Vorige week vond de uitreiking van de jaarlijkse Princess of Asturias Awards plaats. Het begon met een concert op vrijdagavond 20 oktober. Koningin Letizia droeg bij aankomst een zwarte cape die bij binnenkomst al snel werd afgedaan. Daardoor kregen we een betere kijk op haar outfit. Ze droeg een nieuw zwart nauwsluitende jurk met spaghettibandjes uit de lente/zomercollectie 2017 van Felipe Varela. De ceintuur met bloemen is eveneens nieuw en van laatst genoemde ontwerper. Letizia combineerde het geheel met een zwarte satijnen clutch en haar, al veel gedragen, Prada pumps. Ze droeg de diamanten oorhangers van haar huwelijksdag. 

Letizia en Felipe bij concert t.g.v. Princess of Asturias Awards

Felipe en Letizia bij concert t.g.v. Princess of Asturias Awards

Bovenstaande screenshots komen uit het videoverslag van het concert dat CasarealTV online plaatste.

Op 21 oktober, de volgende dag, vond er overdag een ontmoeting plaats met de winnaars van de Princess of Asturias Awards. Koningin Letizia herdroeg een jurk met rode bladprint van Carolina Herrera die we vorige maand voor het eerst zagen tijdens haar bezoek aan New York. Ze combineerde haar outfit met rood suède pumps van Magrit en oorhangers van het Spaanse COOLOOK.

Letizia, ontmoeting winnaars, Princess of Asturias Awards

Letizia, ontmoeting winnaars, Princess of Asturias, 21 oktober 2016

De screenshots van hierboven komen uit deze video van de audiëntie die CasaRealTV online plaatste.

's Avonds bij de prijsuitreiking ging Letizia opnieuw gekleed in een nieuwe jurk van Varela. Over de beige jurk zit tule wat rijkelijk geborduurd is met zwarte steentjes. Letizia combineerde het geheel met een zwarte clutch van Felipe Varela en beige sandalen van Magrit. In haar oor draagt ze de zwarte de Grisogono oorhangers.

Letizia, uitreiking, Princess of Asturias 2016

Letizia bij uitreiking van de Princess of Asturias Awards

Felipe en Letizia, uitreiking, Princess of Asturias

Letizia, oorhangers, prijsuitreiking, 21 oktober 2016

Bovenstaande screenshots komen uit de volgende drie video's van de prijsuitreiking: 12 én 3 van het kanaal CasaRealTV.

Op zaterdag bezocht het koningspaar de regio Los Oscos. Zoals elk jaar ging het paar ook dit keer iets meer casual gekleed. De nieuwe mantel die koningin Letizia draagt is uit de herfst/wintercollectie 2016 van het Spaanse Marcos Luengo. 

Letizia, bezoek, Los Oscos

Letizia, Los Oscos, 22 oktober 2016

Letizia bezoekt Los Oscos, 22 oktober 2016

De bovenstaande screenshots van het bezoek komen uit dit videoverslag van CasaRealTV.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 25 okt 2016 - 20:32

En ook Mango (Zara, Asos en Marks & SPencer) zijn in opspraak gekomen door een docu van BBC. Zouden deze 2 afzonderlijke zaken Letizia's kledinggedrag gaan beinvloeden, voor wat betreft Felipe Varela en Mango? Ik kan me haar bijna niet in andere merken/ontwerpers voorstellen (Carolina Herrera en Hugo Boss daar gelaten).

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 25 okt 2016 - 14:12

Reactie van mijn dochter op de zwarte jurk: 'zo dat is wel een heel dure nachtpon dat je die buiten je slaapkamer moet dragen'

De jurk met de rode bloemen vind ik erg mooi.

Het borduursel op de beige jurk is weer niet goed over na gedacht. (maar dat mag ik hier niet zeggen.) Maar goed kleding is zowiezo na de middel eeuwen een sexueel ding geworden. Model en kleur combinatie staan haar wel heel erg goed.

De jas heeft een heel mooie kleur maar lijkt me een tikkie te groot. Ik ben niet zo dol op oversized kleding.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 25 okt 2016 - 12:49

Koningin Letizia draagt hier een leuke japon met print bij de uitreiking van de prinses Asturias 2016 onderscheidingen:
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=21-10-2016%20Spain
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3860480/Queen-Letizia-Spain-ta...
Ik vind deze japon veel leuker dan die Kate van de week droeg, de japon stond haar zo lijzig, het ontwerp zonder mouwen, zoals het model draagt, ziet er veel beter uit:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3856682/Kate-William-welcome-t...
Op dag 2 van de prinses Asturias 2016 onderscheidingen droeg Letizia deze mooie japon met een prachtig opgestoken kapsel:
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=21-10-2016%20Oviedo
Koning Felipe en Letizia Queen poseren met een lijst waarop staat: "Ik was in Los Oscos" tijdens het bezoek aan Santa Eulalia de Oscos in Asturië, Spanje, mooie mantel draagt Letizia hier:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3863820/Brightening-dull-day-Que...
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=22-10-2016%20Spain
Koningin Letizia met mooie zwarte japon, het koningspaar woont hier een concert bij, leuk dat Letizia vaak van kapsel verandert:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3857212/Queen-Letizia-Spain-va...
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=20-10-2016%20Spain

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 25 okt 2016 - 10:32

Prachtig allemaal! Die jas vind ik ook super gaaf, zowel qua model, als kleur. (die wijde modellen zijn weer helemaal hot. je moet er natuurlijk wel van houden. Zeker In de winter is een wij(der) model wel handiger dan bijv. een trench coat model. Je kunt onder een wijd model ook een lekker vest of jasje dragen, zonder dat de jas dan te strak zit. En een wijde(re) top kreukt ook niet. En Wat is heur haar weer lang. De bob heeft ze maar kort gehad. Jammer. Ik vond de bob erg leuk.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 25 okt 2016 - 10:20

Op de één of andere manier mis ik haar eigen stijl en persoonlijkheid in de kleding die ze draagt. Het is elke keer volstrekt anders. Ik krijg er geen grip op, ook haar mimiek verschilt weinig. Ze straalt voor mij zo weinig uit...
Het jurkje met de rode blaadjes vind ik het leukst. Geen blote armen en leuke kleuren. Haar kapsel met de golfjes mag ze voor mij ook vaker doen: ik vind het leuk staan! De beide zwarte jurkjes zijn te bloot vind ik, en die armen maken het er ook niet beter op. De paarse jas lijkt mij zes maten te groot.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 25 okt 2016 - 16:34

Ben een grote fan van Letizia. In tegenstelling tot Maxima heeft ze juist wel een heel eigen stijl: meestal sober en chic. Alleen deze keer vind ik het allemaal net iets minder. Het zwarte jurkje is inderdaad wat te bloot voor haar magere figuur en de rode/paarse jas flatteert haar qua model niet. Ze lijkt er in te verzuipen. Beide andere jurkjes vind ik mooi. En altijd verzorgd haar!

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 25 okt 2016 - 09:43

De eerste jurk veel te bloot voor zo'n belangrijk concert eind october in het noorden van Spanje. Ik vind dit meer iets voor een filmster dan voor een koningin bij een institutionele gelegenheid. De jurk bij de prijsuitrijking vind ik wel mooi, maar ik vind haar veel te mager voor die blote armen. Beetje fris ook om zonder jas mee aan te komen om deze tijd van het jaar.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 25 okt 2016 - 08:43

De eerste jurk vind ik te bloot: decolleté is te diep en staat niet mooi door mager borstbeen. De kanten jurk is daardoor beter.
De jurk met lange mouwen is zeer mooi en kan goed worden gecombineerd met de rode jas.
Leuk dat ze zo varieert met haar kapsels, maar de bob van vorig jaar vond ik t vlotst!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 25 okt 2016 - 08:16

Van wafels naar stijl naar dikke nepvlecht en dito staart. Als Maxima dit zou doen dan zou deze hele site schudden op z'n grondvesten. Maar van mij mag ze, ik vind het allemaal leuk behalve die rare rafel wafels. De jurk met de bandjes vind ik te jeugdig of te bloot voor haar figuur, de oversized jas bij niemand leuk dus ook niet bij Letitzia (de kleur is wel top ja), de kanten jurk gedateerd maar het witte jurkje staat haar prachtig.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 24 okt 2016 - 22:46

Ik vind de eerste jurk erg bloot aandoen met die dunne bandjes, ik vind het niet echt iets voor een queen. En het wafeltjes haar ook niet super, ik zie liever echt gekruld haar. De 3e jurk vind ik dan leuker en wat zit het haar leuk daar!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 24 okt 2016 - 20:25

Altijd leuk om te zien hoe mooi gekleed Letizia is als ze haar geboortestad Oviedo bezoekt. De zwarte cocktail jurken van Felipe Varela zijn plaatjes en at zit haar hara mooi. De rode jas vind ik ook erg leuk, maar de bloemetjes jruk veel te stof. Zo jammer dat ze haar haar daar zo stijl bij draagt. Doe mij de boblijn maar weer.

Pa het is niet Los Oscos maar Santa Eulalia de Oscos... En daar zijn Asturianen heel precies in ;-)

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 25 okt 2016 - 09:10

De winnaar van de prijs "Pueblo Ejemplar de Asturias" is Los Oscos. Dat is een streek in Asturias, waarbinnen drie dorpskernen zijn: San Martin de Oscos, Villanueva de Oscos en Santa Eulalia de Oscos. Het commentaar van Josine is dus wél correct. Overigens is "binnenstad" wel een groot woord, er wonen ongeveer 500 mensen in Santa Eulalia de Oscos.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 25 okt 2016 - 10:28

Niet van Josine maar van Hofdame ;). Super dat je weer een log geschreven hebt Hofdame, ziet er leuk uit!

afbeelding van Hofdame

Hofdame

dinsdag 25 okt 2016 - 08:42

Dankjewel, ik ga het aanpassen :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?