Op 18 februari sprak koningin Letizia tijdens het tienjarig jubileum van Fundeu. Ze herdroeg een wollen zwart/wit geruite top van het Deense merk Designers Remix met een zwarte broek. Ze combineerde het met haar zwarte pumps van Carolina Herrera en de oranje Flavia clutch van het merk Tissa Fontaneda.

EFE volgde de koningin bij deze activiteit en plaatste dit filmpje online waaruit onderstaande beelden komen.

Bekijk een fotoserie.

Letizia, tienjarig jubileum, Fundeu, 18 februari 2015

Letizia, toespraak, Fundeu, 18 februari 2015

Letizia, outfit, Fundeu, 18 februari 2015

Gisteren, 19 januari, was het Spaanse koningspaar in A Coruna, een stad in het uiterste noordwesten van Spanje. Samen met het Portugese presidentelijk paar waren ze aanwezig bij de uitreiking van de gouden "Eixo Atlantico doen Noroeste Peninsular" medailles en de sluiting van de algemene vergadering van de grensoverschrijdende verenigingen van de gemeenten in Galicië en Noord-Portugal.

Koningin Letizia droeg een nieuw zwart/wit gestreepte trui van Hugo Boss gecombineerd met een zwarte wijduitlopende rok die ze eerder heeft gedragen op 12 januari van dit jaar. Als accesoires koos ze voor de rode clutch van Uterqüe met bloemapplicatie, die we drie dagen geleden in het zwart voorbij zagen komen, en de Sara pumps van LODI. De oorhangers zijn vermoedelijk van TOUS.

Update:

Onderstaande screenshots komen uit deze videobeelden die CasaRealTV vrijgaf via hun youtubekanaal.

Letizia, activiteit, presidentelijk paar Portugal, A Coruna

Letzia, A Coruna, 19 februari 2015, felipe

Letizia, groepsfoto, 19 februari 2015, presidentelijk paar Portugal

Na de bovenstaande activiteit waren ze aanwezig bij de opening van "De eerste Picasso" tentoonstelling in het museum Belas Artes da Coruña.

Voor een serie mooie foto's, klik hier.

Update:

CasaRealTV gaf een video vrij van het bezoeken van de tentoonstelling waaruit onderstaande screenshots komen.

Letizia, museum, da Coruna, 19 februari 2015

Letizia, museum, 19 februari 2015, close-up

Letzia, tentoonstelling, de eerste picasso, 19 februari 2015

Koningin Letizia met de rok tijdens de uitreiking van de Telefonica Ability Awards op 12 januari 2015.

Koningin Letizia, Telefonica Ability Awards, 12 januari 2015

Bronnen:
Casareal
EFE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

maandag 23 feb 2015 - 08:13

De witte mantel vind ik ook geweldig !
Staat mooi ,elegant en geeft haar idd meer "body".
De streep trui staat haar natuurlijk super met de zwarte rok ,ik denk dat alleen zij dat kan dragen met haar tenger figuurtje .
Maar ik ben het wel met anderen eens ,vind het niet zo geschikt voor de gelegenheid .
En de blok trui ,vind ik wel mooi en trendy, maar of het haar staat ?

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 22 feb 2015 - 17:06

Apart dat ze twee dagen na elkaar iets zwart wit aantrekt. Ik vind de top een beetje vormeloos en het shirt wel leuk maar wel casual en niet zo koninklijk en dan steekt ze wel het haar heel mooi op. Ik snap de combi niet zo. Het valt me wel op dat ze het haar nooit 'glad' op steekt maar altijd los gedraaid en getoupeerd, ik weet niet zo goed hoe ik het moet benoemen, maar zou het ook wel eens een keer anders willen zien.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 22 feb 2015 - 16:31

De witte mantel vind ik prachtig, geeft haar ook meer 'body''. De clutch met de bloemen ook geweldig, en de schoenen ook allemaal heel elegant. De rest vind ik eigenlijk niks, zwart-wit doet niets voor haar, en de combinaties zijn zo streng of kinderlijk. Ik zie haar liever in wat vrouwelijker en volwassener kleding. Die wijde zwarte rok is prachtig, bv met een gekleurde blouse met strik of ander detail lijkt het me veel mooier.
Oh, en haar haar wat losser opgestoken vind ik haar super leuk staan.

afbeelding van Imke

Imke

zondag 22 feb 2015 - 14:19

De wit geruite top doet helemaal niets voor haar, hij valt recht en vormeloos om haar heen en daardoor lijkt ze alleen maar mager. De zwart-witte top staat inderdaad erg mooi in combinatie met de getailleerde wijde rok, maar vind ik toch wat minder koninklijk. Hoe mooi je het verder ook aankleedt, het is eigenlijk een veredeld vakantie-tshirt, door de contrasterende strepen en de ronde hals. Echt iets om te dragen als je in een stad aan het flaneren bent, shoppen en terrasje pakken. Voor een vakantie-fotoshoot of een bezoek aan een school oid zou het ook wel kunnen.
Ik ben geloof ik de enige die de witte mantel geweldig vindt staan. Hij laat haar figuur prachtig uitkomen en geeft tegelijk wat meer body. Eenvoudige chic, perfect met het opgestoken kapsel en de hoge pumps.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 20 feb 2015 - 17:59

Wat staan die zwart witte tops haar mooi! Die met de ruiten is mijn favoriet. Hip, stijlvol en helemaal van nu. We want more!!!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 20 feb 2015 - 15:37

Ik vind het zwart/wit gestreepte truitje met die rok haar echt geweldig staan. Voor die rok heeft ze echt het perfecte figuur! En haar haar zit daar ook zo mooi.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 20 feb 2015 - 14:12

De zwart/witte top en de rok met het gestreepte truitje staan haar geweldig. De lichte jas daarentegen vind ik haar niet zo geweldig staan. Ze is een echte stijlicoon aan het worden.

afbeelding van Helene

Helene

vrijdag 20 feb 2015 - 12:51

De geblokte trui is fantastisch!
Het maakt haar 'voller'!
Bij de onderste foto , het witte blousje, vind ik niet zo mooi
Het maakt haar bleek in het gezicht

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 20 feb 2015 - 12:10

Wat staat die witte mantel haar super! De zwart-met-witte topjes vind ik, hoe smaakvol gecombineerd ook, iets te veel vrijetijdssfeer uitstralen.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 20 feb 2015 - 11:03

De japon die ze draagt bij de tentoonstelling "de eerste Picasso", staat haar geweldig. Daardoor krijgt ze wat vrouwelijker vormen.
In de witte mantel lijkt het net of ze zo uit een laboratorium is weggelopen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?