Vandaag is het feest in Windsor, want het is Garter Day. Hertogin Catherine was erbij en droeg een helderblauwe mantel met brede kraag. 

Over de de dag zelf. Op Garter Day worden ridders in de Orde van de Kouseband geinstalleerd. De Orde van de Kousenband is in 1348 door Koning Edward III opgericht en daarmee de oudste en hoogste ridderorde van het Verenigd Koninkrijk. Koningin Elizabeth staat aan het hoofd van de orde. Naast leden van de Britse Koninklijke Familie telt de orde vierentwintig ridders en dames, die door Koningin Elizabeth zijn benoemd vanwege hun bijzondere verdienste voor het algemeen belang. Daarnaast maken enkele buitenlandse staatshoofden deel uit van de orde: de Supernumerary Knights and Ladies. Ook Koning Willem-Alexander en Prinses Beatrix zijn lid van de orde. 

Mode 
Voor het feestelijke moment liet hertogin Catherine een nieuwe mantel maken in een heldere tint blauw. De ontwerper is nog niet gevonden, maar de hoed is inmiddels wel 'geidentificeerd'. Juliette Botterill is de maker! (Bron: @katiesroyallove)

Sophie draagt een eerder gedragen jurk van Valentino. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van PK020

PK020

woensdag 15 jun 2022 - 20:31

Wat een aantal lezers van dit blog vinden over de creatie's van Natan, koninginne-uniformen voor Maxima, ervaar ik bij deze zoveelste (zelfde = uniforme?!) outfit van Kate: Helemaal mee eens met een reactie hier, 'in hoeveel kleuren heeft ze dit ontwerp cq in deze stijl besteld? -> Boring.... en naar mijn idee totaal niet 'stralend'.....
De kleur is overigens prachtig maar stop ajb met al replica's Kate en die malle èn zelfde hoedjes -> lang leve Fabienne Delvigne!!
Natan's - door sommigen hierop - gelabelde "koninginne-uniformen" van koningin Maxima , heb ik 1000x liever!!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 14 jun 2022 - 20:57

Wat een mooie hoed en wat ziet ze er weer goed uit. Dit model jas mag dan nieuw zijn, ik vind het lijken op wat ze wel vaker draagt. Niet minder mooi, maar niet echt vernieuwend.

afbeelding van Daniel

Daniel

dinsdag 14 jun 2022 - 19:21

Vestido con "capa"? tal vez sea un error de la traducción, pero no es un vestido con capa sino un vestido ajustado estilo tapado. No me gusta como se viste Kate, siempre MUY ajustada, rígida, sin gracia. Claro que es bella pero luce muy fría y distante.

afbeelding van Daniel

Daniel

dinsdag 14 jun 2022 - 19:14

Vestido con "capa"? tal vez sea un error de la traducción, pero no es un vestido con capa sino un vestido ajustado estilo tapado. No me gusta como se viste Kate, siempre MUY ajustada, rígida, sin gracia. Claro que es bella pero luce muy fría y distante.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

dinsdag 14 jun 2022 - 08:04

Beide dames komen schitterend en stralend voor de dag en voor deze gelegenheid. Het feit dat alles klopt straalt " rust "uit,, best aangenaam in deze woelige tijden .

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 13 jun 2022 - 22:26

Zeker mooi, maar ik heb het idee dat ik dit al 80 keer bij haar gezien heb....

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 13 jun 2022 - 20:46

Saaiiiiiii, kleur is nog wel leuk, maar voor mij blijft het daar bij

afbeelding van sandy

sandy

maandag 13 jun 2022 - 22:00

Ik zou graag zo saai uit willen zien...

afbeelding van Tantie

Tantie

maandag 13 jun 2022 - 19:57

Wow, wat een mooie kleur mantel en wat staat haar dat goed! Maar ik dacht direct mwah, wat jammer, alweer zo'n mantel. Steeds hetzelfde model, waarbij alleen gespeeld wordt met de sluiting, de revers en de kleur. Daarom word ik altijd zo blij van onze koningin!

afbeelding van Leene

Leene

maandag 13 jun 2022 - 23:27

Hmm... Ik word ook wel blij van onze koningin maar lang niet altijd van haar kleding ( dit is een mode blog nietwaar) en al helemaal niet als ze haar haren los heeft. Soms op het slonzige af. Catherine heeft een totaal andere uitstraling. Dit past bij haar. Ik vind het haar prachtig staan. Waanzinnig mooie kleur. Mooie kraag en haar kapsel vind ik ook mooi. Wel een beetje meer van hetzelfde maar wat geeft het.

afbeelding van Tantie

Tantie

dinsdag 14 jun 2022 - 04:21

Het staat de prinses zeker prachtig en ze moet dragen waar ze zichzelf fijn in voelt maar ik mis bij haar wel een beetje variatie. I'm.so sorry. En ja daarom.word ik blij van Maxima, juist vanwege haar lef en durf in haar kledingkeuze,, ook al leidt dat soms misschien tot imperfectie. Ze blijft me aktijd weer verrassen. Volgens mij denken we hier verschillend over, moet kunnen toch?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 13 jun 2022 - 19:46

Wat weet die vrouw zich toch altijd voortreffelijk te kleden! Het kapsel ook altijd mooi verzorgd! Echt een English rose. Mooie kleur, prachtige stof, ja ik wordt ook altijd enthousiast van haar outfits. Toppunt van chique en elegantie is dit.

afbeelding van CarolinaMaria

CarolinaMaria

maandag 13 jun 2022 - 19:27

Prachtige kleur. Maar het doet weinig voor haar.

EDIT: post aangepast.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 13 jun 2022 - 19:05

Tuttig, stijf en de kraag zo open ook niet perse mooi bij haar. Prachtige stof, dat wel.

afbeelding van Julia23

Julia23

maandag 13 jun 2022 - 19:03

Mooie kleur, maar erg tuttig.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 13 jun 2022 - 19:03

Ik vind beide dames er prachtig uitzien, maar inderdaad: het lijkt wel dat Kate heel veel van dit soort jassen heeft in verschillende kleuren, het wordt een beetje dertien in een dozijn.

afbeelding van Fina

Fina

maandag 13 jun 2022 - 18:52

Snap ik dat ze daar in straalt.
Wat zij draagt vind ik eigenlijk altijd prachtig.

afbeelding van marinde

marinde

maandag 13 jun 2022 - 18:52

Zucht...... Weinig verrassend!

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

maandag 13 jun 2022 - 18:43

Voor mijn gevoel is deze jas al een paar keer voorbijgekomen. Catherine moet oppassen dat het geen uniform wordt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 13 jun 2022 - 18:51

Exact mijn gevoel. Ik ga een blog maken over haar blauwe jassen om te kijken of mijn gevoel klopt.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 13 jun 2022 - 18:30

Weer zo’n schotel met bloemen en weer zo’n jas. Ik krijg er gewoon de slappe lach van.

afbeelding van Tony

Tony

maandag 13 jun 2022 - 19:50

Dit vind ik dus heel mooi! Heel erg Engels en netjes en waarschijnlijk te keurig voor Nederlandse begrippen maar ik word helemaal enthousiast van dit soort outfits, beide dames zien er dan ook perfect uit wat mij betreft!!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?