Dag twee van de reis aan Honduras, die in het teken staat van het bezoeken van liefdadigheidsprojecten, is alweer voorbij. Koningin Letizia bezocht gisteren projecten en centrums waaronder het Cultureel Centrum van Spanje, de Technische Dienst en een juridisch kantoor aan de Autonome Universiteit van Honduras (UNAH). Laatst genoemde biedt juridische hulp aan voornamelijk arme mensen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Als afsluiter van de bezoeken in Tegucigalpa was er een receptie met hulpverleners op de Spaanse ambassade.

Letizia droeg een zwart/witte top met bloemenprint van Mango (die ze een maand geleden droeg tijdens een paasmis op Mallorca) op een zwarte broek. Ze combineerde het met zwarte peeptoes, zwarte clutch van Uterqüe en de Hope Egg oorhangers van Links of London.

Letizia, Honduras, 26 mei 2015

Letizia, honduras, 26 mei 2015

Bovenstaande screenshots komen uit dit videoverslag die UTV maakte van dit bezoek.

De dag werd vervolgd met een bezoek aan Comayagua. Koninigin Letizia bezocht hier o.a. monumenten die gerestaureerd zijn met Spaanse medewerking, een school met workshops in handwerken en een water en sanitatie project in de Valllei van Comoyagua.

In de middag koos ze voor een nieuwe witte top en broek van Hugo Boss gecombineerd met een rode mantel van Adolfo Dominguez. De etnische clutch met decoratieve kwasten is van Mango. De oorhangers zijn van TOUS.

Onderstaande screenshots komen uit dit videoverslag van EFE.

Letizia, Comayagua, Honduras, 26 mei 2015

Meer foto's te vinden op deze pagina van Ana G. de Hernández.

Na deze overvolle dag was het tijd om door te reizen naar El Salvador waar ze de komende twee dagen zal verblijven.

Bronnen:
EFE via CasaRealTV
UTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

woensdag 27 mei 2015 - 20:40

Beide broeken ogen voor mij iets te vakantie-achtig (al is de zwarte nauwelijks te zien). Zwart-wit vind ik haar wel heel mooi staan, en de oranje-rode mantel op een rechte broek is weer een schot in de roos. Het minimalisme in haar kleding blijf ik mooi vinden.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 27 mei 2015 - 19:25

Simpel en mooi. Wat ziet ze er beide keren geweldig uit! Die witte top zou ik ook wel willen hebben... En wat een leuke clutch draagt ze erbij!

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 27 mei 2015 - 12:10

De eerste foto waar ze een zwarte broek met zwart-witte top draagt is echt niet mooi m.i. Dat schaar ik toch onder de noemer 'een misser'. Maar dán: foto twee met de strakke, witte broek en een getailleerd (?) jasje: daar komt ze tot haar recht! Vrouwelijk, strak, niet lijzig, mooie kleuren. Dat getailleerde, ze kan dat als geen ander aan en het haalt de lijzigheid en de saaiheid weg. Getailleerd is het motto bij Letizia! Bééldig, de outfit met de rode jas.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 27 mei 2015 - 12:13

De zwart/witte top vind ik leuk, maar op de zwarte broek niet echt mooi ogen. Leuke oorbellen!
De oranje jas met witten top en broek vind ik super. Maar....zonder de jas niet echt geweldig. De top is prachtig , maar ik vind het niet echt matchen met de broek. Vooral bij de officiele ontvangst op het vliegveld , vind ik de outfit niet kunnen. Daar had ze ,m.i., de jas aan moeten hebben. Maar verder ziet ze er verzorgd uit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?