De Jordaanse Koninklijke familie vierde vorige week donderdag de Nationale Feestdag! Bij de Nationale Feestdag zijn altijd verschillende familieleden van de zeer uitgebreide Jordaanse Koninklijke familie aanwezig. 

Koning Abdullah, Koningin Rania, Kroonprins Hoessein, Prinses Salma en Prins Hasjem.

Koningin Rania draagt een cremekleurige rok met een 'opengeslagen' deel met sterrenprint. Haar auberginekleurige top is van Elie Saab. Deze heeft ze eerder gedragen in september 2014 in Parijs.

Prinses Salma draagt een zwart met rode japon:

 

In deze fotoserie van Getty zijn nog een aantal andere familieleden te zien, waaronder Prinses Muna (moeder van Koning Abdullah), Prins Feisal (broer Koning) en zijn vrouw Prinses Zeina en Prinses Alia.

Gisteren werd herdacht dat 100 jaar geleden de Grote Arabische Opstand plaatsvond. Het is ook 100 jaar geleden dat het Vorstenhuis van de Hashemieten 'op de troon zit'. Op dezelfde dag viert Jordanie 50 jaar onafhankelijkheid.

Koningin Rania ging gekleed in een groene japon. Haar dochter, Prinses Salma, ging gekleed in een zwarte outfit met beige en zilverkleurige accenten. Ook Prinses Muna, de moeder van Koning Abdullah, was aanwezig.

Wat vinden jullie van de outfits van Koningin Rania en Prinses Salma?

Foto's ©facebook en instagram Queen Rania

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zondag 05 jun 2016 - 11:03

De opengeslagen rok mag ze van mij in de kast laten: het valt op om de verkeerde redenen. Ik zit te puzzelen, hoe zit dat nou. Het leidt af en voegt niets toe. De bordeaux-kleurige blouse met broek staat haar daarentegen erg mooi evenals de groene jurk. Deze laatste omdat hij traditioneel oogt en ook zo prachtig valt.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 03 jun 2016 - 13:09

Wat een afschuwelijke japon, met dat ronde, bewerkte tafelkleed. Hoe verzin je het...

afbeelding van Els

Els

vrijdag 03 jun 2016 - 12:32

De witte rok lijkt wel helemaal vol stijfsel. Er lijkt me weinig beweging in te zitten.
De andere jurk in petrol kleur vind ik veel mooier en behoort bij de oosterse cultuur.
Ik houd hiervan, door de versiersels wordt het geen ordinaire kaftan maar een mooie japon.
Selma van Marokko heeft ook veel van dit soort japonnen.
Prinses Salma vind ik te jong om op een mode-site te gaan beoordelen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 03 jun 2016 - 13:40

Je hebt gelijk, Salma is nog geen 18 maar 16 jaar. Maar zolang het met respect is, kunnen we er mijns inziens best wat over zeggen. Zoals we ook wel doen bij de kleding van Amalia, Alexia en Ariane.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 03 jun 2016 - 15:51

Maar afgezien het feit dat we de drie prinsesjes (bijna) nooit zien, beoordelen we hen ook alleen bij de fotosessies en Koningsdag. En dan alleen maar Oh wat leuk, Oh wat schattig.............
Wat mij betreft hadden ze vanaf de geboortes al een voorbeeld kunnen nemen aan Zweden, zo soepel als die met de kinderen omgaan in de media. Die zijn niet schuw of al bij voorbaat afkerig van de media, maar zijn spontaan en open omdat ze hier al van jongs af aan mee hebben leren omgaan. Wat zal een verschrikking worden voor Amalia als ze na haar 18e wel aan het openbaar leven mee moet gaan doen. M.i. dus volkomen verkeerd aangepakt. Ga jij normaal om met de media, dan doen zij dit ook met jou en zijn paparazzi taferelen helemaal niet nodig.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 03 jun 2016 - 09:58

ik weet niet zo goed wat ik nou van die witte rok met kleurde voering moet denken. denk dat het op bewegend beeld heel gaaf is maar zo op de foto vind ik het minder geslaagd geloof ik. De keur staat haar wel beeldig dat bordeaux. leuk ook dat ze er op de andere foto een broek onder draagt. de traditionele jurk vind ik beeldschoon zeker in combinatie met het kapsel.
dochterlief vind ik er wat ouwelijk uitzien overdag en met die pumps en tasje type rijke-tiener-die-nog-niet-haar-stijl-heeft-ontdekt-en-rijke-volwassenen-imiteert. de jurk met wat vlottere schoenen en ander tasje wat denk ik heel leuk geweest. de rood zwarte jurk vind ik niet mooi (beetje catherine zeta-jones)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?