Zoals in deze log vermeldt, is de Zweedse Kroonprinses Victoria vandaaag 39 jaar geworden! Victoriadagen wordt door de Kroonprinses en haar familie traditiegetrouw gevierd op het eiland Oland, en wel specifiek op Solliden. 's Avonds om 17:00 uur vindt er een concert plaats, inclusief een sport award, die door Victoria wordt uitgereikt. Dit programma wordt 's avonds om 21:00 uur uitgezonden.

Klik hier voor de livestream van deze uitzending.

Bij het concert zijn naast Kroonprinses Victoria en Prins Daniel ook Koning Carl Gustaf, Koningin Silvia, Prins Carl Philip, Prinses Sofia, Prinses Madeleine en Christopher O'Neill aanwezig. De jarige Jet en Koningin Silvia zullen in klederdracht gekleed gaan, Prinses Sofia en Prinses Madeleine zullen in gewone kleding gekleed gaan. 

Koningin Silvia en Kroonprinses Victoria dragen, zoals ieder jaar, de traditionele klederdracht.

Tot mijn grote verrassing is ook Prinses Estelle er bij! Zij draagt een beige jurkje met een witte mantel, en een grote roze koptelefoon tegen eventuele harde muziek ;).

Prinses Sofia draagt een creme rokje en mouwloze top met zwarte accenten. Omdat het wat frisser wordt, draagt ze er al snel een zwarte cape/mantel om heen.

Prinses Madeleine draagt een witte blouse met lange mouwen op een lichte rok met print van Alice & Olivia. Later droeg ze er een taupekleurig leren jasje over heen.

Schoenen van Marchesa:

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 14 jul 2016 - 23:12

Die foto is van dezelfde fan die momenteel in Zweden is, die ik noemde. Ze heeft heel veel foto's gemaakt. k Zal hem ff in de andere log plaatsen van overdag.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 14 jul 2016 - 22:31

Dat gezin ziet er altijd zo gezellig uit, volgens mij hebben die enorm veel lol met elkaar. Wat zien ze er allemaal op en top verzorgd en mooi uit. Die mensen vervelen mij nou nooit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 14 jul 2016 - 20:41

De klederdracht begrijp ik nooit zo goed, maar leuk de hele familie te zien. Ben wel heel beneiuwd waarom Estelle de koptelefoon op heeft..

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 14 jul 2016 - 21:25

Voor de muziek neem ik aan. Als je daar bent zal dat best hard gaan.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

vrijdag 15 jul 2016 - 17:27

Het is een zgn herriefoon. Ik gebruik ze op school voor geluidsprikkelgevoelige kids;)
Dit leuke kleurtje ken ik niet. De onze zijn felgroen:)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 16 jul 2016 - 21:07

Prins George had onlangs een felblauwe van hetzelfde merk, toen hij met zijn ouders mee vloog in een helicopter.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?