De Zweedse Kroonprinses Victoria had de afgelopen periode verschillende activiteiten. Op 12 mei ontvingen Koningin Silvia en Kroonprinses Victoria 2 dames in audiëntie op het Paleis, om te praten over de rechten van het kind. Kroonprinses Victoria droeg een lichtgrijze boucle jasje van het merk Morris Stockholm. 

Op 18 mei waren Kroonprinses Victoria en Koningin Silvia aanwezig bij een conferentie over dementie. Victoria droeg een zwart jurkje met een groene riem, met daar over heen een groen boucle jasje van Morris Stockholm! Een foto van de Silvia en Victoria is hier te vinden.

Op 19 mei lunchten Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia, Kroonprinses Victoria en Prins Daniel, met de minister van Justitie en de minister van Arbeid. Kroonprinses Victoria draagt een leuk wit jurkje met zwarte print van Mayla, uit de collectie van 2014.

Op 21 mei was Victoria samen met de Koning aanwezig bij een WWF meeting op Ulriksdal. Victoria draagt een jasje van By Malene Birger uit de collectie van 2011.

Afbeeldingen ©Morris, ©Mayla en ©By Malene Birger. Foto's ©www.kungahuset.se

Info met dank aan The Royal Sandi en Kungliga Modebloggen van Svenskdam.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

maandag 25 mei 2015 - 12:01

Dat lichtblauwe korte jasje lijkt wel hetzelfde blokjesmotief te hebben als het jasje van Maxima toen ze het broekpak aan had. Ik ben geen fan van dit soort korte jasjes. Ik vind ze wat hoekig staan.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 mei 2015 - 11:49

Jaaa, de jurk van de 2de dame rechs vind ik ook prachtig. Zo'n jurk wil ik ook wel. Zou me niet misstaan. :))

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 25 mei 2015 - 11:45

de tweede dame van rechts heeft een mooie jurk aan die wil ik wel in mijn kast
hier vind ik duidelijk dat het verschil van kleding met de gewone vrouw niet groot is

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 24 mei 2015 - 09:38

Wat een leuk jurkje! Ik vind de jasjes op zich wel leuk, maar een beetje te veel van hetzelfde. het groene jasje met het zwarte jurkje vind ik een mooie combinatie, maar met een broek een beetje te vee van hetzelfde. Blijft een prachtige vrouw!

afbeelding van marinde

marinde

zondag 24 mei 2015 - 16:36

Ik ben het met je eens, AnnekM. Ik ben weg van het jurkje. Mooi dessin! En wat zou ik Victoria graag wat vaker met los haar zien.....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?