Gister was het de laatste dag van de reis die koninign Letizia in vier dagen aan Honduras en El Salvador bracht. Als eerste had ze een vergadering met verschillende vertegenwoordigers van internationale organisaties, zoals de Wereld Gezondheid Organisatie, Voedsel en Landbouw, UNICEF en Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties. Daarna was het tijd om een bezoek te brengen aan La Casa Tomada, een Cultureel Centrum van Spanje in San Salvador. Koningin Letizia ging gekleed in een bloementop van Adolfo Dominguez en een groen jasje van Uterqüe. De oorhangers zijn de, voor menig bezoeker wellicht welbekende, Beethoven oorhangers van TOUS.

Letizia, vergadering, San Salvador, 28 mei 2015

Letizia, vergadering, Salvador, 28 mei 2015

Letizia, La Casa Tomada, 28 mei 2015

Bovenstaande screenshots komt uit het videoverslag die EFE maakte van dit bezoek.

Gekomen aan het einde van deze reis vond er op uitnodiging van de president Sachez Ceren en zijn vrouw een ontmoeting en lunch plaats in het presidentieel paleis. Koningin Letizia herdroeg de Hugo Boss jurk met bloemenprint die ze bij één van de eerste activiteiten als koningin op 23 juni 2014 aan had en op 15 september van hetzelfde jaar nogmaals uit de kast trok. Ze combineerde het net als voorgaande keren met een envelop clutch en peeptoes van Magrit. In haar oor had ze bloemknopjes die ze al jaren in haar bezit heeft en droeg op hun eerste officiële portret.

Letizia, lunch, president, El Salvador, 28 mei 2015

Letizia, lunch, El Salvador, president, 28 mei 2015

Bovenstaande beelden komen uit deze video van EFE.

Bron:
EFE via CasaRealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 30 mei 2015 - 10:46

De eerste outfit komt nogal casual over en ook een beetje rommelig. Het is overigens - weet ik uit ervaring - met dunne/korte benen niet zo makkelijk om een denim-stijl broek te vinden die helemaal 'opgevuld' zit... Het groene jasje is leuk, maar iets te fel van kleur voor deze combi. Nu lijkt de blouse nogal flets. De jurk staat haar geweldig. Dat de stof een beetje kreukt zie ik maar door de vingers.

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 30 mei 2015 - 09:53

Ze draagt een schitterende jurk, maar wat is ze mager.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 29 mei 2015 - 21:08

Owwww, die broek flatteerd niet zeg, wat lijken haar benen hier dun in zeg.
De jurk staat dan wel weer heel erg mooi.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 29 mei 2015 - 20:52

De eerste combinatie met het groene jasje... nee... ik krijg associaties met de kringloopwinkel (?!?). Het heeft voor mij geen enkele stijl, en haar haar zit ook niet zo goed. Misschien had ze haar dag niet. Maar de Boss-jurk, daar gaat alles goed: wat een beeldschone jurk en wat staat deze haar goed. Het is heel minimaal allemaal, maar door haar kapsel en haar oorbellen komt haar figuur en ingetogenheid tot z'n recht. Jurken en rokken zijn voor mij echt typisch kleding wat haar altijd erg flatteert. Broeken niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 29 mei 2015 - 19:34

Wat ziet ze er weer mooi uit. De bloemenjurk vind ik prachtig! Fijn dat deze weer herdragen wordt. Het groene jasje vind ik heel erg leuk, maar de rest van de outfit niet heel bijzonder. Wel zit haar haar hier prachtig!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?