Na ruim een maand is het de hoogste tijd om de activiteiten van koningin Letizia in de afgelopen weken nog even onder de loep te nemen, dus bereid je voor op een lange post.  

Als erevoorzitter van de Spaanse Raad van UNICEF werd koningin Letizia op maandag 16 maart geïnformeerd over de prioriteiten van de organisatie en het strategische plan om verdere resultaten te bereiken voor de meest kwetsbare kinderen wereldwijd. Letizia droeg een blauw gemêleerd jasje, die we voor het eerst in oktober 2010 zagen, en combineerde het met een zijde blouse en donkerblauwe broek van Hugo Boss. De zakelijke tas is eveneens van dit merk.

Duidelijke foto's van de gehele outfit zijn hier te bekijken.

CasaRealTV plaatste een video van haar aankomst en een stukje van het vergaderen online waarvan wij onderstaande screenshots hebben genomen. 

Letizia, vergadering, Unicef, 16 maart 2015

Letizia, Unicef, vergadering, 16 maart 2015

Een dag later, op 17 maart, opende koningin Letizia een tentoonstelling met een selectie van moderne en hedendaagse kunst uit de openbare collectie van het Kunstmuseum Basel. Ze koos voor een zeegroene wollen jurk van Felipe Varela. Letizia debuteerde deze jurk vorig jaar tijdens de nationale feesdag op 4 oktober en droeg hem twee maanden later nogmaals tijdens de uitreking van de Nationale Sport Awards 2013. Ze combineerde het geheel met een trapeze tinnen clutch van Felipe Varela, plateau pumps van Magrit en nieuwe oorhangers met groene onyx edelsteen van de Spaanse Monica Vinader.

Onderstaande screenshots komen uit dit filmpje van CasaRealTV.

Letizia, opening, tentoonstelling, 17 maart 2015

Letizia, tentoonstelling, kunst, 17 maart 2015

Traditiegetrouw bracht het koningspaar samen met hun dochters en koningin Sofia het paasweekend door op Mallorca waar ze een dienst bijwoonde in de kathedraal van Palma de Mallorca. Koningin Letizia droeg een wit jasje van Felipe Varela, een nieuwe top met print van Mango en een zwarte broek. Ze combineerde het met zwarte leren pumps van Magrit en de zwarte clutch van Cucareliquia waarmee ze vorige maand voor het eerst verscheen.

Een fotoserie is via deze link te bekijken.

CasaRealTV plaatste een filmpje met een samenvatting op hun kanaal en daarvan zijn enkele onderstaande beelden.

Letizia, pasen, Mallorca, 5 april 2015

Letizia, pasen, Mallorca, gezin, 5 april 2015

In een donkerblauw broekpak van Hugo Boss had koningin Letizia op 7 april een vergadering met leden van het Spaanse Rode kruis in het hoofdkwartier te Madrid. Ze had de zwarte zakelijke tas van Hugo Boss bij zich die uitstekend geschikt is voor vergaderingen en waar ze dan ook vaak gebruik van maakt bij dit soort activiteiten. Het broekpak zagen we voor het eerst op 22 oktober 2014 en later nog eens op 10 februari 2015. In haar oren draagt ze de Chanel Comète oorbellen.

Bekijk een fotoserie via deze link.

Op 9 april was koningin Letizia aanwezig bij de bekendmaking van de winnaar van de Princess of Girona Award in Residencia de Estudiantes te Madrid. Ze herdroeg de outfit van 4 februari dit jaar, maar combineerde het dit keer met een witte top en zwarte pumps van Magrit. De zwarte clutch is van UTERQÜE, blazer en broek van Hugo Boss en voor de vaste lezer zal de naam van de oorhangers Hope Egg van Links of London bekend in de oren kinken.

Voor meer duidelijke foto's kan je op deze link klikken.

Ook van deze activiteit werd een filmpje online geplaatst op CasaRealTV en daarvan hebben wij weer twee screenshots genomen.

Letizia, princess of girona, 9 april 2015

Letizia, bekendmaking, princess of girona, 9 april 2015

We hebben al meerdere koninginnen en prinsessen mee zien doen aan de oversized jassen; koningin Letizia waagde zich er ook aan en verscheen afgelopen vrijdag bij aankomst in een grijze oversized mantel van Nina Ricci. Het koningspaar woonde gezamenlijk de 33ste editie van de Caixa Scholarschip Awards bij. De beurzen werden uitgereikt aan zo'n 120 studeren over de gehele wereld. Eenmaal tijdens de uitreiking van de beurzen deed Letizia haar mantel uit en zagen we een zwarte A-lijn jurk met hooggesloten hals, die eveneens van Nina Ricci is. Ze combineerde het met zwarte pumps van Prada en de zwarte Nina Ricci clutch die we in maart voor het eerst zagen tijdens het staatsbezoek dat Colombio aan Spanje bracht. De oorhangers zijn de "I spy with my little eye" van het Spaanse Uno de 50.

Meer foto's van deze activiteit kan je hier zien

Onderstaande screenshots komen uit dit filmpje van CasaRealTV.

Letizia, caixa, beurzen, 10 april 2015

Letizia, caixa scholarschips, 10 april 2015, Barcelona

Letizia, uitreiking, beurzen, Barcelona, 10 april 2015

Letizia, La Caixa, Barcelona, 10 april 2015

Afgelopen maanden bezocht koningin Letizia de Artillery Military Academy in Segovia. Bij aankomst had ze een rode mantel van Hugo Boss aan. Daaronder droeg ze een rode blazer en blouse met bloemenprint van Mango gecombineerd met een zwarte broek. De clutch is van UTERQÜE en de vlinder oorbellen zijn van Elena Carrera.

Een duidelijke fotoserie is via deze link te bekijken.

De video waaruit onderstaande screenshots komen is hier te bekijken op het kanaal van CasaRealTV.

Letizia, bezoek, militaire academy, 13 april 2015

Letizia, militaire academy, 13 april 2015

Gister woonde koningin Letizia het 2e Zeldzame Kinderziekten Concres bij in Barcelona. Het congres was gericht op het meer toegankelijk maken van onderwijs voor deze doelgroep. Letizia droeg een wit broekpak van Felipe Varela die ze al een aantal jaar in haar bezit heeft. Ze combineerde het met een gevlochten tas gemaakt van runderleder van het merk Malababa en nude pumps van Miu Miu. De oorhangers zijn van TOUS.

Bekijk hier veel meer foto's van deze activiteit.

Bron:
Screenshots CasarealTV

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

donderdag 16 apr 2015 - 08:25

Het doet me aan Audry Hepburn denken. Die at haar leven lang 'als een vogeltje' (had daarom volgens sommigen toch echt wel anorexia) maar zag er toch altijd stralend en opgewekt uit.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 15 apr 2015 - 16:59

Om jaloers te worden, GEEN ophalen in de panty, lukt mij niet, zelfs niet met handschoenen grrrrr........

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 15 apr 2015 - 15:08

ik vind haar helemaal niet ongelukkig lijken, eerder juist gelukkig! Dat zie je pas goed op filmpjes als ze in beweging is. En ze heeft stijl!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 15 apr 2015 - 14:03

Letizia draagt welhaast altijd heel chique en smaakvolle kleding, schoenen, juwelen en accessoires : haar witte broekpak vind ik onberispelijk en vooral nog verrukkelijk, haar nude pumps eronder zijn bijzonder geraffineerd ! Ik ben erg benieuwd wat ze vanavond op het gala in Kopenhagen zal dragen (en de andere royals natuurlijk ook) !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 apr 2015 - 13:40

Wat een mooie vrouw! De Spaans chique broekpakken waar Letizia voor kiest zijn absoluut mijn smaakt niet, ik vind ze te stijf staan. Met uitzondering van het witte broekpak. Maar de mooie jurk bij Caixa verdient weer een tien! Leuk dat ze het merk uno de 50 draagt (alhoewel ik de andere oorbellen mooier vind. De tas van Malababa zou ik zelf heel graag willen hebben.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 15 apr 2015 - 13:13

Zoals altijd onberispelijk gekleed, mooie make-up, prachtig verzorgd haar en mooie oorbellen.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 apr 2015 - 13:10

Ze draagt prachtige kleding, heeft stijl en smaak maar door haar broodmagere figuurtje komt het gewoon niet tot zijn recht .
Waardoor of waarom ze zo mager is weten we niet.
Wel heeft ze geen gemakkelijk leven, zo fijn gaat het niet in het Spaanse koningshuis , ze heeft een scheiding moeten verwerken en het grote verdriet om het overlijden haar zus.
Maar met haar man en kinderen lijkt ze heel gelukkig, haar blikken zeggen dan genoeg

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 15 apr 2015 - 12:15

Er zitten super mooie oorhangers bij! Ze zijn sowieso allemaal prima trouwens. Rood staat haar ook erg leuk, mooier dan de wat somberder kleuren (maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak verschil).

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 apr 2015 - 11:31

Op zich vind ik haar stijl echt mooi. Niet veel poespas en heel veel mooie items (bijvoorbeeld veel mooie tasjes, mooie pumps) Maar ze is zo smal geworden dat ze er naar mijn smaak niet meer mooi uitziet en echt een schim van zichzelf is geworden. Als ze zo smal was door sport en een natuurlijk snelle spijsvertering zou het een ander gezicht zijn, maar ze ziet er gewoon niet happy en uitgehongerd uit. Ontzettend jammer, want eigenlijk is ze een klassieke schoonheid met een prachtig (ultra slank!) figuur. En natuurlijk erg rot als ze echt slecht in haar vel zit.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 15 apr 2015 - 12:26

Dat ben ik helemaal met je eens.
Ze is zo dunnetjes geworden, dat ik niet meer graag naar haar kijk.
Ze doet me steeds meer denken aan die collega van mij met anorexia. (LET OP! ik zeg niet dat Letizia dat heeft!!)
Onlangs droeg ze een jurkje zonder mouwen en toen was het echt vreselijk naar om naar te kijken. Ze doet ook vaak zo onzeker, altijd maar weer dat handje vasthouden van haar man. Ik vind het inmiddels een trieste vrouw worden.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 apr 2015 - 12:41

Ja precies orchidee, ze lijkt gewoon doodongelukkig. Erg treurig en jammer van deze ooit zo sprankelende en pittige vrouw.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?