat milder. Het kan nl zomaar iedereen overkomen, psychische problemen. En ook als het in je genen zit, kun je daar zelf niets aan doen. Dat terzijde, medelijden heb ik niet nodig hoor! t Is alleen: pas op met wat je zegt, en dat geldt voor iedereen, net zo goed voor mijzelf. Je kunt een ander raken met ondoordachte opmerkingen. Niet mijn doel om een verdere discussie uit te lokken. Ik vind nog steeds negeren de beste optie, maar tegelijkertijd vind ik het soms ook nodig om er op te wijzen hoe dichtbij het leed soms is.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 08 mei 2015 - 12:00

Mijn verhaal zou dicht bij dat van jou komen, daarom kon ik het ook niet laten om op Car te reageren. Ook ik probeer het te negeren, maar als het in mijn ogen echt te ver gaat, moet ik toch gewoon even reageren. Gelukkig heeft Josine het aangepakt/aangepast :)
Het jasje van Letizia vind ik erg mooi, ook op de donkere broek. Het maakt haar wat voller en dat zie ik graag.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 08 mei 2015 - 11:19

Wijze woorden TWoR! Be kind, for everyone you meet is fighting a battle you know nothing about, vind ik altijd een mooie quote.

afbeelding van LG

LG

vrijdag 08 mei 2015 - 14:56

Mooi gezegd TWoR en LVD (hoe vindt je deze afkorting;-) deze quote zie ik veel want hij hangt op mijn werk.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 08 mei 2015 - 11:28

Inderdaad, helemaal mee eens! Ik schrijf dit overigens even op persoonlijke naam, niet als beheerder van deze site. Soms moet je dat even los van elkaar zien. Ik zeg altijd, en het is een waarheid als een koe: elk huis heeft zijn eigen kruis. Gelukkig niet allemaal psychisch. Welk kruis het ook is, het is voor iedereen zwaar. Maar als het er op aankomt, zou denk ik (bijna) niemand graag willen ruilen met het kruis van een ander. En gelukkig mag ik voor mezelf weten: God geeft kracht naar kruis. En nu hou ik er over op ;-) en ga ik heerlijk ff naar de kapper! ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 08 mei 2015 - 11:35

Enjoy:)

afbeelding van M

M

vrijdag 08 mei 2015 - 09:57

Nou nou...wat een woorden. Laten we er maar niet op reageren.

Ik vind de beige robe manteau erg mooi staan.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 08 mei 2015 - 08:00

Foto nr. 1 is een prachtige screenshot, en de hele outfit, inclusief oorhangers, is van top tot teen verrukkelijk ! Heel mooie trenchcoat ook ! En wat heeft ze toch zachte, lieve gelaatstrekken !

afbeelding van car

car

vrijdag 08 mei 2015 - 10:19

Edit: bewerkt door Josine

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 08 mei 2015 - 10:51

Car, dit vind ik niet respectvol naar Letizia, en ook niet naar mensen met psychische aandoeningen. Vul eens een somatische aandoening in, in plaats van 'persoonlijkheidsstoornis', dan begrijp je misschien wat ik bedoel.

en sinds wanneer is riooljournalistiek een bron om een medische diagnose te stellen...

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 08 mei 2015 - 10:27

Car, ik ben het met je eens wat betreft de kilheid in haar ogen.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 08 mei 2015 - 09:27

Dit is toch wel heel erg onaardig/negatief over een vrouw die zich niet kan verdedigen.
Ook ik vind haar lijn niet mooi, maar om dan over een lijk te spreken en een diagnose te gaan stellen... dan ga je in mijn ogen toch echt te ver.
Als koningin en echtgenote doet ze het m.i. prima.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 08 mei 2015 - 09:35

Ben het helemaal met je eens Orchidee !
( behalve dat ik haar figuur niet een probleem vind -;)
Zo schrijven over onze koningin zou Josine waarschijnlijk niet accepteren ?
En begrijpelijk ,er zit een grens aan je eigen mening hier op te schrijven .

afbeelding van Hofdame

Hofdame

vrijdag 08 mei 2015 - 10:12

'k Heb contact gezocht met Josine hierover, dus moet nog even op een reactie wachten.

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 08 mei 2015 - 07:16

Oef... gelukkig... is ze toch nog een normale vrouw :-)
Dan zijn er heel wat vrouwen die een 'persoonlijkheidsstoornis' zullen hebben, want er zijn er veel bezig met perfect te willen zijn op welke manier dan ook. Trouwens, in de psychiatrie is de diagnose "persoonlijkheidsstoornis" wel een hele zware !
Gelukkig wordt er ook anders naar gekeken, niet alleen als een 'psychisch probleem'.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 07 mei 2015 - 20:57

Wat finn dat we Letizia steeds vaker op dit blog zien. Haar haar blijf ik super vinden en deze outfits zijn prima. Leuk jasje, zou gaaf zijn haar dat eens bij een spijkerbroek te zien dragen. De jruk zou ik zelf ook wel willen hebben...

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 07 mei 2015 - 19:07

Hartstikke mooi jasje en het staat haar ook goed. De oorbellen en de zonnebril zijn ook mooi.
De tweede outfit vind ik ook erg stijlvol, maar ik vind dat ze er een beetje te smal voor is. (Voor de duidelijkheid: Ik wil geen discussie beginnen over het gewicht van Letizia. Ik vind haar te smal, iemand anders mag dat niet vinden.)

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 07 mei 2015 - 18:49

Helemaal met je eens. Vind dat ze meer en meer 'open bloeit' sinds Felipe koning is geworden. Waar ik haar eerder bijna onzichtbaar vond, lijkt ze haar plaats te hebben gevonden. Mooi dat zich dat vertaalt in haar kleding en haar haarstijl. Brava !

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 07 mei 2015 - 18:34

Wat staat dat haar dat korte kapsel toch mooi.Laatst zag ik dat ze haar haar had opgestoken dus dit is een ideale lengte.
De lange broek met jasje helemaal perfect passend bij deze gelegenheid. Vlot maar ook zakelijk. De trenchcoat geeft haar iets meer volume , en juist de kraag maakt het tot prachtig geheel.Ze krijgt van mij een dikke 10.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?