Koning Abdullah en Koningin Rania brengen momenteel een officieel bezoek aan Spanje. Ze werden gisteren op het vliegveld opgewacht door Koning Felipe en Koningin Letizia. Ook vond er een welkomstceremonie plaats.

Koningin Rania gaat gekleed in een mantel van Fendi. Haar pumps (met rode zool!) zijn van Christian Louboutin.

Koningin Letizia draagt een rode jurk van Felipe Varela, rode pumps van Hugo Boss en een rode clutch van Adolfo Dominguez.

 

Koningin Rania had 's middags haar eigen programma. Ze ging hierbij gekleed in een zwarte leren rok, en een wit met zwart geruite blouse.

Haar blouse is van Derek Lam, schoenen zijn van Christian Louboutin en haar beige tas is van Fendi.

  

's Avonds werd er gedineerd. Naast de beide Koningsparen waren ook Koning Juan Carlos, Koningin Sofia, Prinses Elena en de Jordaanse Prins Faisal bint al Hussein aanwezig. Koningin Rania en Koningin Letizia waren beiden gekleed in het zwart. Koningin Sofia en Prinses Elena kozen voor een lichtere kleur.

Ook vandaag (vrijdag) waren Koningin Rania en Konigin Letizia samen op stap. Koningin Letizia droeg een grijs mantelpakje van Caroline Herrera. Koningin Rania ging gekleed in een zwart/wit gestreepte rok van Proenza Schoeller. Haar witte blouse is van Alexander McQueen. Rania combineerde het geheel met een rode riem van Azzedine Alai.

Welke outfit vinden jullie het mooist?

 

Foto's ©Queen Rania op Instagram, ©Casa de S.M. El Rey, ©Fendi, ©Alexander McQueen, ©Proenza Schoeler, ©Hugo Boss, ©Azzedine Alai e.a.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 27 nov 2015 - 08:21

Die bijzondere ceintuur is € 770

Wat opvalt is dat ze een mix maakt van ontwerpers uit diverse landen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 27 nov 2015 - 08:14

Ik vond de blouse van Derek Lam erg leuk. Hij zit gewoon nog in de collectie en is te bestellen. Helaas is ie ruim € 900,-

afbeelding van Mary

Mary

maandag 23 nov 2015 - 09:43

Ze zien er beiden mooi uit. Paar schoenen van Rania een beetje ´te´ maar past ook wel bij haar. Lijkt me trouwens lief paar die 2!
Zo´n zwart/witte rok heb ik ook gehad! Vast wat goedkoper. Zonder rode riem denk nog mooier geweest.
Letizia ziet er ook prima uit. Met super verzorgde kapsels!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 23 nov 2015 - 09:29

Voor het transformatie mocht ze er ook wel zijn!
Jammer........in sommige gevallen kan ik het begrijpen dat mensen langs gaan bij de plastisch chirurg, maar jammer genoeg te veel!

afbeelding van Iris

Iris

zondag 22 nov 2015 - 23:23

Ik heb een dergelijke link ook al een paar keer geplaatst hier maar blijkbaar wil men er niet aan. ha ha

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 22 nov 2015 - 23:12

Dat is interessant - bedankt voor de link Maxi!

afbeelding van Jannie

Jannie

zondag 22 nov 2015 - 18:28

Ik vind ze wel stijlvol hoor. En wat me ook opvalt, deze dames dragen de rok netjes tot op de knie, of zelfs langer. De korte rokjes, zoals ook Laurentien van de week vind ik niet zoveel klasse hebben voor een koningshuis.
Overigens maken de royals elkaar denk ik ook een beetje gek met die 'slankheidsmanie'. Zulke dunne 30+ vrouwen als Kate, Rania en Letizia zie ik in mijn omgeving zelden. Ik heb bijna medelijden met de Nederlandse en Scandinavische prinsessen die daaraan mee willen/moeten doen.

afbeelding van juliette

juliette

zondag 22 nov 2015 - 15:12

Die Laboutins moeten toch pijn doen is me vaak verteld maar goed .
Het is een beetje perfect maar dat vind ik juist goed ! Beter als hoe maxima er soms bij loopt

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 21 nov 2015 - 23:11

Hé Gerdien, ik ben het met je eens: doe mij Máxima maar. Ik zie hier twee keurige dames, mooie figuurtjes, alles stylish en uiterst verzorgd. Maar ik krijg er geen whow gevoel bij. En dat krijg ik bij onze koningin vaak wel. In de zin van: whow wat een persoonlijkheid, wat een positieve uitstraling. Ook al vind ik haar kledingkeuze niet altijd even geweldig. Dus ja, doe mij Máxima maar.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 22 nov 2015 - 07:43

@Jens: ik heb hetzelfde. Zit te puzzelen waarom. Ik denk omdat ik hen enkel superopgedoft zie, mij weinig anders dan de indruk gevend dat daar wel héél veel moeite en geld in zit. Mooi zijn is geen doel.... Ik mag hopen dat ze meer prioriteiten hebben dan enkel dat.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 22 nov 2015 - 13:59

Ja, raar he, niets op aan te merken en toch geen gevoel bij deze dames. Te bedacht misschien?
Te perfect?
De outfit met de geruite blouse en de plisse rok met de rode centuur, rose tas, aparte schoenen roept bij mij een Laurentien gevoel of een Michele Obama gevoel op: over de top en daardoor niet mooi. Maar smaken verschillen gelukkig.
Hierbij wil ik niets negatiefs zeggen over de dames zelf, alle vier zetten ze zich met veel verve in voor de samenleving, waarvoor veel respect.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 21 nov 2015 - 22:51

TWOR@ Zo heb je tenminste eer van al het werk dat je verricht! Doorgaan zo, alsjeblieft!! En heel veel dank!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 21 nov 2015 - 20:11

Tjoh, wat leuk, zoveel reacties op Monaco en op deze log! Fijn dat jullie de logs zo waarderen ;-), voor ons ook weer genieten om alle reacties te lezen!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 22 nov 2015 - 15:44

Ja, ook voor mij (en ik neem aan, voor ons allen toch ?) is het steeds een dubbel genot : niet enkel het kijken naar de kleding en al wat erbij hoort, maar evenzeer het lezen van de reacties. En, normaal wellicht : van de lovende uitlatingen, gaande tot regelrechte kreetjes van bewondering, houd ik het meest.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 21 nov 2015 - 18:40

Beide queens supermooi
En superslank.
Ik bewonder Rania voor haar goochelen met westerse stijl in traditioneel land. En leuk dat ze de merken durft te combineren en zich niet uitlevert aan 1 merk. De set bij aankomst is daring! En de mooie blouse met ruit ook Ik vind haar altijd erg warm in contact met kinderen.
Letizia ziet er zeer goed verzorgd. Zwarte jurkje vind ik ook wat te iel. Het grijze mantelpakje is supermooi. Onze Maxima krijgen we helaas weinig te zien in mantelpak ....
Heel leuk om deze dames zo te zien ! Ik ga zoeken naar die maffe rode ceintuur!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

zaterdag 21 nov 2015 - 16:59

Ik vind Rania over het algemeen het mooist gekleed. Alhoewel ik zwart niet zo'n kleur vind voor een diner, vind ik Rania supersupersuper mooi!! Ze wint het van glans en glorie van Letizia. Ik vind dat zwarte jurkje bij Letizia echt niet mooi staan. Het is misschien een heel afgezaagd onderwerp, maar Letizia kan beter mouwen dragen, haar armen zijn mijns inziens te mager voor iets mouwloos. Ik krijg hier zo'n vel-over-bot-gevoel bij. Op de laatste foto vind ik beide dames superchic gekleed. Rania een beetje klederdrachtachtig en Letizia zakelijk. Onder het leren rokje en tijdens het diner heeft Rania naar mijn mening lelijke schonen aan. Het liefst zie ik traditionele pumps of anders ballerina's.

In vind de 'zusjes' ook een beetje barbie- achtig. Dit barbie-achtige komt naar mijn mening, doordat ze er ontzettend, haast overdreven, verzorgd uitzien. Elk krulletje en plooitje is bedacht. En zover ik zie tonen ze weinig emotie. Vooral Letizia. Dat barbie-achtige maakt het erg afstandelijk. Doe mij maar Maxima met haar wapperende haren!! Of zoals de Zweedse zussen, zij bewandelen de middenweg. Bij de laatste drie personen krijg ik een warm menselijk gevoel. Het is gewoon een bepaald gevoel dat moeilijk te beschrijven is.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 21 nov 2015 - 17:51

Klopt ,moeilijk te beschrijven .
Persoonlijk heb ik bij Maxima vaak het gevoel ,doe niet zo overdreven en lach niet zo onecht .
Dus het is altijd een persoonlijk gevoel ,hoewel ik denk dat bij de Zweedse zussen de meesten wel een "goed" gevoel hebben ...
Maar al zouden we ze echt kennen blijken ze misschien weer heel anders -:)!

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 21 nov 2015 - 16:56

Tja ,wat nog toe te voegen , ze zien er mooi uit .
Maar eigenlijk vind ik Letizia er mooier uitzien dan Rania .
Zoals @Merel schrijft ,simpel en elegant .
Persoonlijk vind ik haar glimlach ook veel liever ......
Of Rania een stijlicoon is geloof ik graag ,maar voor mij zeker niet ,ik vind het vaak te druk ,te gezocht ,teveel eigenlijk .

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 21 nov 2015 - 16:52

Hoewel ik Rania ook mooi vind geef ik toch de voorkeur aan Letizia. Haar stijl is ingetogen, eenvoudig maar toch met veel elegantie. Dat rode jurkje is zo beeldig. Zou ik graag in m'n garderobe willen hebben voor de aankomende feestdagen.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 21 nov 2015 - 16:22

@Eftichia - ik ben het helemaal met je eens, Rania heeft het voor mij nèt niet, het is allemaal mooi en duur en chique en met aandacht gecombineerd maar eigenlijk een beetje tè veel van alles.
@ Merel -wat jij schrijft over Letizia: understated, simpel en elegant - voor mij sla je daarmee de spijker op de kop!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 21 nov 2015 - 23:20

Mieke 47@ Ik weet niet wat het is met Rania, zij draagt inderdaad hele dure, chique kleding en schoenen maar omdat zij nogal klein en superslank is, staat dat niet mooi uit bij haar, ik kan het niet goed uitleggen, allemaal teveel van het goede,, eenvoud siert nog altijd de mens.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 21 nov 2015 - 15:34

Wow, queen power!

Rania kleedt zich denk ik van alle royals het meest naar de allerlaatste (haute couture) mode. Dat kan heel mooi zijn, maar gevaar van een wandelende vogue advertentie zijn ligt wel op de loer. Wat ik wel gaaf vind is dat ze merken combineert. De Fendi mantel is gewoon niet mijn smaak, maar de Louboutin pumps erbij zijn geniaal gekozen, zelfs de rode zool heeft in dit geval meerwaarde. Net als de rode riem bij de zwart-witte rok met blouse, en de zachtroze tas bij de zwarte leren rok en de witte blouse met donkerrode ruit, is dat wel hogere school stylistenwerk. Ook interessant om te zien dat ze er zonder dat het ergens bloot of strak is behoorlijk vrouwelijk uit ziet. Ik denk wel dat ze een stijlicoon is voor velen.

Maar Letizia wint het voor mij. Gewoon omdat ik zo houd van haar understated stijl: die rode jurk, dat grijze mantelpak. Zo simpel en elegant. Om te smullen.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 21 nov 2015 - 18:39

'Wandelende Vogue advertentie', mooi gezegd. Dat is denk ik waardoor het mij een beetje afleidt, je kijkt hiernaar zoals je het nieuwste nummer van de Vogue bekijkt, de kleding lijkt hoofdzaak geworden.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 21 nov 2015 - 15:19

Ze lijken wel zussen!

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 21 nov 2015 - 14:33

Rania stelt Letizia enigszins in de schaduw, zij trekt de meeste aandacht met haar flamboyante kleding en weelderige losse haren. Ze heeft wel stijl! Ik zou Letizia wel eens in die wijde rok en blouse met de trendy gekartelde rode ceintuur willen zien...

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 22 nov 2015 - 19:03

Ik vind de ' stijl" van Rania te showy en daarmee enigszins ongepast.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 21 nov 2015 - 13:43

Voor mij is Rania de ster van de show. De kleding, de schoenen (die bij de outfit van het diner 's avonds, wow, wat een design), haar haar altijd stylish, het hele plaatje, geweldig. En niet alleen nu, maar altijd. Rania zul je niet zo snel betrappen op een outfit die niet helemaal passend is of een bad hair day. Hier kan Maxima echt een voorbeeld aan nemen op sommige dagen. Die heeft ook haar goede dagen, maar eigenlijk alleen bij officiële dingen, bij werkbezoeken laat ze mij iets te veel een steekje vallen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 21 nov 2015 - 13:31

Wat een schoonheid is Letizia toch! Haar klasse hebben maar weinig andere koninklijke dames. Prachtige afwerking ook van het pakje en de perfecte lengte rok.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 22 nov 2015 - 12:40

Helemaal met je eens, Josine!

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

zaterdag 21 nov 2015 - 11:42

Tja, i.p.v. twee mooi aangeklede dames zie ik twee plastic Barbies. Mooie kleding, hoewel ik de outfit van Ranía bij aankomst vreselijk vind. Maar het is allemaal zo nep, er zit niets natuurlijks en spontaans meer aan.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 21 nov 2015 - 15:19

Helemaal met je eens. Ik vind het ook teveel een modeshow, tjonge jonge zeg.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 21 nov 2015 - 18:12

Ik vind de dames zeker geen barbiepoppen, omdat ze naast beauty's ook echt brains hebben. Vooral Rania volg ik en wat betreft uitspraken en presentaties ben ik vaak erg van haar onder de indruk. Ik vind dat de dames echt te kort worden gedaan als je ze barbiepoppen noemt.. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

afbeelding van car

car

zaterdag 21 nov 2015 - 12:47

Over die barbies ben ik het wel n beetje met je eeens! ;)
Verder ben ik nooit z'on fan van letitzia maar deze keer is het best smaakvol! Rania zn kleding staat haar omdat ze een mooi hoofd heeft (plastische chirurgie) dus dat maakt dat je veeel kan hebben, als maxima deze kleding aan zou doen zouden we enorm kritische zijn! Want ik vind het niet super perfect zitten,
:) :)

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 21 nov 2015 - 12:47

Ik sluit me bij Chiqui65 aan, alhoewel ik van de kleding van de beide dames ook niet warm of koud word. Echt design en dan is het apart om het apart zijn. Zoals Charlene perfect weet hoe kleding aansluit bij haarzelf weten deze dames dat voor mij toch echt niet. Mw. Rania slaat helemaal de plank mis en denkt dat stijl te koop is; teveel patronen en kleuren in één outfit.

De schoenen zijn wat mij betreft wel erg geslaagd. Letizia heeft altijd mooie pumps aan. En petje af hoe ze daar op kunnen lopen, kijk eens naar de hoogte van de damesschoenen bij aankomst!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 21 nov 2015 - 11:37

Geweldige eigentijdse outfits, en toch stijlvol en elegant. Beide koninginnen hebben smaak. Alleen de Proenza / Mcqueen vind ik niet zo mooi.
Oh, die schoenen. Prachtige exemplaren.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 21 nov 2015 - 11:33

De beide koninklijke dames droegen op het vliegveld schitterende, verrukkelijk chique pumps (foto 3 : Rania/Loboutin, foto 5 : Letizia/Hugo Boss). En hetzelfde kan gezegd worden van de zwarte pumps waarmee ze vrijdag op stap gingen (foto Daily Mail). Bij beide gelegenheden waren hun hele outfits prachtig ! Heel mooie clutches ook op het vliegveld.
Allang wordt terecht opgemerkt dat de beide mooie dames in hun gezicht goed op elkaar lijken. Dus extra leuk inderdaad om ze samen te kunnen bewonderen !

afbeelding van Gerdien

Gerdien

zaterdag 21 nov 2015 - 16:42

Idd, het kunnen wel zussen zijn, als je ze zou ziet! Ik zag een keer een foto van Rania en toen dacht ik dat het Letizia was. Het kan meespelen dat ik in die tijd nog niet lette op buitenlandse royals.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

zaterdag 21 nov 2015 - 13:38

In de tijd dat Letizia nog nieuwslezeres was leek ze helemaal niet zoveel op Rania.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 21 nov 2015 - 15:18

Misschien hebben ze allebei een foto meegenomen van elkaar naar hun plastisch chirurg. hi hi

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 21 nov 2015 - 11:25

De koninginnen zien er geweldig uit. Ben niet zo`n fan van de roze jas van koningin Rania maar vind hem ook niet lelijk. Twee beeldschone koninginnen bij elkaar die allebei geweldig leuk gekleed zijn.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 21 nov 2015 - 11:25

Wat een elegantie bij beide dames,... heel mooi.!!!
De zwarte rok met blouse is ook mijn favoriet,, de rok en blouse met rode riem doet een beetje folkloristisch aan, vind ik minder mooi , de zwarte midi jurk staat haar geweldig, ik vind deze lengte heel elegant .
Het rode jurkje en het grijze pakje van Letizia zijn allebei beeldschoon.
Een minpuntje vind ik bij Rania dat de blauwe jurk (op sommige foto,s) net onder de jas uitkomt ,ik denk niet dat dit de bedoeling is?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 21 nov 2015 - 11:00

Wat leuk dat hier een log over is!!! Beide dames zien er zo mooi uit steeds!!! Leuk om ze samen te zien:) de geruite blouse met leren rok is mijn favoriet. Ik vind dit fashion van de bovenste plank:D de gave schoenen met a-symetrische belijning vind ik ook te gek erbij.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?