Koningin Letizia had vorige week, al dan niet samen met Koning Felipe, een druk bezette week!

Op zondag 24 juni ontving het Koningspaar samen de Raad van Bestuur van de Stichting Spaans Comite van United World Colleges. Koningin Letizia draagt een donkerblauwe pantalon met een donkerblauw/witte top van Mango.

Op dinsdag 28 juni nam Koningin Letizia deel aan een cursus over voedsel. Ze droeg bij deze gelegenheid een witte pantalon met een wit jasje met donkerblauwe en zwarte print.

Een dag later waren Koning Felipe en Koningin Letizia aanwezig bij het 50-jarig jubileum van Volkswagen Navarra. Koningin Letizia droeg een grijs a-lijn rokje van Hugo Boss, gecombineerd met een creme/witte blouse.

Op donderdag 30 juni was Koningin Letizia samen met Michelle Obama aanwezig bij een presentatie van Let Girls Learn. Michelle Obama draagt een witte midi jurk. Koningin Letizia gaat gekleed in een felrood mouwloos jurkje van Nina Ricci.

Op 1 juli waren Koning Felipe en Koningin Letizia aanwezig bij een informele bijeenkomst en lunch in verband met de Girona Awards. De Koningin droeg een blauwgrijs broekpak van Hugo Boss.

Later op de dag reikten Felipe en Letizia de Girona Awards uit tijdens een speciale ceremonie. Koningin Letizia droeg hier een zwart mouwloos asymmetrisch jurkje, eveneens van Hugo Boss.

De volgende dag waren Koning Felipe en Koningin Letizia aanwezig bij verschillende activiteiten van de Girona Foundation. Koningin Letizia droeg een zalmroze top op een witte pantalon van Hugo Boss. Koning Felipe droeg een grijs gestreept jasje op blauwe pantalon (mogelijk jeans).

Wat vinden jullie van deze outfits?

Foto's ©CasaReal

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van constance

constance

woensdag 06 jul 2016 - 15:54

Letizia ziet er meestal uit om door een ringetje te halen, maar bij de roze top met witte broek slaat ze de plank best wel mis. Verder altijd zeer verzorgd. Michelle Obama kan ook beter dan het witte jurkje, en ja, naast Letizia ziet iedereen er tien kilo zwaarder uit. De rode jurk is mijn favoriet

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 jul 2016 - 22:21

Allemaa mooi behalve de witte broek outfit. Dat T-shirt in nude kleur vind kk geen gezicht. Net alsof ze niets aan heeft.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 05 jul 2016 - 20:09

Wat leuk toch dat het Spaanse koningspaar zoveel te zien is!
Volgens mis ik nog een outfit: een prachtig roze met zwart pakje dat ze droeg bij een gelegenheid met koningin Sofia. Dat was chat mijn favoriet. Het rode en zwarte jurkje zijn ook top, net als het mooie gemêleerde blauw - zwart witte jasje van Felipe Varela. Het roze shirt op de witte broek staat erg leuk, maar het Hugo Boss rokje met roze blouse mag ze in de kast laten. Veel te meisjesachtig. Ook de stijve broekpakken zijn echt niet mijn favoriet.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 05 jul 2016 - 19:57

Prachtig dat rode jurkje en inderdaad steekt de witte jurk van Michelle Obama daar nogal povertjes bij af.
Het zalmroze topje vind ik het minst flatteuze van de outfits van deze week.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 05 jul 2016 - 17:33

Brrrr, het jurkje van Michelle Obama is echt een gruwel. Het zit voor geen meter. Ik vind het nog te slecht zitten om op vakantie te dragen. Echt een flinke misser, ben ik niet van haar gewend.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 05 jul 2016 - 17:32

zoals altijd op en top verzorgd. Het rode jurkje is mijn favoriet!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 05 jul 2016 - 16:55

Broekpakken staan haar super!
Goede fit met Boss

Michelle heeft inderdaad betere outfit dan dit strandjurkje. Jammer.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 05 jul 2016 - 18:09

Die onderste foto, ze staat er wat vreemd op.

Blazer en broek vind ik haar het best staan. Dat haalt het kinderlijke er af. Rode jurkje ben ik niet weg van, kleur is oranjerood.

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 05 jul 2016 - 11:47

De zakelijke outfits staan haar prima, ik vind het alleen niet echt iets voor een queen. Verder is ze overal netjes en goed verzorgd. Alleen het rode jurkje vind ik echt heel leuk. Jammer dat het haar niet is gekruld hier, dat staat haar het best en niet zo streng. Michelle Obama lijkt een beetje op een reus naast haar en de jurk zit ook niet loepzuiver. Drukke week zeg voor Letizia!

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 05 jul 2016 - 11:15

Het rode jurkje staat voor mij bovenaan, wat een beeldje!!
Het zwarte jurkje ook heel mooi door de halslijn.
Witte pantalon met zalmroze top is niet mijn smaak, staat heel erg iel !
Maar ik bewonder haar zeer ,ze ziet er altijd super verzorgd uit .
Michelle heeft mooiere jurkjes dan deze witte.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jul 2016 - 10:49

Het rode jurkje van Nina Ricci vind ik super. En het is ook eens een ander merk voor Letizia, die heel veel Hugo Boss, Felipe Varela, Mango en Caroline Herrera draagt.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 05 jul 2016 - 10:44

Zo leuk! Vooral die foto's met Michelle Obama! Ze lijken het heel goed met elkaar te kunnen vinden, de sympathie spat ervan af!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jul 2016 - 10:48

Ze schijnen elkaar ook al heel wat keer ontmoet te hebben.

afbeelding van zara

zara

woensdag 06 jul 2016 - 18:44

Dat kun je wel zien! Gezellige zomerjurken hebben ze aan, trouwens!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 05 jul 2016 - 10:40

Zwarte jurkje het mooist. Het witte katoentje flatteert Michele O niet echt met de gerimpelde bovenkant. Ik vind het trouwens een top vrouw, ze heeft veel betekend in haar aflopende periode als presidentsvrouw.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 05 jul 2016 - 10:27

Wat zag Letizia er telkens chic uit ! Prachtige pakjes en jurken, fraaie pantalons, verrukkelijke pumps, jeugdige kapsels... ! Ze is toch helemaal opengebloeid ! Een schitterend overzicht, TWOR !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jul 2016 - 10:30

Dank je wel, Trixedo! Ze staat ook geregeld stralend op de foto's, goed om te zien!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?