Gister is het bezoek gestart die koningin Letizia in vier dagen aan Honduras en El Salvador zal brengen. Dit is haar eerste soloreis als koningin aan het buitenland. Op de luchthaven werd ze verwelkomd door Ana Garcia Hernández, de vrouw van de president.

Letizia combineerde de witte blouse van Hugo Boss en, ik denk, tweed rok met marinekleurige sandalen van Carolina Herrera en een rode clutch van Adolfo Dominguez. Deze clutch zagen we voor het eerst tijdens de Miguel de Cervantes prijsuitreiking.

Letizia, aankomst, Honduras, 25 mei 2015

Bovenstaand beeld komt uit deze video van CasaRealTV.

's Avonds was er een diner met de president en zijn vrouw in het presidentieel paleis te Tegucigalpa. Koningin Letizia herdroeg de zwarte straplessjurk van Felipe Varela die ze onlangs droeg bij de uitreiking van de Woman Awards. Ze combineerde het met een zwarte clutch en zwarte pumps van Prada. Om haar arm droeg ze één van haar veel gedragen sieraden; de diamanten Cartier armband.

Letizia, diner, Honduras, 25 mei 2015

Letizia, officieel bezoek, Honduras, 25 mei 2015

Letizia, diner, Tegucigalpa, 25 mei 2015

Bovenstaande beelden komen van EFE die deze video als samenvatting van de avond maakte.

Bron:
Agencia EFE
CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van WA

WA

woensdag 27 mei 2015 - 09:12

Ik waardeer het altijd dat iemand zijn/haar stijl heeft en die uitdraagt. Letizia heeft dat zeker.
Maar of die zakelijke stijl (zo noem ik het maar even) ook echt koninklijk overkomt is iets anders. Ik vindt van niet.
Ik kom -tig vrouwen tegen in vergaderingen die er ook zo uitzien. Niets bijzonders, gewoon netjes.
Voor de avondcreatie: iedereen kan in de kledingkeuze met zijn/haar lichaamsbouw rekening houden. Persoonlijk vind ik dat zij er mooier uitziet als zij haar lichaam meer bedekt.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 27 mei 2015 - 09:10

Ben het volkomen met je eens!!

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 27 mei 2015 - 07:11

De blouse met rok maakt haar zakelijker dan ze is. Alleen de schoenen vind ik leuk staan. Dat haalt de saaiheid wat weg. Gelukkig, gelukkig! 's avonds weer krullentijd, wat staat dat haar goed! Jurk vind ik ook beeldschoon maar ben eens met bovenstaande reacties dat het e.e.a. wat kaal is. Schitterende oorbellen. Zo flamboyant als Maxima is, zo ingetogen is Letizia. Beide een weerspiegeling van hun persoonlijkheid.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 26 mei 2015 - 19:49

Ben het eens met Henny, de strapless jurk doet helemaal niets voor haar. Mij doet het eerder denken aan een omgeslagen badhanddoek dan aan een modieus jurkje. De look met het rokje met een witte blouse erop vind ik haar echter geweldig staan! Helemaal haar stijl!

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 26 mei 2015 - 19:04

De witte blouse met korte geklede rok vind ik nogal businesslike, alleen de open schoenen met killerheels zou je eerder bij een avondjurk verwachten. Het is een 'cleane' look die haar goed staat, maar wat mij betreft niet de meest geschikte dracht voor een officieel bezoek. Met een kokerrok tot op de knie of een wat wijdere rok over de knie zoals ze vaker draagt zou ze meer allure uitstralen. De strapless jurk vind ik wel heel mooi.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 mei 2015 - 18:40

Persoonlijk hou ik niet van strapless, omdat het me altijd het idee geeft dat het ieder moment kan afzakken en het zit bijna bijna niemand mooi.:) Bovendien vind ik Letizia te iel ( dit bedoel ik niet negatief) voor een strapless jurk. Het is net wat AnnekeM zelf al aangeeft. "Sommigen zijn nu eenmaal heel slank, of ze dit nu willen of niet". Het totaalplaatje vind ik prachtig en de jurk op zich ook. Haar outfit overdag is heel verzorgd, eigentijds en zakelijk. Hoe mooi kan simpel zijn (geldt voor beide creaties) :) Heel leuk dat ze varieert met haar haar. Ik vind beide stijlen mooi. Het rechte voor overdag en het gekrulde voor een feestelijke gelegenheid. :))

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 mei 2015 - 18:22

Wat een prachtige vrouw is het toch. Leukst ze deze prachtige zwarte jurk weer zo snel draagt. De eerste outfit vind ik mooi, maar niet heel bijzonder. Maar die schoenen.....W A U W!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 26 mei 2015 - 18:09

Barbie in levende lijve.Vreselijk vind ik dit. Dat is mijn mening.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 26 mei 2015 - 21:36

Ik ben het met je eens. Letizia doet me vaak aan Barbie denken en ook ik vind dat geen compliment.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 26 mei 2015 - 17:22

Veel te bloot, naar mijn bescheiden mening. De outfit bij aankomst vind ik ook niet mooi: simpele blouse, te korte rok, en sandalen die op zich wel mooi zijn maar helemaal niet bij de outfit passen!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 26 mei 2015 - 17:21

Wel snel om die avondjurk weer te dragen. Na 1 maand alweer... Bovendien vind ik het aan haar bovenlijf niet zo mooi, je kunt alle botten ong. zien.... De jurk zelf vind ik wel mooi en het kapsel ook.
De outfit van overdag vind ik erg mooi!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 mei 2015 - 18:24

Soms denk ik wel eens dat Letitzia of heel veel traint of misschien wel last heeft van haar spieren... Ik hoop dat het laatste niet waar is. Sommige mensen zijn nu eenmaal heel erg slank, of ze dat nou willen of niet...

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 26 mei 2015 - 17:05

Het wordt ietwat afgezaagd; voor mij is zij DE koningin.
Less is more, prachtige oorbellen, aandachtvragende armband.
Haren top gekruld, stijlvolle avondjurk. Rank en slank.
Top Letitia!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 26 mei 2015 - 16:19

Wat leuk dat ze alleen op reis is! Het avondkapsel vind ik haar geweldig staan. Veel mooier dan wanneer ze het stijl heeft. Overdag had ze trouwens wel leuke kleding aan.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 26 mei 2015 - 16:43

trouwens wel..... proef ik daar dat je de avondkleding niet zo mooi vond.
Zelf vind ik de strapless japon wel heel erg kaal, zo vrijwel zonder sieraden.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 26 mei 2015 - 19:30

De jurk vind ik erg mooi, maar ik zou er een mooi kanten vestje overheen dragen van het hetzelfde kant als wat over de jurk zit. Daarmee kun je heel goed het blote van zo'n jurk halen. Zo, zonder vestje en sieraden, vind ik het ook een beetje kaal.
Bij haar valt het qua bloot betreft mee, maar ik zou haar absoluut geen strapless jurk aanraden. Ik vind haar lichaam er te slank voor.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?